Inkeurope Omdömen

5 973
TrustScore 4 av 5

4,1

Upplevelsen var att vi fick färgpatronerna snabbt och effektivt utan dröjsmål. Smidigt att beställa då alla typer av skrivare fanns med på listan över vilka patroner som passar just min skrivare! De... Se mer

Satt i möte måndag och fick reda på att jag snabbt behövde toner och papper för att leverera utskrifter på ett möte på torsdag. Beställer direkt från InkClub, som lovar leverans på 1-3 dagar. Varorna... Se mer

Efter att ha klagat för att färgkassetterna inte fungerade i min skrivare framkom att HP hade uppdaterat på ett sådant sätt att kassetterna inte fungerade. Inkeurope erbjuder att skicka nya kasset... Se mer

Beställde en toner till vår laserskrivare och är helnöjd med både det konkurrenskraftiga priset (oslagbart) och leveranstiden. Brukar vara lite skeptisk när det gäller toner som inte är original men d... Se mer

1. Nr. 2 av de 3 bästa företagen i Leverantör av tonerkassetter
  2. Nr. 12 av de 28 bästa företagen i Mobiltillbehörsbutik
  3. Nr. 8 av de 10 bästa företagen i Datoraffär

Om Inkeurope

InkEurope drivs av ett ungt och dynamisk team vars mission är att erbjuda bläckpatroner och toner av toppkvalitet till de absolut lägsta priserna! Vid at minska på antalet mellanhänder från producent till kund, har vi möjlighet att sälja dessa högkvalitativa bläckpatroner för endast en bråkdel av normalt butikspris. Hög kvalitet, låga priser, bra service och snabb leverans är våra nyckelord. Välkommen till InkEurope som en av våra många uppskattade kunder.

Bra

TrustScore 4 av 5

6 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Alla omdömen

(5 973)

100 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Har vid flera tidigare köptillfällen…

Har vid flera tidigare köptillfällen varit nöjd med produkt och leveranstider.
Man vid de senaste beställningarna finns mer att önska. Vid tidigare beställning var 2 av 4 färgpatroner trasiga, bläck läckte ut i omslaget och därmed oanvändbara.
I stressen beställde jag en ny uppsättning och glömde att reklamera -mitt fel- de trasiga patronerna.

Patronerna skickades separerade i vanligt kuvert med tunn skumplast emballage, då som nu senast. Risken för skador är uppenbar.
Trots påståendet om 1-3 dagars leverans, kan jag numera konstatera att det snarare tar minst 5-6 dagar.

16 maj 2025

Hej Jon
Tack för din recension - vi uppskattar att du har varit nöjd med dina tidigare köp hos oss.

Vi beklagar att du har upplevt problem med din beställning den här gången, inklusive att du mottagit defekta patroner. När fel uppstår ber vi vanligtvis om bilddokumentation så att vi kan behandla reklamationen utan att du behöver returnera varorna. I det här fallet förstår vi att du redan hade slängt produkterna, och tyvärr gör det det svårt för oss att följa upp och hitta en lösning.

Vi har även undersökt leveranstiden för din senaste beställning. Den skickades på måndagen, eftersom den gjordes under helgen, och vi kan se att den levererades efter fyra arbetsdagar – en arbetsdag senare än väntat. Det beklagar vi naturligtvis.

Vi hoppas att du kontaktar oss direkt en annan gång så att vi kan hjälpa dig så snabbt och så bra som möjligt.

Leverans var lite förvirrad

Leverans var lite förvirrad, först var det Bring som skulle leverera, sen plötsligt så var det postnord till ombud. Till slut så postnord levererar till brevlådan...ja vi fick paketet snabbt...så i helhet är vi nöjda 😊

5 maj 2025

Hej Mats

Tack för din recension - och för att du delar med dig av din upplevelse.

Vi ber om ursäkt för förvirringen kring leveransen. Vi ändrar för närvarande våra leveranslösningar, och tyvärr kan detta orsaka viss förvirring i informationen längs vägen. Vi är dock glada att paketet kom fram snabbt och att du i slutändan är nöjd 😊

Tack för din förståelse – och för att du handlar hos oss.

Lonni kundtjänst

Att det var så omständigt att få en ny…

Att det var så omständigt att få en ny patron istället för den som inte fungerade.

9 maj 2025

Hej Birgitta
Tack för din recension.

Vi beklagar att du tyckte det var svårt att få en ersättning för patronen som inte fungerade. Naturligtvis är det aldrig avsett att vara en besvärlig process – vi försöker helt enkelt säkerställa en rättvis behandling för både våra kunder och oss själva genom att be om dokumentation.

Vi tar hänsyn till er feedback och undersöker ständigt hur vi kan göra det enklare för våra kunder.

Hej Palle

Tack för din recension!

Vi är glada att höra att leveransen var riktigt snabb 😊 Det händer ibland att skrivaren inte känner igen patronerna direkt – men som du gjorde, kan det ofta lösas genom att stänga av och slå på skrivaren igen.

Tack för att du delade med dig av din erfarenhet!

Lonni Kundeservice

Varan fanns inte med på lager

Varan fanns inte med på lager, så tog lite mer tid för leverans

6 maj 2025

Hej Calos

Tack för din recension.

Du har helt rätt – varan fanns tyvärr inte i lager vid beställningstillfället, och därför tog leveransen lite längre tid än normalt. Vi beklagar förseningen och tackar för ditt tålamod.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor.

Lonni Kundeservice

Har inte behövt dessa ännu
Ligger som reserv för närvarande
Återkommer om det skulle vara ngt att reklamera på leveransen.
Anita

2 maj 2025

Det var väldigt billigt

Det var väldigt billigt, men skrivaren acceptera inte en patron.
Det var svart foto

2 maj 2025

Hej Arne

Tack för din feedback. Det är vi naturligtvis ledsna att höra.

Om din skrivare inte accepterar en av patronerna – i detta fall den svarta foto – så vill vi gärna hjälpa dig. Vi rekommenderar att du kontaktar vår kundservice, så vi kan finde en løsning och eventuellt få skickat en ny patron till dig.

Lonni Kundeservice

Sämsta företag säljer "billiga"…

Inkeurope erbjuder att skicka nya kassetter som också är uppdaterade eller ett tillgodohavande.
Ansvarsfullt företag.

13 maj 2025

Hej Christian

Tack så mycket för din ärliga recension och de fyra stjärnorna – det betyder mycket för oss. Vi förstår din frustration över att de första bläckpatronerna inte fungerade efter HP:s uppdatering, och vi är glada att vi hittade en lösning som fungerade för dig.

Tack för att ni gav oss möjligheten att åtgärda det - vi är alltid redo att hjälpa till om något skulle hända igen.