Heb hier vaker wat besteld en ben altijd tevreden. Snelle service. Proberen bezorging ook op de fiets te laten doen. Goede kwaliteit, maar zoals op website aangegeven vallen de maten klein.
Det här tycker kunderna
Armwarmers in an unusual shade of blue. Nicely made and fabric looks good. Initial try-on good. Fit well and are not overly long like some unisex brands. Ordering was straightforward, no problems wi... Se mer
Hele fijne samenwerking met Ingeklikt Amsterdam. Shirt gesponsord gekregen voor het evenement Duchenne Heroes, waarbij we op vrijdag speciaal voor de moeders fietsen. Mooi om ons samen met vrouwen in... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Onze missie is de fietswereld mooier maken. Dit doen we sinds 2016 met ons eigen merk exclusieve, vrouwelijke fietskleding. Wieleroutfits die ervoor zorgen dat je met plezier, vol zelfvertrouwen op de fiets stapt. Dat je net wat verder gaat, wat harder fietst of gewoonweg meer lol hebt met je vriendinnen onderweg. Bekijk onze collectie en laat ons weten wat je ervan vindt. Met onze exclusieve dames fietskleding wordt fietsen toch nog véél leuker? Je koopt Ingeklikt uitsluitend via onze eigen webshop. We hebben geen fysieke winkel.
Kontaktuppgifter
Regentesselaan 26, 3818HJ, Amersfoort , Nederländerna
- hello@ingekikt.com
- ingeklikt.com
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Mijn eerste ervaring...
Mijn eerste ervaring was gelijk al erg prettig!! Dienstverlening, het gemak en de kwaliteit, dit alles maakt dat ik zeer tevreden ben.
Super service
Super service! Duidelijk en vooral klinkt t gelijk gezellig! Zonder afbreek vh zakelijke gedeelte! Goede advies maat
Duidelijk
Duidelijk, snelle levering, en niet onbelangrijk persoonlijk contact mogelijk voor vragen.
Een apart verjaardagscadeau( fietsjack )
Een verjaardagscadeau( fietsjack ) voor mijn dochter gekocht. Op verschillende wielersites gezocht maar nergens leuke aparte jacks kunnen vinden tot dat ik Ingeklikt vond. Een mooie site met hele leuke aparte dameswielerkleding. Dus uiteraard goed geslaagd,incl een blije dochter. 1 maatje groter besteld an haar huidige confectie maar.was Oke.
Een prima aanvulling voor mijn…
Een prima aanvulling voor mijn fantastische set van ingeklikt.
Goede ervaringen.
Goede ervaringen.
Snel geleverd en snel het teruggestuurde exemplaar terugbetaald.
Communicatie goed.
Fijne fiets shirtjes
Wat betreft de maat; volg het advies op van de website. Ik vind het fijn als het fiets shirtje niet zo strak zit. De pockets zijn op de correcte hoogte and het shirtje is lang genoeg. Ik weet alleen niet hoelang de kleur goed blijft van het shirtje dus dat is nog even wachten. De verwerking van mij bestelling is vlot verlopen en de informatie over levering datum was allemaal correct. Gewoon een hele fijne ervaring met dit bedrijf!
Snelle levering
Snelle levering. Duidelijke maatregel. Prima, passende, kleding. Ik ben zeer tevreden.
Blij met de kwaliteit en fiets…
Blij met de kwaliteit en fiets bezorging. Jammer dat alles in plastic verpakt in plaats van papier
Heb altijd eerst contact met Marloes over de maat en jouw specifieke wensen.
Ik heb nu een paar keer besteld, maar mijn belangrijkste tip voor iedereen is: Neem altijd eerst contact op met Marloes over de maat en hoe dat artikel valt, ook al staat het er op de site bijgeschreven. Het ene artikel valt toch net iets anders dan het andere en Marloes kan je daarover goed adviseren. Daar ben ik zelf iets te laat achter gekomen.
I love the cycle clothes from Ingeklikt!
I love the cycle clothes from Ingeklikt - the patterns look great, quality is fantastic and delivery is efficient.
Prachtige kledij
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.