VARNING VARNING VARNING! Ett riktigt blufföretag som blåser sina kunder! Precis som alla säger, de skickar bilder på påstådd skada (från andra bilar) och debiterar er! Bojkotta de flygbolag och sökmot... Se mer
Tog betalt för flygplats avgiften 2 gånger och är omöjliga att få kontakt med. Har ett formulär man ska fylla i men accepterar inte sitt eget namn på hyr plats och vägrar då ta emot formuläret. Som an... Se mer
VARNING. 3300kr drogs från depositionen och senare 481kr till. Ingen förklaring, ingen faktura till de påstådda skador som skulle finnas efter återlämnande av hyrbilen på Alicante flygplats. Ingen sva... Se mer
Hyrde på flygplatsen på Gran Canaria .Fick betala för bränslet i förskott och allt skulle återbetalas när bilen återlämnades med full tank. De kollade att tanken var full och lovade att återbetala ino... Se mer
Om InterRent
Informationen kommer från olika externa källor
Because at InterRent, we offer car hire at market leading prices with no compromise on customer service!
Parce que chez InterRent, nous proposons une offre de location de voitures à des prix attractifs sans compromis sur la qualité de service !
Bei InterRent bieten wir Ihnen Autovermietung auf einem marktführenden Preisniveau, jedoch ohne Kompromisse bei unserem Kundenservice!
¡Porque a InterRent, te ofrecemos alquileres de vehículos a precios competitivossin comprometer el servicio al cliente!
Porque a InterRent alugamos automóveis a preços competitivos e com um serviço adequado ao Cliente!
Frankrike
- interrent.com
Har inte besvarat negativa omdömen
Vill sprida en stor varning till dig…
Vill sprida en stor varning till dig som ska hyra bil av Rentalcars... anlita INTE detta företag!
Vi kom ett större sällskap till Zadar i Kroatien, hade bokat bil, fick vänta i över en timme på att få hjälp vid disken. Väl framme ville man lägga på deposition på 19000 kronor! Vi valde att avboka bilen men får inte tillbaka redan dragna pengar på kontot. Efter mejl fram och tillbaka varpå man från företaget vägra betala tillbaka kommer jag att göra en anmälan till ARN och kontakta media.
/ Irre
Interrent i Faro flygplats lurar sina…
Interrent i Faro flygplats lurar sina kunder med att lägga extra försäkringar på notan när du hämtar bilen . När du frågar vad är detta avgift så förklarar dom att detta avgift är en deposit som man får tillbaka när du lämnar tillbaka bilen. Texten är med jätte små bokstäver och på portugisiska. Det är förbjudet enl portugisisk lag. Allt måste vara på ett språk och förklarat vad du skriver på.
Inga pengar tillbaka utan svar från deras kundtjänst att du har skrivit på legalt papper och att du ville ha premium försäkring???? (DESSA 400 EURO)och att det lönar sig inte att överklaga. Flera har råkat ut för samma sak så ANLITA INTE INTERRENT! Falska bedragare hela bunten! Du kan skriva en anmälan i Complaint booken som skall finnas på deras uthyrningsstllet och detta anmälan går till portugisiska konsumentverk et som skall undersöka ärendet och komma tillbaka till anmälaren, men när jag skulle dit och göra detta var kontoret stängt och tomt på folk. Kanske flera som har klagat hoppas jag och att dom har varit tvungna att stänga?!
Skäms inte för att lura sina kunder!
Hyrde en bil genom Ryan Air när jag ändå bokade flygbiljetterna till Malaga i Spanien och denna skulle hämtas ut hos Interrent på flygplatsen. Betalade när jag bokade och det utlovades vara det totala priset utan några extraavgifter. Väl framme vid disken, som dessutom skulle stänga inom 5-10 minuter, så fick jag ingen som helst information om att de lagt på över 200 Euro för absolut ingenting och hoppades att jag inte skulle märka något, vilket jag heller inte gjorde eftersom jag tog för givet att summan var det belopp som reserveras på kreditkortet tills bilen är återlämnad. Jag påpekade dessutom att jag redan betalt allt som behövde betalas. När jag efteråt undrar vart mina pengar blivit av så pekar de bara på att de har ett kontrakt och att jag blivit informerad om "extratjänsten", som bestod av ingenting alls och som de inte nämnde ett pip om. Jag har hyrt bil hundratals gånger och aldrig blivit behandlad så illa som av det här lurendrejarföretaget. Undvik till varje pris och hyr av någon annan!
Försökte nyligen hyra av dem i Toulouse…
Försökte nyligen hyra av dem i Toulouse Blagnac och det var fel från början till slut - ingen bil ingen hjälp (fick hyra av Firefly istället) urdålig uppföljning så håll er undan från dessa. De ägs av EuropCar.
Vi hyrde bil genom Rentalcars och …
Vi hyrde bil genom Rentalcars och betalade ca 3.000 kronor. När vi kom fram till Porto i Portugal och visade vår voucher hos Interrent fick vi erbjudande om att uppgradera till en automatväxlad bil då de inte hade vår modell tillgänglig. Vi skrev på avtalet där det angavs 245 Euro vilket vi så klart tolkade som den summa vi redan betalat till Rentalcars. Vi har vid flera hyrtillfällen erbjudits uppgradering men ALDRIG debiterats för detta. När vi fick vår räkning upptäckte vi att Interrent debiterat 2.406,28 kr + 250,97 Kr.. Vi har försökt via Rentalcars att få detta ordnat men utan resultat. Vi har ifrågasatt hur de kan ha ett samarbete med Interrent som ju verkar ha för vana att lura sina kunder. Interrent har tydligen inget kontor här i Sverige. Nu vill vi alltså varna för att anlita Rentalcar och Interrent.
S. Kenne
Jag blev totalt lurad av dem
Jag blev totalt lurad av dem. Hyra i London för 6 dagar skulle kosta 699 kr vilket jag betalade vid bokningen.. Dessutom valde jag försäkring på 332 kr.
Totalt har man dragit 237,72 pund från mitt konto dvs 2994 kr.
Otroligt dålig service.
Otroligt dålig service.
Likt tidigare recensenter fick vi vänta på Nice flygplats i över 2,5h för att få komma fram till service-desk. Där det tog ytter tid och försök att sälja på en mängd olika försäkringar som man enl dem MÅSTE ha!
Bilen vi fick var ok - mycket skador men de var alla registrerade. Så inget problem med den.
Däremot nu hel 7 månader efter resan så har de debiterat 35Euro på mitt kreditkort. utan att säga vad det är för. VI lämnade bilen nytvättad in och utvändigt samt åkte inte med bilen över de tillåtna kilometrarna.
Rekommenderar att inte boka bil via dessa idioter - även då priset kan verka lockande då det är lågt.
Lämna inte någon deposition till detta …
Lämna inte någon deposition till detta bluff och båg företag.
Det är ett bedrägeri företag !!!
Jag lämnade 300 pund i England.
När jag nu 3 veckor senare påpekar att min deposition ännu inte kommit tillbaka , så hänvisar de mig till att göra en polisanmälan ??
En otroligt missnöjd kund ifrån Sverige ...
Absolut den sämsta hyrbilsupplevelsen …
Absolut den sämsta hyrbilsupplevelsen jag haft.
Hade bokat bilen till 20:00 efter 1 timmes väntan att komma fram till disken så skulle bilen hämtas av personal från annan plats, det skulle ta 45 minuter.
Bilen skulle ha en skada på stötfångaren fram, när den väl kom hade den skador över hela bilen så kontakt med personal som dokumenterade skadorna.
Lastar i väskorna och startar bilen, i displayen visas dags för oljebyte och service.
Ny kontakt med personalen, visade sig att den redan gått 500 mil över serviceintervall och jag skulle köra ett par hundra till under min tid så jag fick inte ta bilen.
Till disken igen för att byta bil, ytterligare 45 minuters väntan på annan bil.
Även den full med skador men inget servicebehov.
Efter 3 timmar på flygplatsens hyrbilskontor kunde vi rulla ut.
Aldrig mer detta hyrbilsföretag.
Katastrof
Katastrof. Varning! Liten Seat 11 dagar. Hade debetkort i stället för creditkort. Kostade mig 333,42 EUR extra.
Detta företag är ett bluff-företag
Detta företag är ett bluff-företag! De har noll respekt för sina kunder!
Har aldrig varit med om en sån urusel service och rent kriminellt uppförande från uthyrningsföretaget! 2 timmar kö trots 5 personer före i kö. Därefter 1,5 timmar att få ut en bil som förbokats! Istället för att lämna ut bilen så försöker de pracka på en andra försäkringar hot om extra dyr betalning om bilen inte är lika städad som när den hämtas ut! Man kan självklart för en summa av 6 Euro överlämna städningen till företaget. Så bekvämt va? Annars så kommer ditt kreditkort belastas med 20 Euro. Ursäkta men att bilen används en vecka och att det åligger företaget att städa bilen, visar endast på att de beter sig kriminellt! Den tecknade försäkringen på nätet i samband med bockningen var värdelös! Den de försökte pracka på mej var mycket bättre! Allt enligt henne bakom disken.
Dagens erbjudande om en uppgradering av bilen skulle kosta ytterligare 60 Euro!!!!?? Hade bokat och fick en ny Opel Corsa som gått 200 mil.
Vad rör sig i huvudet på ansvariga egentligen? Det är ingen uppgrade! Det är scamm! Ingen besiktning av eventuella skador på bilen var tillåten utan man MÅSTE skriva på kontraktet först! Kriminellt igen!
Nä, jag anser att detta företag är bondfångare och definitivt bör undvikas.
Likaså ville man debitera 18 Euro, men kunde inte förklara varför. Jag vägrade då de inte kunde förklara varför. Återstår att se om de in facto snor de pengarna från kreditkortet ändå! 15 människor i kö efter mej innebär att de får vänta ca 4 timmar innan de kommer till disken ens. Bra början på en semester va !!!!!???? En del kom in och skrek va som händer, men fick inga svar! Frustrationen var absolut där.
Nä för min del aldrig mer Holidays Autos eller INTER RENT! Konstigt de borde heta INTE RENT!
INTERRENT ALICANTE AIRPORT Blev tottalt lurt på en försäkring jag inte behövde som dom sa jag måtte ha,men enl Rentelcars inte behövde . Riktiga bedragare !!
Blev lurad på en försäkring dom sa att jag måtte ha ,men enl kontakt med rentelcars inte behövde . Riktiga bedragare ALICANTE AIRPORT !!
Don't rent here!
Rentav bedrägeri. De debuterade förutom det som drogs hemma 3 ggr för mycket. Inte ens depositionen har de betalat tillbaka.
Försöker nu via siten rentcar.
Nästa steg är polisanmälan för stöld och bedrägeri.
Aldrig mer hyra hos de. Gör inte det för din skull
Detta hände på Malagas flygplats