Det var min son som anlitat Electrolux Home Alingsås. Och var helnöjd med dom, Därför Valde vi dom, Sen träffade vi en helt fantastik köks designers vars namn är Mikaela Karlsson som ingav ett got... Se mer
Baserat på omdömen, skapat med AI
Vi skaber køkkener, i den nordiske designtradition, smukke, stilrene køkkener, man lever i, og hvor man samles omkring de gode måltider. Gennem alle årene har vi dyrket det nære, det nordiske, bygget videre på det bedste og forenet det med nye impulser udefra. Vi kalder det Nordic Kitchen Design. Og det er et løfte om gode materialer, høj kvalitet og design, der passer til vores afslappede, nordiske liv.
Gl. Klæstrupvej 75, 9740, Jerslev, Danmark
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Fantastiskt kök som matchar alla höga förväntningar vi hade !

Svar från JKE Design
Vi är nöjda med köket, blev fint bemötande av Kent-Ove Lundmark Electrolux Home som planerat allt till köket.

+ Gedigen kvalitet.
+ Stort engagemang, stöd och råd från start till slutlig installation.
+++Särskilt tack till Fredrik Bergman,
Electrolux Home i Halmstad, för hans insatser.
+ LISTAB, sammanhöll alla hantverkare, beröm till snickare och elektriker.
Skickliga, trevliga, lyhörda, kreativa.
- Försenad leverans från JKE.
- LC group (ljudcenter), se upp, här läggs det på rejält med materialkostnader.
Vårt råd är att granska fakturorna om ni nyttjar LC group Halmstad.
Mvh
Ingvar och Veronika
Halmstad

Svar från JKE Design
Vi har bara gott att säga om Elektrolux Home Täby! Vi har fått en fantastisk service under hela processen. Bra stöd från ritandet av vårt nya kök till att det stod färdigställt.
Det har varit lite ”gupp”
På vägen med saknade artiklar, Restnoterade varor o felbeställningar hos underleverantörer men hela tiden har det varit positiv attityd från Vår Irene Henriksson, Som ringt, fixat, eftersökt och hållit oss uppdaterade om läget!
Jag kan bara varmt rekommendera detta fina gäng till både den erfarne eller den nya husrenoveraren.
Vi är nöjda med vårt JKE-kök. Känns hållbart många år framöver.
Tack för alla hjälp!!!

Svar från JKE Design
Vi anlitade JKE Design och Electrolux Home Kalmar i samband med vår köksrenovering och kan inte vara mer än otroligt nöjda. Där fick vi hjälp av den mycket kompetenta och engagerade Martin Holmberg, som verkligen överträffade våra förväntningar.
Martin var lyhörd för våra ambitioner och önskemål från första stund och guidade oss på ett tryggt och inspirerande sätt hela vägen fram till vårt absoluta drömkök. Genom täta dialoger, tydlig kommunikation och värdefull feedback kände vi oss trygga genom hela processen – från planering till färdigt resultat.
Vi kan varmt rekommendera alla som går i kökstankar att vända sig till Martin Holmberg på JKE Design Kalmar. Här möts man av ett varmt bemötande, hög professionalism och en trygg köksplanering som verkligen gör skillnad.

Svar från JKE Design
Otroligt nöjd med köket, allt från leverans, installation och kvalitet.
Ett stort tack till Electrolux Home i Skellefteå och kökssäljare Elisabeth Ström.

Svar från JKE Design
Att bygga ett kök är ett stort beslut men vi har känt oss trygga under hela resan tack vare fint omhändertagande från JKE i Halmstad och särskilt Fredrik Bergman som har varit den som har hjälpt oss med hela processen. Det vi särskilt uppskattar, vilket inte var givet i andra köksbutiker vi besökte, var en vilja att finna lösningar som både var genomförbara och blev snygga i verkligheten. Som kund har man ju inte stenkoll på vilka alternativ som finns men vi fick fin hjälp med att guida oss till ett kök som känns både modernt och tidlöst samtidigt, men framförallt - det passar oss! Det negativa som finns att säga handlar kanske främst om ledtider i fabrik, eftersom vi fick vänta på att köket skulle bli komplett, samt om JKE´s hemsida som är (var?) under all kritik. Men i det stora hela - Tack JKE och Fredrik!

Svar från JKE Design
Vi fick jättebra hjälp av Kent-Ove Lundmark på Skellefteåbutiken. Han förstod vad vi var ute efter och hittade bra lösningar till vårt kök. Vi upplevde att han var erfaren och hade god kännedom om materialen bla.

Svar från JKE Design
Vi har haft ett bra bemötande, stöd och samarbete med Frida Starck på Electrolux Home i Alingsås. Vi är nöjda med utformningen och färg av vårt kök.

Svar från JKE Design
Vi är mycket nöjda med JKE Design, både materiellt sett som med vår kontakt Magnus (Karlstad). Köket motsvarar våra förväntningar, och med Magnus tips och idéer angående placeringar och låd-och skåpluckor har vi fått ett toppenkök. Att allt blev så bra, tror vi beror på att försäljaren gjorde hembesök hos oss, för att skapa sig en egen uppfattning om vår befintliga inredningsstil. Vi rekommenderar varmt företaget för personlig service.

Svar från JKE Design
Det var framförallt det goda bemötande som Mikaela Karlsson visade oss från dag ett, samt att hon hjälpte oss att komma med goda tipps och ider som skapade vårt dröm kök (hus). Det var alltid lika roligt att åka de 4milen till Electolux i Alingsås och träffa Mikaela, och resten av personalen.
Vill också nämna den fantastiska servicen som vi fått av chefen på butiken som satte sig i bilen med en ny spis (när vår spis sa upp sig efter 2veckor) klockan 8 på kvällen, tusen tack till alla.

Svar från JKE Design
Det var min son som anlitat Electrolux Home Alingsås.
Och var helnöjd med dom, Därför Valde vi dom, Sen träffade vi en helt fantastik köks designers vars namn är Mikaela Karlsson som ingav ett gott intryck och kunnighet. så valet var lätt. Under resans gång har allt löpt på med besök och val av skåp samt utrustning. Och resultatet blev väldigt bra och vi är hel nöjda, JKE kök var över förväntan på kvalité och utseende samt funktion.

Svar från JKE Design
Tack Magnus på Electrolux i Karlstad för ditt fantastiska jobb med vårt kök. Köket blev så vacker, kvaliteten toppen och vi är mycket nöjda! Du var oss behjälplig i hela processen.

Svar från JKE Design
Mycket bra kvalité på köket, passar bra i vår öppna köksmiljö!
Bra passform efter vår beställning!

Svar från JKE Design
Vi fick jättebra hjälp och råd av Frida Starck, köksdesigner på Electrolux Home i Alingsås.
Vårt badrum blev superfint och vi är så nöjda!

Trevlig och hjälpsam personal
Mycket nöjd med köket.

Svar från JKE Design
Vi blev toppennöjda med vårt nya kök.
Våran säljare Fredrik Bergman i Halmstad gjorde sitt yttersta för att vi skulle bli nöjda.
/Michael och Cecilia Petersson

Svar från JKE Design
Från start till mål guidade Martin på Electrolux Home i Halmstad oss till att få ett riktigt fint kök. Vi är supernöjda med allt, vitvaror, material, färger och hur hela tidsplanen hölls. Inkluderat kontakten med Hanverkare, Elektriker, Målare, VVSare och Stenläggare som funkade helt friktionsfritt och i rätt tid under projektets gång. Tack alla inblandade/Peter och Johanna

Svar från JKE Design
Snickare, rörmokare elektriker målare. Allt samordnat av JkE. Trevliga, kompetenta sammantaget tryggt o smidigt. Köket blev mycket snyggt👍👍👍

Svar från JKE Design
Tack för allt Fredrik Bergsman i halmstad och dem andra hjälpte till.Vi är glada och nöjda.
MVH/Yildiz Cakmak