Hold jer væk – bliver lovet én ting, men modtager noget helt andet. Jeg købte en bil (Peugeot 5008) hvor sælgeren personligt lovede mig, at bilen var 100% fejlfri. Siden købet har bilen fejlet kon... Se mer
Företaget har svarat
Har handlet med Jørs Biler / Jeppe Jørs igennem mange år og har altid fået super fin service i forbindelse med vores køb/udskiftning af biler. Jeppe lytter og finder altid den bedste løsning for os.
KAN KLART ANBEFALES. Køber en Audi A1. Henter bilen i jan. 2026. Efterfølgende opstår lidt problemer med bilen. Joers Biler finde hurtigt en lokal mekaniker i Viborg, og får det ordnet. Intet problem... Se mer
Købte en Citroën c4 grand picasso i sommer 2015. Jeppe Jørs såvel som deres mekanikkere var yderst hjælpsomme og imødekommende også efter købet. Bilen blev uopfordret sendt til Citroen værksted for t... Se mer
Företaget har svarat
Vi er en familieejet virksomhed, der har rødder tilbage til 1962. I denne periode har firmaet haft et generationsskifte, og ledes i dag af far & søn. I dag er vi Sydsjællands største brugtvognsforretning, med et årligt salg på 700-800 detailbiler til privatkunder, som alle har tilfælles, at de får den samme kvalitet og betjening, og det er netop grundlaget for vores succes. Når du køber bil hos Jørs Biler får du, udover købeloven, altid 6 mdr. 100% garanti, bilen bliver nysynet & gennemgået fra A-Z på vores eget værksted. Kommer du langvejs fra har vi samarbejdsaftaler med eksterne værksteder over hele landet, så eventuelle garanti reparationer kan laves i dit lokalområde - nemt og bekvemt for dig, som kunde hos os. Jørs Biler samarbejder med Danmarks førende finansieringsselskaber & forsikringsselskaber således vi altid kan tilbyde en totalpakke når du køber bil hos os. Vi glæder os til at tage imod dig i vores moderne bilhus, der altid er et besøg værd med over 150 biler på lager. De bedste bil-hilsner fra team Jørs Biler.
Skrivet av företaget

Gavnøvej 1, 4700, Næstved, Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Jeppe købte vores gml. bil og Claes fik æren af at sælge os en brugt X-Trail i efteråret 2022, som vi er meget glade/tilfredse med.
Fantastisk god service under salget og handlen.
Inden for det halve garanti år, måtte vi dog have fat i Peter, da der var nogle ting som skulle justeres og repareres, hvilket blev gjort uden diskussioner.
Som lovet/aftalt afholdt JØRS alle omkostninger.
Godt sted at handle *****
Vi købte i starten af året en brugt VW golf Variant fra 2011. Vi handlede med Peter.
Bilen havde lidt problemer med batteriet under prøveturen, og det blev derfor - naturligvis - aftalt, at jørs biler ved køb skulle sørge for nyt batteri, nyt gennemført service og nysynet.
Da vi hentede bilen en uge efter købet var alt ordnet som aftalt.
Desværre gik bilen i stykker kun kort tid efter, at vi havde overtaget den. Vi bor ca. 2 timers kørsel fra Jørs biler, som derfor sørgede for at bilen blev sendt til mekaniker i vores nærområde, istedet for at bilen skulle sendes til Jørs i Næstved, så det var til mindst mulig gene for os.
Bilen blev repareret.
Beklageligvis gik der kun 1 månedstid, så var den gal igen, men med andet forhold, som dog forårsagede, at bilen ikke kunne køre videre . Vi skulle i sommerhus samme dag (en lørdag tæt på lukketid) og manglede derfor akut en bil. Jørs biler tilbød, at vi kunne leje en bil på deres regning, da der ikke kunne findes lånebil tidsnok.
Vi kom afsted som planlagt i den lejede bil, og da vi kom hjem, var vores bil lavet.
Begge reklamationer har Jørs biler håndteret til UG+, og til fulde afholdt omkostningerne forbundet hermed.
Det er helt på sin plads, at Jørs får fem stjerner. Vi har oplevet dem som meget ordentlige og imødekommende.
Har købt en ældre brugt bil af Jeppe. Fremragende service og høj troværdighed, Vi har følt os godt behandlet fra start til slut, kan klart anbefale alle og handle med dem.
Kundeservice og ansvar på topniveau!
Sælger vi har kontakt med er Claes.
Min kæreste har taget kørekort og skal have sin første bil, vi finder en Polo på bilbasen, der holder i Næstved hos Jørs. Jeg får kontakt og vi finder en dag til at se og prøvekøre den.
Claes er helt nede på jorden, ikke noget smart i en fart eller ubehagelig sælger type.
Vi får prøvekort den og skriver en slutseddel en måned frem.
Der er lidt småbuler på den, så vi får aftalt at der skal fikses nogle småting på den inden vi henter den + at vi betaler for at få sat en bluetooth enhed i til håndfri + musik.
Et par uger efter ringer Claes og siger at den bluetooth enhed vi har bestilt er udgået, men at de vil opgradere os til en apple carplay for samme pris.
Da jeg skal afhente bilen spøger Claes om jeg kommer med toget derned og tilbyder at hente mig på stationen, jeg skal ikke engang selv spørge.
Vi kommer ned og får afhentet bilen, men da vinterdækkene er blevet lagt ind på bagsædet er der flækket et højtaler panel, samt at den ene nøgle knækker ved første brug. Sådan noget sker, det kan man ikke undgå, men det der overrasker positivt er at jeg med det samme får at vide: Kør på et autoriseret VW værksted og få fikset begge ting - bare send regningen. Ingen diskussion eller andet.
Efter nogle dage, så lyser airbag lampen, jeg ringer ned og får at vide bare kom ind så smider vi en tester på. Jeg triller derned og på under en time er det fikset uden beregning. Claes har endda tid til en kop kaffe og en hygge snak.
Igennem hele forløbet har der været top kundeservice og der er blevet taget ansvar for alt.
Det er ikke unormalt at der er og sker småting med en bil fra 2014 - det sker. Men hver gang er der blevet taget ansvar og fikset det.
5/5 stjerner herfra. Vil klart anbefale Jørs!
Købte en bil hos jørs, super søde ansatte og jeg er rigtig glad for bilen. Min bil skal så til reparation/tjek og service, der får jeg stillet en lånebil til rådighed, god service! Henter min bil igen nogle dage senere, og bliver en del skuffet over at den hverken er vasket eller støvsuget.. det kan godt være at det ikke er en regel, at man gør det, men det har jeg fået alle andre steder til service eller reparation. Og der er en vaskehal lige ved siden af værkstedet, det havde været lækkert og prikken over i’et! Det er trods alt en god sjat penge, jeg har købt bil for… øv :(

Svar från Joers Biler
Var lige forbi salgsafdelingen for at købe ny bil til fruen. Sælger valgte hverken at hilse eller sige hej. Efter 15min kom en anden sælger (mand i slut 50’erne) og valgte at gå direkte til en anden kunde. Efter yderligere 10minutter, valgte jeg bare at forlade stedet. Endte med at bruge 250000 kroner et andet sted.

Svar från Joers Biler
Professionel bilhandel! Alle aftaler overholdt. Super professionel og venlig betjening!
Vi anbefaler varmt Jørs Biler!
Vi købte en 2 år gammel Volvo i december 2021. Vi så bilen på nettet og havde en god dialog omkring købet inden vi kørte fra Nordjylland til Næstved for at købe og hente bilen. Efterfølgende har der været et par problemer med bilen, men det er blevet løst i samarbejde med Jørs Biler og lokale værksteder uden at vi behøvede at køre til Næstved. Så stor ros og tak for god handel til Jørs Biler.
Vi købte en Audi A4 hos Jeppe. Han gav samtidig et bud på vores gamle bil og vi lavede en handel.
Det var en fornøjelse at handle hos Jørs Biler hele vejen igennem. Jeppe klarede sågar et par ekstra ting til bilen som vi ønskede - det var altsammen klaret utrolig hurtig.
Afhentning af ny bil og aflevering af den gamle gik hurtig og let, og der var ikke et sekund undervejs hvor vi følte vi manglede noget eller ikke vidste hvad næste skridt var.
Den varmeste anbefaling herfra!
Jeg har købt bil nr. 3 hos Jørs biler,og aldrig haft problemer. Fantastiske mennesker og altid klar til at hjælpe på enhver måde. Værkstedet og mekanikerne er meget dygtige og kan deres job. Til ros
Polo 1.0 TSI
Min søn har købt en Polo årg 2018 1.0 TSI . Rigtig fin bil god handel , og bilen blev leveret ny serviceret, nye bremser 👍👍👍den stod super flot og rengjort .
I can certainly recommend. I bought car from John. He was kind and helpful. I had small problems with car. But Peter Jors helped me wonderful way. Since I am living Aarhus I used workshop on Jutland. Excellent experience from my case, they are behind their car.
Købte en Mercedes C-klasse st.car. Helt perfekt handel, god bytte pris og en bil, der fuldstændigt levede op til forventningerne. Jeppe Jørs er meget troværdig og ærlig. Da der efterfølgende var lidt garantirep. var der absolut ingen problemer, alt blev udbedret til tiden og uden nogen spørgsmål. Helt perfekt og anbefalelsesværdig bilforhandler.
Professionel bilhandel
Super professionel betjening.
Købte bil hos Jørs Biler.
Vi blev mødt med et smil, god og konstruktiv dialog.
Han skulle ikke ‘bare’ sælge - han lyttede og vejledede os i forhold til vores ønsker, behov og alternativ til vores søgning.
Rigtig god service og vejledning - som gør hvis (når) vi skal have skiftet bil 2 så går turen igen til Jørs Biler.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ekstra stjerner til John
Vores bedste anbefaling når man skal have ny brugt bil 👍🏻😊
I september 2021 købte jeg er 12 år gammel BMW 750 hos Jørs Biler. Den kører fantastisk, men fik den checket efter 5 måneder hos FDM og der var lidt småting, som skulle laves. Jørs Biler tog straks bilen ind og alt blev lavet uden beregning. Enestående service, det er helt sikkert her, vi køber biler fremover:-))
Fantastisk service , flinke og glade og dygtige medarbejder
Købte bil hos Jørs. Dagen efter var der en revne i forruden, den blev skiftet uden problemer.
Har kun fået rigtig god service og vejledning.
Min bedste anbefaling når man skal have ny brugt bil 👍🏻😊
Købte en Audi Q2 hos Jørs Biler af John. Bilen stod præcist som aftalt med nysyn, service og ny-poleret. Meget behagelig service hele vejen igennem. 5 stjerner til John herfra. Kan varmt anbefales.
Vi købte en VW Polo 1.2 TSI i juli 2021. 6 mdrs. 100% garanti gjorde udslaget for os - samt bilens stand mv. Ved montage andetsteds af 4 hjul med nye dæk, blev det konstateret, at den ene "bærearm" var slidt op. Vores lokale værksted talte med Jørs, som bad vores lokale værksted om at skifte bærearmen og sende regningen til dem. Nogle mindre udfordringer med DSG-gearkassen blev løst på samme enkle og kundevenlige måde. Var på opfordring fra Jørs, forbi Næstved hvor et andet autoværksted (nabo til Jørs) foretog en grundjustering af gearkassen. Det økonomiske mellemværende blev klaret mellem værkstedet og Jørs. Det er sådan alle autoforhandlere burde agere. Super service - med kunden i fokus. Meget tillidsvækkende og anbefalelsesværdigt.
Super service, holder hvad de lover. 5 stjerner her fra *****
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.