Jeg synes det var en god massage
Jeg synes det var en god massage, dybdegående og specifikt i forhold til de problematikker jeg kom med. Samtidig en rigtig behagelig massage.
Komplementær behandler der tilbyder Fysiurgisk Massage, Cupping, Zoneterapi, Ansigtszoneterapi, Baby/børnezoneterapi, Biopati og Kombinationsbehandlinger. Her bliver du, dit barn og din krop hørt og lyttet til. Jeg tager flere forskellige redskaber i brug, for at hjælpe dig på bedst mulige måde. Har du spørgsmål om hvilken type behandling er bedst for dig, så er du altid velkommen til at skrive
Struergade 16 , 2630, Taastrup, Danmark
Johanne er virkelig dygtig og har styr på det hun laver. Jeg har længe haft ondt i ryggen, men efter et par besøg hos Johanne, og nogle øvelser hun har anbefalet mig at lave, har min ryg det meget bedre.

Svar från Johannehartung
Jeg havde booket en tid hos Johanne, men måtte pludseligt til lægevagten, da jeg fik udfordringer med min blære. Johanne tog det stille og roligt, og gav mig muligheden for, at vi kunne finde en ny tid. Efter mit besøg hos lægevagten tænkte jeg, at det nok var fint at beholde min tid, nu når mit problem heldigvis ikke var så akut igen. Johanne gav mig en kombibehandling med zoneterapi og massage. Jeg kunne næsten ikke snakke bagefter, fordi jeg fik den skønneste ro i krop og sind. Da jeg så i dag kontakter min egen læge, så gør det nærmest ikke ondt, når hun trykker på min blære, hvilket det ellers gjorde i går hos lægevagten. Derudover har jeg sovet helt igennem fantastisk i nat. Jeg ved ikke, hvad hun har gjort, men et eller andet magisk har hun i hvert fald gjort for mine symptomer! Samtidig så er hun utroligt hjertevarm og giver en virkelig behagelig/nærværende behandling. Jeg kan kun give Johanne mine allervarmeste anbefalinger 🙏💝

Svar från Johannehartung
Har intet andet end ros til overs for Johanne. Jeg kom med slemme spændinger efter en traumatisk oplevelse, og ikke alene har hun fået løsnet mine spændinger, hendes empatiske og lyttende tilgang har også hjulpet på en masse andre områder.

Svar från Johannehartung
Super dejlig oplevelse! Johanne er bare så dygtig til sit fag, forstår at kombinere massagen med andre teknikker, og så føler jeg mig mødt på mine behov, hverken for hårdt eller for blødt, og ja, jeg er totalskadet efter en bilulykke, så min krop ved, hvad der er godt og hvad er er mindre godt. Og behandlingen var ikke kun god men super god!

Svar från Johannehartung
Dygtig og behagelig behandler. Lydhør og grundig. Johanne får mine varmeste anbefalinger

Svar från Johannehartung
Jeg har været til mange forskellige massører og Johanne er klart imellem de bedste. Har dog aldrig oplevet, at massagen skulle være så god, at jeg har været ved at falde i søvn .

Svar från Johannehartung
Har i dag været i behandling hos Johanne. Det var så dejligt at jeg faldt i søvn. Det kan anbefales. Da jeg gik derfra følte jeg mig så afslappet

Svar från Johannehartung
Johanne har hjulpet mig i tiden efter min hofteoperation i form af biopati, massage og Zoneterapi. Har også fået ansigtsbehandling, som jeg varmt kan anbefale. Det er virkelig afstressende og behageligt.

Svar från Johannehartung
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.