Jag har fått 4-5 felaktiga info om omkopplingen,ingen tycks att få tag på, Itux lovar inkopplingen den 29e, när jag ringer Telia säger dem den 5e. Utan TV i en vecka pga klåpare, om det nu kommer att... Se mer
iTux bryr sig inte om sina kunder! De orkade inte registerara mig när jag bytte från en annan leverantör, vilket gjorde att var utan internet i två veckor. Jag var tvungen att ringar bredbandstjänsten... Se mer
Har haft i stort sett helt problemfritt med det förra stadsnätet i 10 år, sedan bytte hyresvärden till detta skräp. För det första blev alla tjänster dyrare pga att iTUX har högre avgifter, för det an... Se mer
Førsök att undvika detta företag…
Utan TV i en vecka pga klåpare, om det nu kommer att bli den 5e, jag tvivlar.
iTUX == inget bredband
När fastighetsägaren bytte till iTUX kollapsade linan direkt. ISP gjorde felanmälan, men iTUX verkar skita i allt. Internet nere i en vecka nu och iTUX sitter bara och rullar tummarna och ger mig fingret. Världens sämsta service och bolag. Undvik som pesten.
Det är din lägenhet som är vår kund, inte du!
Skulle inte vilja ge någon stjärna alls, de förtjänar inga stjärnor! Itux+Vidingehem+Tele2=en ***** soppa. Har haft internet problemfritt flera år, i den stund Itux tog över la internet av, 5 dagar utan internet idag. På tisdag ska någon komma hem till mig och fixa så jag får tillgång till webben. Japp, hahaha. Jag har pratat med den ena nöten efter den andra, utan att begripa ett dugg om vem som ansvarar. Huvudet surrar av motstridig (des)information. Vidingehem ser det som mänskligt att fel begås, men jag är väl förhoppningsvis också en människa?! Snyggt samhällsansvar Vidingehem tar. Klapp, klapp, autografer till höger. ITUX har inga personliga kunder, det är min lägenhet som är deras kund. Dessa sopor... Sa upp min förra internetleverantör (Bahnhof) exakt en månad innan Itux inträde, 25 juli. Bahnhof började med högre kostnad 11 augusti, Itux tog över 25 augusti! Ni som får veta att er hyresvärd o dyl ska ansluta er till Itux, börja i tid förbereda er för problem - när när/om de kommer står ni ensamma, tro inte att hyresvärden (och liknande) kommer att hjälpa er! Dokumentera, spela in samtal, mejla - allt ni kan för att visa vilken odräglig sits ni hamnat i. Jag har anmält Vidingehem, Itux och Tele2 till konsumentverket.
Prishöjning
Precis som fler andra recensioner så har mitt bostadsområde bytt nätleverantör från min stads stadsnät till iTux. efter att ha ring alla tre parter (min hyresvärd, itux och internetleverantör) så fick jag inget svar på om min räkning skulle gå upp, eller så kunde de inte svara. nu idag fick jag meddelande från min internetleverantör att priset SKULLE gå upp.
Utöver det så kan jag inte svara på om några nätverksproblem eftersom skiftet har ej skett än, men enligt andras recensioner, så tror jag det inte kommer bli bättre.
Ruffel och båg
Ruffel och båg, inget internet och ingen fungerande kundtjänst.
Riktig dåligt med noll support
Ren idioti med noll support, kan inte göra något så simpelt att göra rätt med nätleverantörer.
Det sämsta jag vart med om bara rörigt…
Det sämsta jag vart med om bara rörigt och struligt nu när jag precis har flyttat och ville ha vanligt nät men helt från ingenstans kommer Itux in i denna bild.
Tror aldrig varit med om sämre företag.
Först och främst förr kunde du bara koppla in modemet hemma och plug in and play, Nu har haft strul funkar ju inte intermet för måste göra nått på itux hemsida men men lättare sagt än gjort bara haft problem snackade med itux dem skulle ringa kl 9 på morgonen hörde aldrig någonting ifrån dem så ringde kl 10 till dem för se vad dem håller på med. Då säger dem att dem ska kolla på det direkt och dem ska ringa upp mig senare, Klockan tickar till 15 då jäklar ringer jag frågar hur det går då har tydligen halvtid jobbarna på itux dragit hem för dagen. Detta har hållt på sen 3 dar tillbaka, Dem kan ju inte ens göra sitt jobb.
Sämsta jäklar
skiten Platen bostadstiftelsen gjort.
Dyrt och dåligt!
I samband med att fastigheten jag bor i togs över av Heimstaden för 3 år sedan så byttes även nätleverantören till iTUX och det har varit den sämsta nedgraderingen någonsin. Min gamla hastighet 100/10 fanns inte så jag blev "uppgraderad" till 100/100 vilket medförde en kostnadsökning på 100 kr/månaden. Därefter har bredbandsleverantören höjt priset ett par gånger till på grund av att nätleverantören höjt avgifterna mot dem (i alla fall är det vad de hävdar, det är tyvärr svårt för mig att veta om det är sant eftersom man inte får någon inblick i iTUX). Som grädde på moset har nätet varit skakigt med dagliga dippar ända sedan bytet. Rätt vad det är kan man inte ladda en hemsida och man får sitta och refresha flertalet gånger tills det kommer igång igen.
Önskar bittert att jag kunde tvinga Heimstaden att byta tillbaka till den gamla nätleverantören som fungerade problemfritt för mig till ett betydligt rimligare pris (men tyvärr är Heimstaden precis som iTUX inte intresserade av nöjda kunder).
Slarviga men snabb fix
Nytt inflytt till en lägenhet där man måste använda iTux. Läste lite online och blev misstänksam, men höll ändå förhoppningarna uppe. Givetvis så misslyckades iTux att leverera internet till mig också, så som många andra.
Felet är att de har routat fel address till min address, dvs om jag bor på 91A så har de istället lagt att min lägenhet är 91B i deras system. Jag kontaktade min leverantör om detta och de beskrev att detta kommer att ta mellan 2-4 arbetsdagar att fixa.
Samtidigt så jobbar jag hemifrån och kan inte nå någonting online förrän detta är fixat med ett enkelt knapptryck. Jag förlorar tid och pengar på detta skämtliga misstaget.
För att hälla salt i såren så beskrev min leverantör att om de kommer att behöva skicka ut en tekniker så ska JAG betala för det, när det i slutändan är de som har gjort fel från första början.
Förutom detta så är deras telefonsupport ett skämt med helt larviga öppetider (9-16 och lunchstängt mellan 12-13?????).
Deras mål är som följande: "Oavsett om slutkunderna vi når är lägenheter, hus eller lokaler och företag ska vi erbjuda valfrihet på riktigt!"
Det de skulle kunna göra bättre är att lägga pengar på att ge bättre support och bättre service rent generellt. Det är larvigt att man ska sitta och vänta 50 minuter för att få svar på telefon när ni har så korta öppettider.
EDIT: Det tog dom bara några timmar att fixa problemet i slutändan, så ger dom en 3:a istället för 1:a i betyg. Slarvigt, men de fixade fort när de fick veta felet.
Att vi MÅSTE förlita oss på dessa sopor…
Att vi MÅSTE förlita oss på dessa sopor för bredband är sinnesjukt, vi som privatkunder kan inte (lätt) kontakta dom när det är problem med detta värdelösa system och gör ju inte saken bättre att vi MÅSTE gå via andra företag som i sin tur går via dessa sopor...
HÖRTTALAS OM REDUNDANS?! NEJ! "Kan ju inte koppla på ett annat nätverk när något händer med vårat ENDA nätverk, nej -nej, det går ju inte, det skulle ju vara FÖR bra, MÅSTE vara bra nog att ha EN felpunkt"...
Ni KAN omdirigera så länge som alla punkter är kopplade till varann, så om 1 punkt går ner så KAN den ta en längre omdirigering, jag har INGET emot att min ping går upp lite så länge som jag faktiskt HAR internet jag BETALAR för...
AUTOMATION finns i ÖVERFLÖD, lätt att handskas med och finns OFTA som 1-klick-installering till switchar och routrar som skickar notifikation DIREKT så det kan lösas så fort som möjligt!
SKÄRP ER!
Dålig tv-leverantör
Har Itux som tv-leverantör p g a hyresvärden. Flera gånger i veckan strejkar tv-boxen, man måste dra ur strömkabeln 10-60 minuter för att det ska börja fungera igen. Ringde kundtjänsten, kom till en person som inte förstod vad jag pratade om. Efter en del tjat fick jag en ny box -- som har precis samma problem. Räddningen heter SVT Play.
Tjuvar och inkompetenta.
Tjuvar och inkompetenta. De håller mitt nät fånge genom att vägra att släppa ut mig på någon sida som inte är "itux.se".
Pga. att de "låter" mig komma ut på nätet (deras hemsida) så tror Telia att jag har nätverkskoppling och att allt funkar som det ska. Fyfan för er, kriminella idioter.
Förstår inte deras nisch
Förstår inte deras nisch. Någon mellanhand till faktiska leverantörer? I vilket fall fungerade ingenting förrän jag hörde av mig direkt till Tele2. Värdelösa apor.
Välj inte!
Vi har inte haft internet på 4 dagar nu och problemet återfinns hos Itux. Personalen på Itux har inga svar och vi vet fortfarande inte när vårt internet kommer tillbaka.
Vi lever i allt för modern tid för att detta ens ska vara rimligt, rekommenderar inte!!! som kund vet vi inte vad som hänt, ingen information har skickats ut, vi vet ingenting.
Värdelösa
Värdelösa, stått utan internet i snart 5 dagar för en driftstörning utan någon tydlig information om vad som hänt eller beräknad tid. UNDVIK DESSA TILL VARJE PRIS
vi är en fiberförening som bytte till…
vi är en fiberförening som bytte till ITUX och tele2 den 1/10 2021 sedan dess har allt fungerat utmärkt, inte ett driftstopp eller några störningar sedan dess.
De har ingen kundservice
De har ingen kundservice. Man kan stå i kö i 40 min för att sedan bara kopplas ned. Ring inte Itux, företaget existerar inte.
Skojföretag
Nu har det gått över en månad sedan jag felanmälde internet till mitt bredbandsbolag som i sin tur felanmält till Itux som är fiberleverantören i mitt hus. Inte fått så mycket som ett telefonsamtal från Itux, endast hört från bredbandsbolaget att Itux skickat vidare ärendet till en underleverantör. Så fruktansvärt dåligt av Itux. Känner mig helt uppgiven, behöver internet för att kunna sköta mitt jobb och jag är helt bakbunden eftersom det är fibret det är fel på och inte routern. Ärendet bollas bara runt och Itux vill inte ta i det. Över en månads väntan är verkligen under all kritik. Hoppas ni tar till er av alla dåliga omdömen ni får och ändrar på er för uppenbarligen kan ni inte fortsätta att behandla era kunder såhär illa.
Tallinjen har utsträckning även till vänster om noll.
Den enda stjärnan jag tryckte på ska vara en minusstjärna.
Det bästa ITUX kan göra, är att avskaffa sig självt.
Med Telia som leverantör fungerade allt problemfritt.
Med ITUX som leverantör kan jag inte ens se på TV.