Vandaag mijn gebruikte PS4 Game (Sega Mega Genesis) binnen gehad. Gisteren besteld en betaald. Super snel binnen, in top conditie. Er is al te zien aan al deze reviews dat de winkel in orde is li... Se mer
Det här tycker kunderna
Van tevoren contact gehad over mijn zoon(7jaar) zijn voedselallergie (melk hazelnoot en kiwi). Ze konden hier goed mee om gaan en voor hem een lekkere maaltijd verzorgen. We waren met de hele familie... Se mer
Mooie website en aardige prijzen. Bestelling kwam beschadigd aan omdat het niet goed genoeg verpakt was. Aan de andere reviews te lezen gebeurt dit vaker. Ik heb hier een vriendelijke mail over ge... Se mer
Företaget har svarat
Vlekkeloos verlopen, besteld tijdens de kerstdagen maar toch op tijd binnen. Communicatie erg prettig ervaren direct antwoord op mijn vragen, bedankt voor jullie goede service. Ik hou jullie dit in de... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
James Games, dé webshop voor games. Zowel nieuw als tweedehands, en altijd goedkoop. Gratis thuisbezorgd vanaf €50,00 door heel Nederland.
Kontaktuppgifter
Hasebroekstraat 5H, 1053CL, Amsterdam, Nederländerna
- 0618772766
- info@james-games.nl
- james-games.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ik had F1 2023 besteld en was snel…
Ik had F1 2023 besteld en was snel geleverd helemaal top
Snelle levering, top prijs!
Goede prijs, snel geleverd en goed verpakt verzonden. Ik ga zeker nog eens terugkomen.
Fijne shop ervaring!
Fijne shop ervaring!
Ik had een vraag over verzending, vraag via WhatsApp gesteld en kreeg al snel een heel vriendelijk antwoord. Volgende dag lag de PS5 game al op de deurmat.
Hier kom ik zeker weer terug :)
Super goede service.....
Goed verpakt en snel geleverd
Goed verpakt en snel geleverd. Makkelijk bereikbaar voor vragen via WhatsApp.
Vlekkeloos verlopen
Vlekkeloos verlopen, besteld tijdens de kerstdagen maar toch op tijd binnen. Communicatie erg prettig ervaren direct antwoord op mijn vragen, bedankt voor jullie goede service. Ik hou jullie dit in de gaten.
In de kerstperiode toch netjes op tijd…
In de kerstperiode toch netjes op tijd bezorgd! Games zien er prima uit en dat voor een mooie prijs
Duidelijke communicatie
Duidelijke communicatie, snelle service, product voldoet aan de verwachting, fijne website.
Goede service, goed product
Makkelijk te bestellen, goed bereikbaar voor vragen, snelle levering. Product van prima kwaliteit. Hier zal ik zeker nog es bestellen.
Top super snel Master
Top, 5 sterren, uitstekend
Er is al te zien aan al deze reviews dat de winkel in orde is lijkt mij, daarom ook t risico genomen om te bestellen. en nu dus mijn ervaring erbij.
Ook nog top service, want toen t prijs verschilde van marktplaats naar de site is dit direct gecorrigeerd met excuses erbij
Kortom super
Ik heb het heel snel binnen gehad en het was precies zoals omschreven perfect.
Gratis en snel verzonden ♥️
Gratis en snel verzonden ♥️
Goede prijs ook. Wel weinig assortiment, helaas. Had graag meer RPG's gekocht.
Maar wie weet komt dat nog 🤗
Zeer goede communicatie en de producten…
Zeer goede communicatie en de producten omschreven hoe ze zijn.
Top bedrijf zeker voor de volgende keer
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.