Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Buggy UI. Problem løst efter kontakt kundeservice, dog stadig ikke tilfredsstillende at det var nødvendigt at de skulle indover. Edit: og nej anmeldelsen blev ikke lavet efter jeg kontaktede... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårlige opgaver og umuligt at opsige! Jeg har haft en bruger på trustpilot i 2 år, og har ikke haft specielt meget gavn. Opgaverne man kan finde på deres hjemmeside, står altid til et 10-tal elle... Se mer

Företagsinformation

1. Gymnasieförberedande skola

Skrivet av företaget

Læring i gymnasiet skal være nemt, sjovt og enkelt. Vi ønsker at fjerne frustration ved at lære et nyt stof, samt genskabe glæden ved at lære.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 33 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Fantastisk hjemmeside

Fantastisk hjemmeside! Nem og overskuelig.
utrolig nemt at tilgå værktøjer og opgaver på hjemmesiden!

13 november 2025

Hej Mads

Tusind tak for de pæne ord! Vi er virkelig glade for at høre, at du oplever hjemmesiden som nem og overskuelig.
Det betyder meget for os :)

Mvh. Trine
Support

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super fin hjemmeside og god service

Super fin hjemmeside og god service! Kan kun anbefale at bruge dem🙏

14 november 2025

Hej Jonathan

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Det betyder rigtig meget for os, at du både er glad for hjemmesiden og vores service. Tak for anbefalingen, det sætter vi stor pris på :)

Mvh. Trine
Support

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Opfølgning af tidligere anmeldelse - hold jer langt væk.

Jeg skriver denne anmeldelse som opfølgning på deres svar på min tidligere anmeldelse, da der er behov for at præcisere forløbet, så andre kunder ikke vildledes.

I mere end en måned forsøgte jeg at komme i kontakt med virksomheden via mail, kontaktformular og direkte beskeder - uden reaktion. Efter mere end en måneds forsøg på at få tilbagebetalt et uberettiget dobbelttræk på 49 kr., modtog jeg først pengene her til morgen.

Først da jeg skriftligt oplyste, at sagen ville blive sendt videre til myndigheder, og at den uberettigede opkrævning var i strid med Betalingslovens §82, blev beløbet tilbageført.

Dette skete kun efter at jeg i går rettede en række henvendelser direkte til virksomheden via SMS og Messenger, hvor jeg gjorde opmærksom på, at der var tale om uretmæssig opkrævning, og at sagen ville blive sendt videre til relevante myndigheder.

Virksomheden påstår nu, at jeg har haft to aktive abonnementer. Dette er faktuelt ukorrekt. Jeg havde allerede langt tidligere undersøgt dette i på "min konto", og der har på intet tidspunkt været to samtidige aktive abonnementer. Ydermere er jeg aldrig tidligere blevet faktureret for dobbeltbetaling af Inspo, hvilket gør deres forklaring endnu mindre troværdig.

Deres besvarelse af min første anmeldelse, fremstår som et forsøg på at placere ansvaret hos kunden for at skabe et mere fordelagtigt billede af virksomheden her på Trustpilot. Jeg kan kun opfordre andre til ikke at lade sig narre af denne forklaring.

Udover at jeg blev opkrævet for to måneder, opsagde jeg mit abonnement efterfølgende. I den forbindelse har jeg opdaget, at virksomheden oveni det, har fjernet mine point for den måned, jeg faktisk har betalt for. Dermed har de fortsat et udestående på 49 kr., som jeg forventer tilbageført.

Det er særligt bekymrende, at denne praksis rammer virksomhedens primære målgruppe - gymnasieelever og studerende - som ofte har meget begrænsede økonomiske midler og ikke har råd til uberettigede dobbelte opkrævninger. Når en virksomhed først reagerer, når der lægges pres med myndighedsinddragelse, og samtidig fremfører urigtige oplysninger, kan dette indikere en praksis i strid med markedsføringslovens §4 om god erhvervsskik.

Når jeg sammenholder dette forløb med de oplysninger, der fremgår af virksomhedens økonomiske forhold på Proff, tegner der sig et billede af en virksomhed, der forsøger at kompensere for økonomiske udfordringer ved at pålægge kunder uberettigede betalinger, i håb om, at kunderne ikke opdager det.

Denne opfølgning, er skrevet for at sikre gennemsigtighed og for at gøre opmærksom på, at kunder bør være særligt opmærksomme på denne virksomhed.

13 november 2025

Svindel

Virksomheden trækker penge selvom man ikke har fået nogen ydelser. Så et mega svindelfirma.
Kan kun advare mod at kontakte Inspo.

20 oktober 2025

Virkelig god oplevelse

Mega god side, har fået en masse god inspiration til at skrive mine opgaver. Alt i alt en god oplevelse.

6 februari 2025

Hej Mathilde,

Tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Det betyder meget 😊

Vi fortsætter med at gøre vores bedste for at hjælpe studerende som dig.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Smidt mine penge ud af vinduet! Jeg kunne ikke downloade dokumenterne.

Jeg skal til at skrive SRP, og så fandt jeg en inspo-opgave som mulig inspiration til idéudvikling. Men hver gang jeg trykkede på dokumentet, kunne jeg ikke få lov til at tilgå det. Dernæst synes jeg ikke det er fair det bliver betragtet som et download, når jeg ikke kunne tilgå selve opgaven. Dernæst ville jeg så kontakte kundeservice, hvilket jeg heller ikke kunne, fordi mailadressen åbenbart var ugyldig.

19 januari 2025

Hej Astrid

Tak for din anmeldelse!

Vi beklager meget, at du har haft denne oplevelse hos os. Problemet skyldes desværre nogle tekniske fejl på vores hjemmeside, som i øjeblikket påvirker vores kunders mulighed for at downloade opgaver. Vi har hjulpet de kunder, der har kontaktet os via e-mail med samme udfordring, ved at sende opgaverne til dem manuelt og vi vil naturligvis gerne gøre det samme for dig.

Vi beder dig derfor venligst sende en e-mail til os med de specifikke dokumenter, du har haft problemer med, så vi hurtigst muligt kan hjælpe dig og sende dem til dig. :)

Bedste Hilsner
Jesse,

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Smart koncept, men sjovt point system

Smart koncept med at man faktisk kan downloade færdige opgaver, hurtig service hvis man har problemer og meget imødekommende team.
Dog kunne jeg godt ønske at man havde frie downloads og ikke point, da man alligevel betaler et fast beløb, det koncept forstår jeg ikke helt?

10 oktober 2024

Hej Janni

Tak for din feedback!

Vi er glade for at høre, at du sætter pris på vores koncept, hurtige service og vores teams imødekommenhed.

Vi forstår dine tanker omkring vores point system. Systemet er struktureret således, at man betaler for points, som bruges til at hente opgaver efter behov, fremfor at tilbyde ubegrænsede downloads. Men vi tager din feedback til efterretning, og vil fremover overveje mulige forbedringer. :-)

Perfekt skolehjælp

Klasse hjælp. Hurtigt, nemt og billigt.

11 mars 2024

Hej Jacob

Vi værdsætter dit feedback! Vi er meget glade for at høre at du kan lide Inspo og at det har været en god skolehjælp :D

Fin alternativ som lærer

Fin alternativ som lærer. Dog lidt svær navigation

8 mars 2024

Hej Lene

Det er ikke så tit at lærere skriver anmeldelser, så mange tak for dit feedback og vi er glade for at du skriver :-)

Fantastisk platform til studiehjælp

Fantastisk platform til studiehjælp. Gennemført og skræddersyet til personligt behov, og nem hjemmeside at navigere i. Kæmpe tak herfra og uden tvivl 5 stjerner!

2 oktober 2023

Hej Alexander.

Tusind tak for anmeldelsen! Vi er meget glade for at du finder vores hjemmeside nyttig og nem at navigere i.
Det betyder også meget for os, at du sætter tid af til at skrive denne anmeldelse :)

Venlig hilsen
Silje,
Supporter hos Inspo.dk

Superb

Tak thomas. tilfreds, det kan varmt anbefales. !! Superb kundeservice., Min bil kører fantastisk igen iden at larme!, Tak 😉👌 Henriks anbefaling

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er meget glad for at bruge Inspo☺️

Jeg er meget glad for at bruge Inspo. Der er rigtig mange forskellige opgaver, som jeg har kunne hente inspiration fra. Det er virkelig nemt at finde rundt på hjemmesiden. Jeg er virkelig glad for at bruge Inspo og kan kun anbefale det til alle andre gymnasieelever ☺️

Svar från Inspo

Mange tak Frigga. Det er vi utrolig glade for at høre, da vi hver dag stræber for at levere god service til alle kunder. Vi sætter også stor pris på, at du tager din egen tid til at skrive en anmeldelse :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alt i alt en god oplevelse

Brugte hjemmesiden igennem det meste af min gymnasietid. Syntes udvalget var godt, og næsten altid havde nogle opgaver som jeg kunne bruge. Prisen er også fin taget i betragtning af hvor mange opgaver man har tilgængeligt på siden.

Hej Asbjørn

Tak for din tilbagemelding! Vi er meget glade for at høre, at du fandt vores udvalg af opgaver nyttigt og prisvenligt. Vi vil fortsætte med at levere en god oplevelse til vores kunder igennem deres gymnasietid :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hjalp mig gennem gymnasiet!

Inspo var en af grundende til, at jeg kom godt gennem gymnasiet, da virksomheden udbyder opgaver af høj kvalitet. Udover det, så har Inspo en fantastisk kundeservice. Da jeg havde et problem med at afbestille mit abonnement, svarede virksomheden hurtigt, og de løste problemet.

Så anbefaling herfra!

30 juni 2023

Hej Lasse

Vi sætter stor pris på dit feedback. Det glæder os at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos Inspo, og at vores opgaver og kundeservice har opfyldt dine forventninger!

Super service

Super service. jeg har haft en god oplevelse fra Inspo

Stor anbefalling herfra

18 september 2023

Hej Thais

Vi er glade for at høre at du har haft en god oplevelse hos Inspo. Vi sætter også meget pris på at du tager din tid til at skrive en anmeldelse, da det betyder meget for os :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk hjælp til mit studie

Har haft Inspo i noget tid nu og det er rigtig godt til at finde inspiration hvis jeg sidder fast.
Der er et stort udvalg af opgaver og indenfor mange fag.
Kan klart anbefale Inspo, hvis du også vil have lidt inspiration/hjælp til dine opgaver.

15 juli 2023

Hej Mikkel

Tusind tak for din positive feedback, da det betyder rigtig meget for os, at vores kunder får god inspiration og en god oplevelse :-)

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårlige opgaver og umuligt at opsige!

Dårlige opgaver og umuligt at opsige!

Jeg har haft en bruger på trustpilot i 2 år, og har ikke haft specielt meget gavn. Opgaverne man kan finde på deres hjemmeside, står altid til et 10-tal eller et 12-tal, men oftes er opgaverne du finder derinde, ikke mere værd en et 4 tal.
Derudover er det umuligt at opsige dit abonnement, jeg forsøgte i start juni, men betaler stadig i september.
Det er nu 3 gang jeg kontakter dem på deres hjemmeside, men der sker ikke noget. Derfor kan jeg ikke anbefale denne hjemmeside!!!

9 september 2023

Hej Clara

Vi værdsætter din ærlige feedback, selvom vi er kede af at høre, at du ikke har haft en specielt tilfredsstillende oplevelse i løbet af de to år, du har brugt vores platform. Vi arbejder konstant på at forbedre kvaliteten af de tilgængelige opgaver og værdien for vores brugere. Vi vil tage dine kommentarer til efterretning for at sikre, at vores indhold bedre afspejler de forventninger, vores brugere har.

Hvad angår opsigelsen af dit abonnement, kan vi ikke finde nogen registrering af en tidligere opsigelse i systemet. Vi har nu opsagt dit abonnement og du vil ikke længere blive trukket for betalinger i fremtiden. Dette gælder med øjeblikkelig virkning.

Derudover vil vi gerne gøre dig opmærksom på, at i henhold til vores 14 dages fortrydelsesret, vil der blive foretaget en refundering, som du modtager inden for 5-10 hverdage.

Du nævner, at du har kontaktet os tre gange, men vores indbakke viser to e-mails, begge afsendt samme dag, du skrev din anmeldelse på Trustpilot. Vi forstår, at du har været frustreret over situationen. Det er vigtigt for os at bemærke, at vi altid stræber efter at besvare alle henvendelser inden for 48 timer, som vi tydeligt angiver på vores hjemmeside.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os via e-mail, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Vi ønsker dig en god dag og håber på at kunne genvinde din tillid i fremtiden.

Venlig hilsen
Thorvald

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meget god hjælp i skolen!

Denne hjemmeside har hjulpet mig meget i skolen, og det er også til en meget god pris. Det er også super nemt at bruge og finde rundt i. Jeg har anbefalet Inspo til mange andre, som også synes det samme

29 augusti 2023

Hej Andrew

Tusind tak for dine venlige ord. Det betyder utrolig meget for os at høre, at vores kunder har en positiv oplevelse, da vi stræber efter at levere den allerbedste service hver dag :D

Bedste hilsner

Skidegodt

Jeg synes, det er fedt, de har så stort udvalg af opgaver. Jeg har ikke skulle lede længe efter den, jeg skal bruge, hvilket er meget rart. Det virker også til at opgaverne, de udbyder er gennemarbejdet. Jeg har i hvert fald en god fornemmelse i maven, når jeg anvender dem til inspiration.

21 augusti 2023

Hej Anas

Mange tak for din feedback! Det glæder os, at du har haft en god oplevelse hos Inspo, for vi lægger stor vægt på at sikre, at vores opgaver er gennemarbejdede og inspirerende, så det er fantastisk at høre. Vi er her altid for at hjælpe, så du kan altid kontakte os, hvis du har brug for yderligere assistance.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Man kan ikke opsige sit abonnement

Man kan ikke opsige sit abonnement, har opsagt det for 3. gang nu, og de bliver bare ved med at tage mine penge.

22 juni 2023

Hej Emil

Jeg er meget ked af at høre, at du har oplevet problemer med at opsige dit abonnement. Jeg har undersøgt din sag, og kan se at du er på vores gamle betalingssystem, som vi er i gang med at udfase :)

Du skrev til os over mail tidligere, og som min kollega skrev i den mail, så er dit abonnement opsagt nu, og du vil derfor ikke blive trukket yderligere for penge. Jeg kan også se at du har brugt dit abonnement hver måned, selvom du har prøvet at opsige, så du har stadig fået noget for dine penge. Det er dog lidt ærgerligt at du ikke lader os besvare din mail, før du vælger at skrive her.
Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive til vores support mail.

Jeg håber du får en god dag, og at dette gav nogle svar på dit problem:)

Venlig hilsen,
Silje

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.