Zojuist genoten van een heerlijk Indomaaltje Bami Rames 500 gram (middelgroot). Net zoals voorgaande gerechten uit de keuken van Theo, is ook dit nieuwe concept zeer voor herhaling vatbaar! Prima... Se mer
Företaget har svarat
Ik heb onlangs Indomaaltjes geprobeerd en ik ben ontzettend tevreden! De maaltijden smaken heerlijk. De porties zijn precies goed en de kwaliteit is uitstekend. De levering was snel en de maaltijden... Se mer
Företaget har svarat
Ik heb onlangs een maaltijd geproefd van Indomaaltjes! De maaltijd was vers, goed van smaak, erg gevarieerd en mooi opgediend in een duurzame, kartonnen verpakking met doorzichtige folie. Daarnaast wa... Se mer
Företaget har svarat
INDOMAALTJES is uw vertrouwde partner voor authentieke, koelverse Indische maaltijden. Onze reis begon vanuit een diepe liefde voor de rijke en diverse smaken van de Indische keuken en een passie om deze heerlijke gerechten toegankelijk te maken voor iedereen. Wij geloven in het delen van traditie en cultuur door middel van eten en onze kernwaarden leiden ons bij elke stap die we zetten. Wij leveren authentieke, koelverse Indische maaltijden van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen, waarbij we persoonlijke aandacht en klanttevredenheid vooropstellen. Wij streven ernaar om de rijke smaken en tradities van de Indische keuken naar uw tafel te brengen, met zorg en passie bereid zoals thuis. Onze kernwaarden Authentiek Bij INDOMAALTJES staat authenticiteit centraal. Onze recepten zijn doorgegeven van generatie op generatie, zorgvuldig bewaard en met liefde bereid. Elk gerecht dat we aanbieden weerspiegelt de Indische keuken. Onze ingrediënten worden met zorg geselecteerd en we werken nauw samen met lokale leveranciers om de meest verse en smaakvolle producten te verkrijgen. Hierdoor kunnen wij u de authentieke smaakervaring bieden die u verwacht. Persoonlijke aandacht Wij geloven dat persoonlijke aandacht het verschil maakt. Elke klant is uniek en wij streven ernaar om aan uw specifieke wensen en behoeften te voldoen. Van het moment dat u uw bestelling plaatst tot het moment dat u van uw maaltijd geniet, staan wij voor u klaar. Ons toegewijde team zorgt ervoor dat elke maaltijd met de grootste zorg en precisie wordt bereid en geleverd. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. Kwaliteit Kwaliteit is de ruggengraat van onze service. Onze koks zijn ervaren professionals die gepassioneerd zijn over hun vak en voortdurend streven naar het maximale resultaat. We gebruiken alleen de beste ingrediënten en hanteren strikte hygiënenormen om ervoor te zorgen dat elke maaltijd niet alleen heerlijk, maar ook veilig is om te eten. Betaalbaar Wij vinden dat iedereen de kans moet krijgen om te genieten van heerlijke, authentieke Indische maaltijden. Bij INDOMAALTJES combineren we kwaliteit met betaalbaarheid. We bieden onze gerechten tegen eerlijke prijzen, zodat u kunt genieten van gezonde, smakelijke maaltijden zonder zorgen over de kosten.
Dongen, Nederländerna
Het was super goed heerlijk eten een genot was het prima smaak top .
Lekker eten . Het is gemaakt door een echte kenner van de keuken. Tegenwoordig kan je het ook koud meenemen en thuis opwarmen. De smaak is net zo lekker.

Svar från Indomaaltjes
Goede service, Lekkere maaltijden. Super verzorgde catering.
Altijd vriendelijk en enthousiast.
Eenmaal geprobeerd en inmiddels vaste klant. Gevaarlijk dus 😉

Svar från Indomaaltjes
Prima gevarieerde maaltijd en erg lekker, goed verpakt. Aanrader!

Svar från Indomaaltjes
Wederom heerlijk gegeten. Nog lekkerder dan vorige keer lijkt wel.

Svar från Indomaaltjes
Duidelijke en makkelijke website inclusief navolging. Maar bovenal het geweldige smaakvolle produkt!

Svar från Indomaaltjes
Heerlijk eten voor een eerlijke prijs!
Aanrader!

Svar från Indomaaltjes
Makkelijk online bestellen. Maaltijd vers, goed op smaak. Prijs/kwaliteit erg goed. Makkelijk op te warmen.

Svar från Indomaaltjes
Eerste ervaring direct perfect, goed van smaak en erg vers. 500gr prima afmeting erg lekker gegeten.
Direct geboekt voor een catering bij een toekomstig feest.
AANRADER !!!

Svar från Indomaaltjes
Heerlijk gegeten. Zag er goed verzorgd uit. Lekker vers. Niet te pittig. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Svar från Indomaaltjes
Ik moet eerlijk zeggen dat deze keer het me een beetje tegen viel. Enerzijds omdat de gerechten aangepast zijn (de gebakken banaan zit er niet meer bij) en anderzijds omdat er verschillende stukken saté tussen zaten met pees.
Smaak technisch nog steeds heerlijk.

Svar från Indomaaltjes
Zojuist genoten van een heerlijk Indomaaltje Bami Rames 500 gram (middelgroot).
Prima verpakt, zodat je deze meteen, heel eenvoudig in de magnetron kan verwarmen.
Voor mij als vrouw is de middelgrote portie meer dan voldoende; grotere eters en/of heren kunnen wellicht beter de grote portie bestellen.
Terima kasih Theo!

Svar från Indomaaltjes
Smaakvolle gerechten en vers. In de toekomst wat meer variatie in gerechten.

Prima Indomaaltijd
Dank voor 2 vers bereide maaltijden. 700 gr Bami en 700 gr Nassi.
Goed houdbaar voor 4 dagen en een authentieke Indische keuken.
Vriendelijke mensen en voor herhaling vatbaar zeker wat de prijs betreft.

Svar från Indomaaltjes
De smaak was heerlijk. Lekker pittig maar niet te.
Voor herhaling vatbaar.

Svar från Indomaaltjes
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.