Japebo.se Omdömen

7 794
TrustScore 4.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 1 609 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Kunderna är mycket nöjda med produkterna, som beskrivs som prisvärda och av god kvalitet. Beställningsprocessen är enkel och smidig tack vare en användarvänlig hemsida som gör det lätt att hitta rätt varor. Företagets service framhålls som professionell och hjälpsam, och många uppskattar de snabba leveranserna som ofta sker inom några dagar. Dock nämnde vissa kunder att leveranstiderna ibland var längre än förväntat, med försändelser som dröjde upp till en eller två veckor. En del upplevde även att de fick felaktiga produkter eller att hemsidans beskrivningar var otydliga, vilket ibland ledde till oväntade avgifter eller felbeställningar.

Ämnen som oftast nämns

Delivery service

Konsumenter uttrycker stor tillfredsställelse med leveranstjänsten, och många lyfter fram den snabba... Se mer

Product

Kunder delar positiva åsikter om produkterna, och många uppskattar det breda utbudet samt hur lätt det är att... Se mer

Order

Recensenter belyser positiva aspekter av order, och många upplever att det är enkelt att beställa produkter... Se mer

User experience

Kunder hade positiva upplevelser med användarupplevelsen, och många beskriver den som enkel, snabb och... Se mer

Service

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med service, där många framhåller snabb och problemfri... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Bra service, proffsig bemötande. Leveranssäkerheten kunde dock vara bättre, 1 till 2 dagars leveranstid stämmer inte, 1 till två veckor stämmer bättre. F ö mycket nöjd mrd produkterna.

Fick fel storlek på delar till min hörapparat. Men det fixade ni så jag fick de rätta delarna + svarskuvert som var frankerat o klart för de felaktiga delarna.

Bra produkter. Köpte dome för mina hörapparater. Har inte provat de än. Men de ser ut som jag har fått från audionomen. Hoppas blir fler rabatter.

Tacksam att ni hörde av er med anledning av den produkten som ska utgå. Har ni nu ett gäng så man klarar sig ett tag. Mvh Maud

1. Butik med hörapparater

Om Japebo.se

Japebo logotyp

Japebo erbjuder originalreservdelar, trådlösa tillbehör och skötselprodukter för hörapparater från alla ledande varumärken, inklusive Oticon, Widex, Phonak, Signia och ReSound.

Vi vet hur viktigt det är att din hörapparat fungerar pålitligt i vardagen. Därför har vi ett noggrant utvalt sortiment som gör det enkelt att underhålla och ta hand om din utrustning – för bästa möjliga ljudupplevelse och långvarig funktion. 🔊

🛒 Enkel och tydlig webbshop
Vår webbplats är utformad för att göra det enkelt att hitta rätt produkter. Med tydliga kategorier, sökfunktion och detaljerade beskrivningar kan du snabbt hitta delar och tillbehör som passar din hörapparat.

Besök webbshoppen

🚚 Snabb leverans och spårning
Vi skickar beställningar snabbt och erbjuder spårning på alla leveranser, så att du kan följa din beställning hela vägen.

💬 Kundservice med produktkunskap
Behöver du hjälp att välja rätt produkt? Vår kundservice hjälper dig gärna via e-post, både före och efter ditt köp.

🔒 Trygg och flexibel handel
Vi erbjuder 90 dagars returrätt, så att du kan handla tryggt.

⭐ Vi uppskattar alla omdömen och använder feedback för att kontinuerligt förbättra vår service och kundupplevelse.

Varför välja Japebo?

Allt på ett ställe
Hos Japebo hittar du originalreservdelar, tillbehör och skötselprodukter för hörapparater från ledande varumärken. Vi gör det enkelt att hitta det du behöver.
Hjälp när du behöver det
Är du osäker på vilken produkt som passar? Vi hjälper dig gärna. Vår kundservice finns tillgänglig före och efter ditt köp.
Snabb leverans och spårning
Vi skickar beställningar snabbt och erbjuder spårning, så att du kan följa din leverans.
Trygg handel
Vi erbjuder 90 dagars returrätt, så att du kan handla med trygghet. Vi använder kundfeedback för att kontinuerligt förbättra vår service.

Allt du behöver till din hörapparat

Originaldelar, snabb leverans och pålitlig service

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

8 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Lätt att beställa snabb leverans 🚚

22 juni 2026

Gun,
Tack för din fina feedback!
Vi är glada att höra att du är nöjd med både leveransen och leveranstiden. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga service.
Om du har några frågor eller behöver vidare hjälp, är du varmt välkommen att kontakta oss.

snabb leverans

9 juni 2026

Jörgen,
Japebo Support

Snabbt och någorlunda lätt för en 89…

Snabbt och någorlunda lätt för en 89 åring

Hans,
Japebo Support

Enkelt att beställa och får mina varor…

Enkelt att beställa och får mina varor snabbt.

Tusen tack för din fina recension.

Det gläder oss att höra att det var enkelt att beställa och att du fick dina varor snabbt. Vi uppskattar verkligen din feedback.
Tack för att du handlade hos Japebo. Vi hoppas att få välkomna dig tillbaka snart igen.

Snabbt kvick och rätt

Snabbt kvick och rätt

Tusen tack för din fina recension.

Det gläder oss att höra att allt gick snabbt, smidigt och blev helt rätt. Vi uppskattar verkligen din feedback.

Nöjd i stort

Nöjd i stort. Leveranserna kunde vara snabbare. Bra och snabb kommunikation med Supporten

Tusen tack för din fina recension.

Det gläder oss att höra att du överlag är nöjd och att du haft en bra upplevelse med vår support. Vi uppskattar också din synpunkt om leveranstiden. Vi skickar alltid våra beställningar så snabbt som möjligt, men ibland tar posten längre tid än förväntat.

Micas – Japebo

Snabb och enkel hantering av den gör…

Snabb och enkel hantering av den gör mig så viktiga produkt.

Tusen tack för din fina recension.

Det gläder oss att höra att du upplevde en snabb och enkel hantering av en så viktig produkt. Vi uppskattar verkligen din feedback.

Tusen tack för din fina recension.

Det gläder oss att höra att du är nöjd med våra produkter och våra snabba leveranser. Vi uppskattar verkligen din feedback.

19 juni 2026

Tusen tack för din fina recension.

Det gläder oss att höra att du upplevde snabb leverans. Vi uppskattar verkligen din feedback.

Tusen tack för din fina recension.

Det gläder oss att höra att du tyckte det var enkelt att beställa. Vi uppskattar verkligen din feedback.

Micas – Japebo

Snabb leverans. Bra priser.

Tack så mycket för din fina recension!

Vi är glada att höra att leveransen gick snabbt och att du är nöjd med våra priser.

18 juni 2026

Svar från Japebo.se

Tack för din fina recension! 🌟 Vi är glada att höra att du är nöjd med den snabba leveransen. Varmt välkommen tillbaka till oss!

Med vänlig hälsning,
Johanna, Japebo

Snabb service

Snabb service.Bŕa prdukter.

17 juni 2026

Svar från Japebo.se

Tack för din fina recension! 🌟 Vi är glada att höra att du är nöjd med vår snabba service och våra produkter. Tack för att du valde att handla hos oss – varmt välkommen tillbaka!

Med vänlig hälsning,
Johanna, Japebo

Lätt att beställa och varorna håller…

Lätt att beställa och varorna håller hög kvalitet.

Tack så mycket för din fina recension!

Vi är glada att höra att det var lätt att beställa och att du är nöjd med kvaliteten på varorna.

Tack så mycket för din fina recension!

Vi är glada att höra att leveransen gick snabbt.

Enkelt

Lätt att beställa, snabb leverans. Passar mej bra.

Tack så mycket för din fina recension!

Vi är glada att höra att det var lätt att beställa, att leveransen gick snabbt och att allt passade dig bra.

Tack så mycket för din fina recension!

Vi är glada att höra att leveransen gick snabbt.

Mads – Japebo

Jag fick bra hjälp vid då jag hade…

Jag fick bra hjälp vid då jag hade ändrat min beställning.

Tack så mycket för din fina recension!

Vi är glada att höra att du fick bra hjälp när du behövde ändra din beställning.

Bra info på hemsidan

Bra info på hemsidan, snabb leverans och bra priser

9 juni 2026

Tack så mycket för din fina recension!

Vi är glada att höra att du tycker att informationen på hemsidan är bra, och att du är nöjd med både leveransen och priserna.

Kundnöjdhet 100%

Bra hemsida och lätt att beställa det som jag var ute efter. Mycket snabb leverans.

16 juni 2026

Tack så mycket för din fina recension!

Vi är glada att höra att du tyckte om vår hemsida, att det var lätt att beställa det du behövde, och att leveransen gick snabbt.