Ik maak regelmatig lange wandelingen, 20,30,40km enz... Ik heb snel last van blaren, bij deze is het opgelost door injinji teensokken te gebruiken, vaarwel blaren. Ik gebruik ze zelfs dagelijks, oo... Se mer
Företaget har svarat
Zitten heel comfortabel en dankzij de sokken geen blijmen tussen mijn tenen en geen pijnlijke tenen.
Företaget har svarat
Topkousen! Heb ze ondertussen al meerdere malen gebruikt tijdens zowel korte als verdere wandelingen en ze zitten echt zalig. Geen blaren meer en ze zijn ook echt comfortabel. Ook heel snelle verzendi... Se mer
Företaget har svarat
Snelle levering! Zoals op de site van Injinji wordt beloofd. Draag al een tijd verschillende soorten Injinji sokken (hardlopen en hiking) en ben erg tevreden. Maar, let op: Injinji sokken vallen... Se mer
Företaget har svarat
Injinji verkoopt teensokken voor allerlei momenten: of je nu gaat hardlopen, hiken of een dag op kantoor bent. Voor ieder moment een Injinji teensok.
Jupiterstraat, 6468 EV, Kerkrade, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Van bestellen tot aan de bezorging:
Alleen maar positief…

Svar från injinji.nl
Recent deze sokken gekocht. Gelijk uitgeprobeerd met een wandeling. Sokken zaten fijn en schuurden niet in mijn wandelschoenen! Toen ik ze uittrok zag ik echter dat er een gat zat tussen mijn 4de en 5de teen. Had wel iets beter kwaliteit verwacht van zulke dure sokken...

Svar från injinji.nl
Perfecte sokken voor wandelen, fijne kwaliteit, juiste pasvorm. Nu alleen nog soort schoenlepel (teenlepel in dit geval) om al je tenen op de juiste plek in de sok te krijgen. Mogelijk word ik steeds handiger.

Svar från injinji.nl
Teensokken zijn ideaal. Geen blaren meer. Jammer dat het enorm zoeken is naar dezelfde sokken die ik al heb. Die ik nu heb gekregen zijn dunner terwijl het dezelfde zouden moeten zijn volgens beschrijving

Svar från injinji.nl
Snelle levering van de sokken. Goed product, moest wel wennen aan de teensokken tijdens de trailrun.

Svar från injinji.nl
101km van het hageland gedaan met liner teenkousen + hike crew kous. Geen blaren en frisse voeten. 100% tevreden.

Svar från injinji.nl
Makkelijk te bestellen en zitten super fijn, en snel bezorgd 👍

Svar från injinji.nl
Snelle levering van heerlijke sokken, veel keus, hele goede ervaring mee voor lange afstanden lopen zoals o.a. de Nijmeegse vierdaagse zonder blaren!

Svar från injinji.nl
Snel geleverd en het zijn fijne sokjes om hard te lopen…
Vooral met het warme weer van afgelopen dagen een must!

Svar från injinji.nl
Vlot en correct verlopen van bestelling tot levering.

Svar från injinji.nl
Perfekt. Duidelijke informatie product op de site incl beschikbaarheid en maten. Vlotte afhandeling en levering
Natuurlijk ook een prima merk. Goede kwaliteit

Svar från injinji.nl
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.