I bought an electric scooter a couple of weeks ago that unfortunately didn’t arrive. The delivery driver didn’t do his job properly, which isn’t the company’s fault. However, I was still left without... Se mer

Geleverd zoals beschreven op hun site. Snel, en zeer degelijk verpakt. Wat je zelf nog moet doen, is een makkie. Scootmobiel ziet er prima uit. Alles werkte.

Great customer service iscooter gave me as the battery i had been using had a fault they sent one out straight away then unfortunately the display gave up yet again they sent out a replacement free of... Se mer

1. Återförsäljare av skotrar

The iScooter Story Founded in 2015, iScooter is committed to making personal transportation smarter, greener, and more accessible. Driven by innovation, we tackle challenges like traffic congestion, urban stress, and environmental impact. Today, iScooter is trusted by riders in over 30 countries, delivering cleaner, easier, and more fun ways to commute.

4,2

Bra

TrustScore 4 av 5

Har inte besvarat negativa omdömen

J ai acheté une gt4 et la qualité est…

J ai acheté une gt4 et la qualité est au rendez vous! Avec un service client a l écoute et qui répond très rapidement avec amabilité et c est très appréciable. Sinon pour la trotinette je l ai choisi après avoir vu des vidéos, et bien elle est plus impressionnante en vrai! Sur une vidéo on voit un youtubeur n'arrive pas à verrouiller le guidon et bien il n'y a pas de problème c'est jusqu'à mon avis il n'a pas compris qu'il fallait tirer sur le loquet.
Moi perso je fais uniquement des chemins de campagne et du tout terrain et bien c est infernal comment ça passe partout!
Même une côte a 45 /50 degrés en terre ça monte sans broncher!
Un peu lourde a porter mais c est normal vu les caractéristiques de la bête! Pneus bien larges ca patine en double moteurs. Portez des protections et sortez couverts!

17 mars 2026

Guter Support

Ich bin mit dem E-Scooter sehr zufrieden. Besonders hervorheben möchte ich den Kundenservice. Meine Anfrage wurde zügig beantwortet und die Kommunikation war durchweg freundlich und verständlich.

Der Kontakt verlief unkompliziert und man hatte jederzeit das Gefühl, ernst genommen zu werden. Genau so stellt man sich guten Support vor. Auch mit dem Scooter selbst bin ich bislang sehr zufrieden – er funktioniert zuverlässig und macht insgesamt einen sehr guten Eindruck.

10 mars 2026

PAS PÅ DEM.

PAS PÅ DEM..

Har købt et løbehjul ved dem d. 15 december 2025 - det har været kørt på 4-5 gange ellers har det været til reparation og firmaet skider højt og flot på, at man har rettigheder som køber mht. returnering og fortrydelse. De trækker bare tiden og så kan man ellers suddd her og føle sig fuldstændig til grin. Jeg har nok 50-60 mails fra dem og videoer jeg skulle filme og billeder og alt muligt. Fik det tilbage sidst med mail om, at det bare var en bagatel. Løbehjulet larmede og kunne køre km/t - det blev sendt retur IGEN og nu har jeg fået mail om, at det fungere helt som nyt igen. Jeg vil bare gerne have købet annulleret, det synes jeg de skylder en efter alt det her, men nej de kan kun refundere 70 %.
Så jeg handler ALDRIG der igen. Pas på dem her

15 december 2025

🇮🇹 Recensione in italiano

🇮🇹 Recensione in italiano

Ottima esperienza con iScooter Global.
Ho avuto un piccolo problema e il ricambio necessario non era inizialmente disponibile sul sito, ma il servizio assistenza si è dimostrato subito disponibile e professionale. Hanno provveduto rapidamente a farmi arrivare il pezzo direttamente dalla casa madre, permettendomi di risolvere tutto senza difficoltà.
Un’azienda seria, affidabile e molto attenta al cliente. Consiglio assolutamente iScooter Global sia per la qualità dei monopattini che, soprattutto, per l’assistenza post-vendita.

🇬🇧 Review in English

Great experience with iScooter Global.
I had a minor issue and the replacement part was not initially available on the website, but the customer support was extremely helpful and professional. They promptly arranged for the spare part to be shipped directly from the manufacturer, allowing me to fix the issue without any problems.
A reliable and trustworthy company, with excellent customer service. I highly recommend iScooter Global both for their scooters and for the efficiency of their after-sales support.

29 januari 2026

Kundenfreundlichkeit! Lieferzeit Top!

Kundenfreundlichkeit ist hier groß geschrieben da hier höfliche und bestmögliche Lösungen geboten werden egal was hier für ein Problem anliegt.
Lösungen werden schnellstmöglich bearbeitet und auch bei Fortschritt zeitgleich informiert.

Lieferzeiten werden eingehalten.

28 januari 2026