Heb hier vaker wat besteld en ben altijd tevreden. Snelle service. Proberen bezorging ook op de fiets te laten doen. Goede kwaliteit, maar zoals op website aangegeven vallen de maten klein.
Det här tycker kunderna
Een verjaardagscadeau( fietsjack ) voor mijn dochter gekocht. Op verschillende wielersites gezocht maar nergens leuke aparte jacks kunnen vinden tot dat ik Ingeklikt vond. Een mooie site met hele leuk... Se mer
Armwarmers in an unusual shade of blue. Nicely made and fabric looks good. Initial try-on good. Fit well and are not overly long like some unisex brands. Ordering was straightforward, no problems wi... Se mer
Hele fijne samenwerking met Ingeklikt Amsterdam. Shirt gesponsord gekregen voor het evenement Duchenne Heroes, waarbij we op vrijdag speciaal voor de moeders fietsen. Mooi om ons samen met vrouwen in... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Onze missie is de fietswereld mooier maken. Dit doen we sinds 2016 met ons eigen merk exclusieve, vrouwelijke fietskleding. Wieleroutfits die ervoor zorgen dat je met plezier, vol zelfvertrouwen op de fiets stapt. Dat je net wat verder gaat, wat harder fietst of gewoonweg meer lol hebt met je vriendinnen onderweg. Bekijk onze collectie en laat ons weten wat je ervan vindt. Met onze exclusieve dames fietskleding wordt fietsen toch nog véél leuker? Je koopt Ingeklikt uitsluitend via onze eigen webshop. We hebben geen fysieke winkel.
Kontaktuppgifter
Regentesselaan 26, 3818HJ, Amersfoort , Nederländerna
- hello@ingekikt.com
- ingeklikt.com
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Mooie pasvorm en goede kwaliteit
Goede service, snelle levering.
Ik ben heel tevreden over de stof en pasvorm. Ziet er mooi uit, kleuren komen overeen met de foto's
Supersnel geleverd en prachtig
Supersnel geleverd en prachtig! Heel blij met m'n fietsshirt en bijpassende handschoenen. Mooie print die helemaal doorloopt over de rits heen. Rits loopt ook lekker soepel.
Lovely shade of 💙
Ordering was straightforward, no problems with shipping.
Behoorlijk snelle levering
Behoorlijk snelle levering. Mooi shirt precies zoals op de foto's
Blij met mijn fietsjasje
Mijn bestelling werd snel geleverd.
De kwaliteit lijkt goed.
Het is en mooi fietsjasje.
Ik ben er blij mee.
Echte mooie en aparte fietskleding😃
Goed aangegeven dat de maat kleiner uitvalt. Direct antwoord op vraag via de mail. Als het op voorraad is, snel bezorgd. Mooie kleding. Krijg heel vaak complimenten en de vraag waar koop je dat☀️😃👍🏼
Ben tevreden over de bestelling en het…
Ben tevreden over de bestelling en het retourneren van de bestelling. Gaat allemaal soepel. Voor de bestelling die ik retour heb gedaan, krijg je het geld ook snel terug. Ook tevreden over mijn aankopen.
Zo’n leuk merk dat Ingeklikt met de…
Zo’n leuk merk dat Ingeklikt met de leuke printjes, vrouwelijke pasvorm en handige zakjes voor je spullen. Klantenservice is ook snel en goed.
snel en goed
Snelle levering, ook het retourneren omdat de maat niet goed was ging snel.
Het zijn mooie shirts, nu nog wachten op mooi weer
Fantastisch produkt
Zeer behulpzaam met de bestelling omdat de website niet reageerde. Via de mail besteld, klaargezet en de volgende dag al ontvangen. Zowel kwaliteit als pasvorm zijn geweldig. Tel daarbij de vele leuke prints… ingrediënten voor een fantastisch fietsseizoen in huis.
De fietsbroek is én fijn én mooi!
De fietsbroek is fijn, en ook mooi! En dat laatste is vrij uniek voor fietsbroeken!
Verzending snel en goed, communicatie duidelijk! Ik hou Ingeklikt erin!
Goed product en service
Goed en mooi product. Snelle, nette verzending. Direct reactie per mail toen ik geen bevestigingsmail had ontvangen: vriendelijk, snel en compleet opgelost.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.