Wellicht een goede loodgieter, maar als webshop waardeloos. Levert zeer slechte service en vraagt voor alles de hoofdprijs. Voor veel geld het schip in gegaan.
Företaget har svarat
Företaget har svarat
Via chat gpt bij ventilatie koning gekomen. Reageerde zeker snel. Was zeker goedkoop. Maar beloofde na akkoord meteen op te sturen echter dit duurde een week en kostte mij een vrije dag. Verder... Se mer
Eerste keer nieuwe centrale afzuiger laten plaatsen. Super gedaan! Voor onze andere woning ook door JCB laten uitvoeren en weer uitermate tevreden. Dus prima monteurs bij JCB en ook die wij hadden... Se mer
Nette service, Diverse onderdelen besteld waarvan één onderdeel een langere levertijd had. De order is toen in twee delen verstuurd waardoor ik wel verder kon. Compliment. Punt van aandacht is we... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Goede prijs/kwaliteitverhouding.
Tevreden over de afhandeling én snelle verzending.
Klantenservice was snel en vriendelijk. Product bleek op voorraad en was snel geleverd.

Svar från Jcbventilatie
Ik was op zoek naar een nieuwe WTW unit en kwam via Google tot de ontdekking dat JCB ventilatie de scherpste prijs had. Vanaf het moment van bestellen tot de levering perfect verlopen. Vooral fijn dat JCB ook telefonisch voor vragen prima bereikbaar is en verstand van zaken heeft. Dat is tegenwoordig bij de grote aanbieders vaak niet meer vanzelfsprekend.

Svar från Jcbventilatie
Snelle levering en een goede prijs kwaliteit verhouding
THANKS

Svar från Jcbventilatie
Een aantal onderdelen worden pas na lange tijd geleverd.
Een Aanrader!
Onlangs opzoek gegaan naar een airco.
Deze was heel scherp geprijsd bij JCB.
Bestelling in de middag geplaats en de volgende ochtend stond de chauffeur al met een pallet met alle units voor de deur.
Super snelle service, vriendelijke mensen en goede prijs!
Absoluut een aanrader.

Svar från Jcbventilatie
Product zoals omschreven en snel geleverd. Daarnaast fijn contact gehad met 1 van de verkopers.

Svar från Jcbventilatie
Een voordelige prijs en op tijd verstuurd.een aanrader

Svar från Jcbventilatie
Warmtepomp besteld. Zat enige levertijd op dit was goed aangegeven. Voor bezorgen werden we netjes gebeld zodat alles goed is verlopen. Bedankt voor de goede service en de warmtepomp.
No shipping in Europe, whereas the site offers the possibility to enter a foreign address when choosing where to ship (many countries proposed)
Na enige tijd kregen we pas de betaling terug.
we wachten al drie weken op de levering. Helaas is er tot nu toe geen reactie gekomen op vragen. Misschien komt het omdat we uit een ander EU-land hebben besteld, maar dat was geen probleem met de bestelling en de aanbetaling.
Ik heb al verschillende e-mails geschreven en ook een probleem gemeld via PayPal. Helaas kwam er geen reactie. Dat de betaling zou worden bewaard en niet verzonden, is op zijn minst twijfelachtig. stuur me de betaling zo snel mogelijk terug en ik zal de beoordeling verwijderen

Svar från Jcbventilatie
Op 19-01-2023 spullen besteld rond 13.50uur. De volgende dag had ik het voor 16.00uur in huis. Top service, en goeie kwaliteit. Ik ga meer bestellen bij JCB.
Scherpe prijzen en snelle levering! Ook fijn dat ik als hobby installateur deze onderdelen kan bestellen zonder dat ik aangemeld hoef te zijn bij een groothandel met een Btw. nummer.
Bestellen gaat makkelijk en snel.
Bestelling is precies zo al beschreven. Helemaal blij goede spullen.

Svar från Jcbventilatie
Bestelling na een week nog niet ontvangen. Geen bericht ontvangen hoe lang het nog gaat duren. Hopelijk is het geen scam! Het bedrijf bestaat hopelijk echt. Als ik het product niet krijg zal ik ze met een bezoekje moeten vereren.

Svar från Jcbventilatie
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.