Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Buggy UI. Problem løst efter kontakt kundeservice, dog stadig ikke tilfredsstillende at det var nødvendigt at de skulle indover. Edit: og nej anmeldelsen blev ikke lavet efter jeg kontaktede... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Brugte hjemmesiden igennem det meste af min gymnasietid. Syntes udvalget var godt, og næsten altid havde nogle opgaver som jeg kunne bruge. Prisen er også fin taget i betragtning af hvor mange opgaver... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg skal til at skrive SRP, og så fandt jeg en inspo-opgave som mulig inspiration til idéudvikling. Men hver gang jeg trykkede på dokumentet, kunne jeg ikke få lov til at tilgå det. Dernæst synes jeg... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårlige opgaver og umuligt at opsige! Jeg har haft en bruger på trustpilot i 2 år, og har ikke haft specielt meget gavn. Opgaverne man kan finde på deres hjemmeside, står altid til et 10-tal elle... Se mer

Företagsinformation

1. Gymnasieförberedande skola

Skrivet av företaget

Læring i gymnasiet skal være nemt, sjovt og enkelt. Vi ønsker at fjerne frustration ved at lære et nyt stof, samt genskabe glæden ved at lære.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 33 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

TRÆKKER PENGE EFTER OPSIGELSE

I bliver ved med at trække penge efter jeg har opsiget mit abonnement. Jeg har kontaktet jer på mail og i svarer stadig ikke. Har prøvet at opsige mit abonnement utallige gange og i trækker stadig penge!!

4 juni 2023

Hej William

Jeg er meget ked af at høre, at du har haft problemer med at opsige på vores hjemmeside - jeg har undersøgt din sag og kan se at du er på vores gamle betalingssystem, som vi er i gang med at udfase. :)

Du mener, at vi ikke har besvaret din mail, men det har vi, din inbox har bare desværre været fuld, så du ikke kunne modtage den. Jeg opsagde dit abs. for dig 1 dag efter du kontaktede os over mail, og der er en refundering på vej til dig. Du vil ikke blive trukket yderligere. :)

Hvis du har yderligere spørgsmål, så endelig kontakt os på mail, men vi kan kun besvare dig, hvis der frigøres noget plads på din mail, ellers vil du ikke kunne modtage vores besked :D

Vi kan også sende et screenshot af det hvis du mener anderledes.

Jesse,

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

TRÆKKER PENGE EFTER OPSIGELSE!

Hej Inspo
Vi har nu prøvet op til flere gange at få fat på jer. Første gang d. 28 april på jeres mail fra Emma, dernæst d. 1 maj på jeres mail fra mig (Alberte). Derudover har vi også prøvet at kontakte jer på jeres hjemmeside, hvor i udtrykkeligt angiver i svarer indenfor 48 timer, alligevel har vi ikke hørt noget fra jer.
Vi har nu læst en del andre anmeldelser, som oplever samme problem som os. D. 12 april 2023 opsagde vi vores abonnement, hvorefter vi ser i har trukket 174 kr. d. 28 april fra Emmas konto.
Vi har set i har annulleret vores opsigelse, da vi IGEN i dag d. 4 maj, skulle opsige det, da det ikke var anført som "opsagt".
Dette er uacceptabel opførsel, og i strid med købeloven!

Vi har set i har svaret flere, hvor i udtrykker jeres ærgerlighed omhandlende at den skal tages over trustpilot. Desværre føler vi os nødsaget til at skrive her, da i ikke svarer os andre steder.
Vi vil gerne have refunderet beløbet på 174 kr., som skal sendes tilbage til samme konto, som i har trukket fra.

Hilsen
Emma og Alberte

28 april 2023

Hej Emma og Alberte

Jeg er meget ked af, at I har haft problemer med vores hjemmeside. Jeg har været inde og kigge på jeres sag, og kan se at jeres abonnement aldrig har været opsagt. Problemet i oplever er dog heller ikke det samme som de andre i har læst om, da jeres abonnement aldrig har været suspenderet. Desuden kan jeg se at i allerede igår brugte jeres abonnement igen, hvilket betyder at i har gjort brug af vores ydelser

Udover det har vi skrevet inde på hjemmesiden, at vi har meget travlt i øjeblikket, og vores svartid er derfor lidt længere end normalt. Dette er grunden til at I ikke har fået svar på jeres mails endnu. :-)

Jeg har dog afmeldt jeres abonnement nu, men ingen refundering, da man ikke kan bruge vores ydelser, uden at betale for dem :-)

Håber dette giver svar nok, og ellers skal i bare kontakte os over mail, derudover ønsker jeg jer en rigtig god dag :-)

Venlig hilsen,
Silje

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg modtager stadigvæk uberettigede…

Jeg modtager stadigvæk uberettigede opkrævninger fra Inspo.dk - og har igen modtaget dette i dag, på trods af at medlemsskabet blev opsagt d. 13 februar - og der af min profil derinde fremgår at medlemskabet ikke er aktivt.

13 april 2023

Hej Emil

Jeg er utrolig ked af at høre, du har haft problemer med vores hjemmeside. Vi havde dog desværre nogle problemer tilbage i februar, som gjorde, at nogle profiler blev suspenderet, og man kunne derved ikke selv opsige sit abonnement.
Det er dog stadig utrolig uheldigt at dette er gået ud over dig og din profil.

Jeg er utrolig ked af at det skal tages her over Trustpilot, når du ikke har givet os en mulighed for at besvare din mail inden dette. Jeg har dog været inde og afmelde dit abonnement, så der ikke bliver trukket flere penge, og de penge der er trukket er sendt tilbage til din konto :)

Håber du skriver til os over mail, hvis du har yderligere spørgsmål, og så ønsker jeg dig en god weekend :)

Silje,

Sindssyg god service.

Sindssyg god service.
Jeg kom ved en fejl, til at tilføje mit kort på en offentlig bruger så folk kunne bruge mit kort. Det endte ud i at der blev trukket +3000kr fra inspo på mit kort.
Jeg skrev til dem, og kort efter fik jeg svar og fik alle pengene tilbage.

14 december 2022

Hej Victor

Mange tak, fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, og hvor er vi glade for at høre, du er tilfreds med din oplevelse hos os :-)

Vi er udelukkende til for at hjælpe, så vi er glade for din super pæne anmeldelse :-)

UMULIGT AT OPSIGE

Jeg har skrevet til Inspos kundeservice 2 gange om at få opsagt mit abonnement, og sjovt nok er der ingen, som svarer eller nogen knap på deres hjemmeside, hvor man selv kan opsige. Ellers er den sørme gemt godt væk.

26 maj 2022

Hej Kaan

Jeg er utrolig ked af at høre, du har oplevet problemer med at opsige på vores hjemmeside, og at du mener vi ikke har besvaret dine mails.
Jeg kan dog konstatere at vi ingen mails har modtaget fra dig, så jeg ved ikke om du har skrevet til den rigtige mail, som fremgår på vores hjemmeside, for vi har intet modtaget :-)

Hvis man ønsker at opsige sit abonnement gennem hjemmesiden, gøres dette inde under ens profil, og så videre under ens aktive abonnementer. Oplever man dog problemer med dette, opfordrer vi altid til, at man kontakter os på den mail, som fremgår af hjemmesiden :-)

Jeg er ked af, den skal tages over trustpilot, men jeg har fået dit abonnement opsagt, så du altså ikke vil få fornyet dit abonnement, som du efterspørger :-)
Kan derudover se du har benyttet dig af dit abonnement, så du har ikke betalt for noget, som du ikke har benyttet :-)

Jeg ønsker dig en dejlig weekend, og håber du vil kontakte os på mail, hvis du har yderligere spørgsmål, så står jeg klar til at besvare dem :-)

Mega god kundeservice!!

Mega god kundeservice!!! Svarer hurtigt og er meget behjælpelige.

9 maj 2022

Hejsa!

Mange tak for de søde ord, vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig. Det varmer meget, da vi hver dag arbejder på at give jer den bedste oplevelse :-)

Rigtig god dag!

Med venlig hilsen

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Buggy UI

Buggy UI.

Edit: og nej anmeldelsen blev ikke lavet efter jeg kontaktede jer, men rettet da jeg faldt over et par stavefejl.

Jeg lavede den da jeg i første omgang ikke kunne finde en email og jeres kontaktformular ikke virkede.

5 maj 2022

Hej Frederik,

Tak for din anmeldelse. Det hjælper os til hele tiden at forbedre os, så vi kan give jer den bedst mulige oplevelse :-)

Du kontaktede os i går d. 5. maj 12:48, Hvoraf jeg begyndte at undersøge og teste de problemer du beskrev, og jeg fik dermed besvaret din mail kl. 13:02, dog kunne jeg se du i mellemtiden havde oprettet denne trustpilot med en enkelt stjerne, 8 minutter efter du kontaktede os.

Som skrevet i vores mail korrespondance, så har vi lige skiftet over til vores nye hjemmeside, som gør at der for nogle brugere opstår mindre problemer. Langt størstedelen oplever dog ingen problemer, og som jeg også skrev til dig, så kunne vi ikke selv fremkalde de problemer du beskrev.
Vi er glade for at du kontaktede os, så vi kunne få opsagt dit abonnement for dig, som var det du efterspurgte :-)
Og vi er også glade for, at du har opdateret din anmeldelse, efter vi fik det hele løst :-)

Med venlig hilsen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fair pris og vildt gode opgaver/noter/afleveringer

Super let at finde rundt på hjemmesiden. Høj kvalitet af opgaver. Let at downloade opgaver fra. Der er rigtig mange søgeresulater. Der er alle de fag man har i gymnasiet.

20 april 2022

Hej Sofie

Tusind tak for de fine ord. Det betyder utrolig meget for os, da vi hver dag arbejder på at give jer den bedste oplevelse :-)

Mange hilsner
Supporter

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Umuligt at opsige abonnement

Umuligt at opsige abonnement.

20 april 2022

Svar från Inspo

Hej Ida, jeg havde håbet du ville opdatere din trustpilot anmeldelse eftersom vi fandt frem til en løsning den 20. april 2022 :-)

Du kontakter os om mandagen kl. 11:04 og skriver din trustpilot anmeldelse 25 min. senere altså kl. 11:29. Kontoret var lukket om mandagen pga. 2. påskedag. Vi nåede så ikke frem til din mail om tirsdagen, men vi fik svaret dig onsdag aften. Så din påstand om at kundeservice ignorerer dine mails holder simpelthen ikke :-)

Du havde 2 aktive abonnementer på to forskellige mails, hvilket var årsagen til der blev trukket 2 gange om måneden. Vi har refunderet dig 5 måneder, som svarer til den tid du havde 2 abonnementer samtidigt.

I vores mailkorrespondance efterspørger jeg også om dit tlf.nr. men den del kommenterer du aldrig på, for hvis vi kunne have snakket sammen over telefonen kunne vi bedre og hurtigere have hjulpet og besvaret dine spørgsmål. Vi kan desværre ikke se i loggen at du har forsøgt at opsige dit abonnement, så jeg er ked af du ikke kontaktede os tidligere med problemet, dog er vi glade for du skrev nu, sådan vi fik løst det hele :-)

Mvh.
Thorvald,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Havde en virkelig god oplevelse med…

Havde en virkelig god oplevelse med deres kundeservice. De hjalp med at få afmeldt mit abbonoment og tilbagebetalte de måneder jeg ikke har brugt det. Generelt virkelig tilfreds med servicen

31 mars 2022

Hej Rasmus

Tusind tak for de fine ord. Det betyder meget for os at vores kunder har en god oplevelse, både gennem hjemmesiden, men også gennem vores support :-)

Mange hilsner
Supporter

God kundeservice

God kundeservice, jeg havde problemer med at huske min kode, men kundeservice hjalp mig hurtigt og nemt igennem, jeg er nu tilbage til at få staright 12 taller

20 januari 2022

Tak😊

Jeg har virkelig haft fantastisk gavn af at mit abonnement hos inspo gennem tiden. De har et kæmpe udvalg af opgaver, der har reddet mig mange gange.

Også altid god og hurtig kundeservice hvis jeg har haft spørgsmål eller andet

Tak!!

19 januari 2022

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.