in-lite Omdömen 330

Företagsinformation

1. Landskapsbelysningsdesigner
  2. Trädgård

Skrivet av företaget

With in-lite outdoor lighting you can transform your outdoor space into a magical place that can be enjoyed until the late hours of the night. For over 25 years, in-lite has been developing the perfect light for outdoor spaces. The system operates at low voltage, making it easy and safe for anyone to install. The fixtures are fitted with high-quality LEDs, which translates into low energy consumption and light that is as natural and inviting as possible. Everything from the tallest tree to the smallest plant can be attractively illuminated with in-lite products. And the in-lite app lets you easily control your lighting. Please contact us, we would love to help you make your outdoor space truly special.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Goede dienst na verkoop

Onze (inmiddels 10 jaar oude) In lite buitenverlichting had problemen met de transformator. Nadat we in lite contacteerden kregen we vakkundig advies en een nieuw kabeltje met licht sensor toegestuurd waardoor alles weer werkt zoals het hoort. Fijne en snelle ervaring!

13 april 2026

Beste Hilde,

Wat leuk om te horen dat je al zo lang klant van ons bent! Dat vinden wij erg leuk om te horen. Helemaal leuk om te horen dat alles weer naar behoren werkt.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben staan wij weer voor je klaar.

Geweldig servicegericht en…

Geweldig servicegericht en klantvriendelijk mailcontact gehad om een probleem op te lossen met 5 jaar oude In-Lite tuinverlichting. Top!!

1 maj 2026

Beste Suzanne,

Wauw! Bedank voor je onwijs leuke review - dit vinden wij erg leuk om te horen. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Wij wensen jou nog heel erg veel plezier toe met het in-lite systeem!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

De sensor van mijn buitenlampen werkte…

De sensor van mijn buitenlampen werkte niet meer, dus ik heb contact opgenomen met In-lite. Ik werd vriendelijk geholpen en zonder problemen hebben ze kosteloos een nieuwe sensor opgestuurd. Echt topservice! We zijn er heel blij mee

26 april 2026

Beste Sandra,

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service, dat vinden wij erg leuk om te horen!

Onderdeel kosteloos toegestuurd

Ontdekte onlangs dat drie jaar geleden bij de aanleg van onze tuin een van de In Lite Sway lampen zonder grondpin in de border was gestoken. Kon de onderdelen niet vinden bij aanbieders op internet. Na contact met de In Lite servicedesk (Ide) zijn de twee benodigde onderdelen kosteloos toegestuurd. Wat een geweldige service!

22 april 2026

Beste Dorothe,

Yes! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service, dat vinden wij erg leuk! Fijn dat we jou hebben kunnen helpen. Mocht er in de toekomst nog wat zijn kun je ons altijd contacteren.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Probleem met HUB 150 werd onmiddelijk…

Probleem met HUB 150 werd onmiddelijk door de service desk opgepakt en ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben met het verloop en de oplossing. Chapeau!

13 april 2026

Beste Wilfried,

Wat waarderen wij het enorm dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven! We zijn erg blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben staan wij voor je klaar!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Geweldige klantvriendelijkheid; wat een TOP service!

Ik had onlangs telefonisch contact opgenomen met in-lite, omdat onze in-lite tuinverlichting het niet meer deed. Al gauw werd het duidelijk dat de dag/nacht sensor defect is en werd ik geïnformeerd dat er een nieuwe sensor onderweg is. Inmiddels is de sensor vervangen en wordt de tuin weer prachtig verlicht! Wat een TOP service! Klantenservice dat echt helpt! Klantgericht, vriendelijk en oprecht eerlijk!! Super dank Ide & Bram.

7 april 2026

Beste Nalini,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat onze service je zo goed heeft geholpen! Dat waarderen wij enorm! We zijn blij dat de nieuwe sensor inmiddels is geplaatst en je tuin weer prachtig verlicht. 😊

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben staan wij uiteraard weer voor je klaar.

defecte sensor buiten verlichting

Ik belde op in verband met een defecte sensor voor de dag/nachtverlichting. Als antwoord kreeg ik : wat vervelend en vervolgens met de vraag of het een witte of zwarte draad was.
Na mijn antwoord, kreeg ik te horen: wat vervelend en wij sturen u gelijk een nieuwe toe.
Super service. Mag ook wel eens gezegd woden

26 mars 2026

Beste Chris,

Wij waarderen het enorm dat je tijd hebt genomen om zo´n fijne review te schrijven. Erg leuk om te horen dat je zo tevreden bent, daar worden wij erg blij van! Geniet van je in-lite systeem!

Na service is na 8 jaar nog steeds top 👍🏻

14 mars 2026

Beste Patick,

Bedankt voor de ontzettend fijne review, wij zijn erg blij dat je tevreden bent met onze service - en dat je al zo lang geniet van onze producten! Dit maakt onze dag helemaal!

Prima service

Na uitleg aan de customer service desk kreeg ik uit coulance de gevraagde reservelampje zonder kosten toegestuurd. Wat een goede service!!

13 mars 2026

Beste van Heijst,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, dat waarderen wij enorm! Klantenservice staat hoog bij ons in het vaandel!

Mocht je nog verdere vragen of opmerkingen hebben in de toekomst staan wij voor je klaar!

Superssnelle en goede service

Onze tuinverlichting was ingesteld op dag- en nacht stand. Sinds een paar dagen bleven de lampen ook overdag aan staan. Via het contactformulier gevraagd wat er aan de hand kon zijn. Ik kreeg meteen het aanbod dat er een nieuwe zou komen. Brutaal als ik was heb ik dat meteen gevraagd voor een tweede set. Dat wilde ik gerust tegen betaling doen, want die deed het al veel langer niet.
Niet nodig, we kregen er gewoon twee gestuurd. Woensdag contact en zondag vond ik ze al in de brievenbus , met een handgeschreven kaartje erbij :). Door de makkelijke tulpstekker meteen vervangen en alles werkte weer perfect!

15 mars 2026

Svar från in-lite

Beste Martijn, wat onwijs leuk om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en dat je de moeite hebt genomen om een positieve review te schrijven - dat waarderen wij enorm.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben kun je altijd bij ons terecht!

Zeer klantvriendelijke benadering.

Zeer klantvriendelijke benadering.

19 februari 2026

Beste Diet,

Bedankt voor de onwijs fijne review, dit vinden wij erg leuk om te vernemen dat je zo tevreden bent over onze service.

Mocht je uiteraard nog verdere vragen hebben staan wij natuurlijk wederom voor je klaar!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Top contact en top levering

Mijn lampjes van 9 jaar oud hebben lelijke kapjes gekregen door weer en wind. In-lite bleek nog losse kapjes te kunnen leveren voor een mooie prijs. Emails werden echt binnen 20 minuten per keer beantwoord... Ik stond versteld van zoveel service. 6 sterren als het mogelijk zou zijn.

12 februari 2026

Beste D de Boer,

Wat ontzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service - dat vinden wij enorm leuk om te horen. Mocht je toch nog vragen hebben vernemen wij dat graag!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Onlangs een ervaring gehad met in-lite.

Onlangs een ervaring gehad met in-lite.
In 1 woord geweldig! Wat zijn deze mensen klantvriendelijk, beleefd, aardig en attent. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.

28 januari 2026

Beste Fam. Ott,

Wat ontzettend fijn om te vernemen dat jullie zo'n fijne ervaring hebben gehad met onze klantenservice. Wij waarderen het enorm dat jullie de tijd hebben genomen om deze review te schrijven.

Wanneer er nog vragen zijn kunnen jullie altijd bij ons terecht.

Team in-lite.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

veel niet goed

de producten zijn duur, gaan te snel kapot en ik moet zeker elk jaar de hulp van customer service inroepen.

31 december 2025

Beste Steven,

Helaas kan ik geen recent e-mailcontact vinden onder jouw naam, en dit probleem is bij ons niet bekend.

Het is jammer dat je niet eerder contact met onze klantenservice hebt gezocht, want we zouden graag samen naar een oplossing hebben gezocht. Als je dat nog niet hebt gedaan, neem dan gerust contact met ons op zodat we kunnen helpen en ervoor zorgen dat je ervaring met onze producten en service verbetert.

Top service!!!!

De sensor van onze buitenverlichting was kapot en aangezien die al 7 jaar oud was kon ik m niet meer terugvinden op de site. Maar doordat ik een mail gestuurd had met de vraag wat nu?......kreeg ik het verlossende antwoord dat ze er toch nog ergens ééntje hadden liggen. Yeah toppie zo blij mee...de verlichting springt weer aan als het duister in valt.

23 december 2025

Beste Rianne,

Yes yes yes! Wat fijn dat je de tijd hebt genomen om ons een fijne review te geven, dat waarderen wij enorm! Geniet van je systeem!

Een fantastische service!

Een fantastische service!! Alle lof en meer dan dat!!!

29 november 2025

Hi Rob,

Wat een fijn dat je zo tevreden bent, daar worden wij erg gelukkig van! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben weet je ons te vinden!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super klantenservice met echt goede service!!

Ik heb in onze achtertuin een compleet verlichtingssysteem van In-Lite wat bijzonder goed bevalt het is niet het goedkoopste maar de kwaliteit is uitzonderlijk goed.
Makkelijk koppelbaar, waterdicht etcetc.
Maar kocht er laatst een schemersensor bij welke geleverd werd met een speciaal montage beugeltje maar draaide deze te hard aan waardoor hij brak.
Ik vroeg of ik deze los kon bestellen maar kreeg als service de sensor compleet met beugel gratis toegestuurd!!
Wat een zeer goede service!

31 oktober 2025

Hi Leo,

Wat een fijne review, bedankt! Ontzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service, daar worden wij erg blij van!

Veel plezier met je in-lite systeem!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Klantgericht en behulpzaam – uitstekende service

Ik had een defecte lichtsensor en vroeg de klantenservice welke sensor op hun website geschikt was voor mijn transformator. Ik kreeg snel en duidelijk antwoord, en ze gaven aan dat ze een passende lichtsensor kosteloos zouden opsturen. Die kwam netjes binnen. Echt topservice – vriendelijk, behulpzaam en klantgericht!

16 augusti 2025

Beste Andrew,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service, dat vinden wij erg leuk om te horen! Bedankt voor de fijne review! Mocht je nog vragen hebben in de toekomst horen wij dat graag.

Persoonlijke touch

Ik vroeg om de in-lite brochure en kreeg er een heel persoonlijk kaartje incl pen bij. Dat geeft mij al een goed gevoel om lampen rechtstreeks te gaan bestellen

7 augusti 2025

Beste Jos,

Wat leuk om te horen dat het postpakketje in de smaak is gevallen.
We zijn blij te vernemen dat je interesse hebt om een in-lite systeem aan te leggen, dat verdient natuurlijk iets leuks.

Veel plezier met uitzoeken. Mocht je advies of hulp nodig hebben, dan weet je ons te vinden.

Conciërge in m’n eigen tuin voor €4.200 dankzij In-lite

Toen ik besloot om m’n tuin te verlichten met In-lite, had ik gehoopt op sfeer, kwaliteit en gemak. Voor ruim €4.200 verwacht je dan ook topmateriaal. Helaas loop ik inmiddels wekelijks als een soort conciërge door de tuin om te checken of alle 20 lampen het nog wel doen. Dit is de uitkomst na contact met in-lite.

Na iets meer dan een jaar was het raak: een kapotte driver (een module in het armatuur). En ik blijk niet de enige. In m’n vriendenkring hoor ik exact dezelfde klachten en zelfs de dealer bevestigde dat dit een veelvoorkomend probleem is – zo vaak dat ze de drivers standaard op voorraad hebben. Ik kon er vanuit gaan dat er meer lampen zouden volgen werd mij verteld door de dealer.

Dat toch gemeld bij in-lite: Contact met In-lite zelf verliep moeizaam: pas na het tweemaal invullen van het contactformulier kreeg ik een reactie. (Zet dan gewoon geen contact formulier op je site als je er toch liever niets mee doet denk ik dan..) Die kwam er grofweg op neer dat het onderdeel onder garantie valt, maar dat je er na de garantietermijn gewoon zelf voor opdraait. “Daar is die 5 jaar garantie tenslotte voor,” aldus In-lite. Tja… Daar heb ik nog een reactie op terug gestuurd. Na een week niets op terug ontvangen. Voor deze prijzen verwacht je toch meer dan een “pff lastige klant, zoek het toch uit service”.

De vele 5-sterrenreviews die je online ziet zijn begrijpelijk: het product ziet er prachtig uit en geeft direct een mooie sfeer. Men houdt zich verder aan de “afspraken”die je met hen maakt: citaat uit mail in-lite” Mocht u echter in de toekomst nogmaals een defect ervaren binnen de garantietermijn, dan lossen wij dit uiteraard graag voor u op – kosteloos en in lijn met de afspraken die bij aanschaf van ons systeem zijn gemaakt.” Dus nu maar wekelijks checken of je lampen het nog doen..

Op de langere termijn valt het gebruik dus helaas tegen. Als je voor duurzaamheid en betrouwbaarheid gaat, loont het om verder te kijken naar alternatieven.

Mooie producten om te zien, dat wel – maar qua levensduur en service laat In-lite flink wat steekjes vallen.

Update; inmiddels contact gehad met een medewerker van inlite. Zij heeft eea toegelicht en mijn vervelende gevoel weggenomen. Eea berust op een incident en niet structureel voorkomend. Ik heb gewoon pech gehad. Uit service is een extra driver opgestuurd. Ook is aangeven dat er tijdens maar ook na de garantie periode er coulant met dergelijke gevallen wordt omgegaan. Goed opgelost zo.

30 juni 2025

Svar från in-lite

Beste Paul, bedankt voor je feedback. Gisteren hebben we elkaar telefonisch gesproken. Dit was een prettig gesprek!

We hebben je feedback ter harte genomen en aan de andere kant uitgelegd dat we zowel binnen, als buiten de garantietermijn altijd graag mee denken. Ook buiten de garantietermijn versturen we kleine producten zoals EASY-LOCKS en lichtsensors vaak kosteloos en onderdelen zoals drivers soms tegen een kleine meerprijs.

Voor de zekerheid hebben we kosteloos een extra driver en EASY-LOCK verstuurd voor op de reserve plank, al vertrouwen we erop dat je deze niet nodig gaat hebben!

We hopen dat je een wat fijner gevoel hebt over gehouden aan het contact en dat je nog vele jaren van je mooie tuin met in-lite mag genieten.

Namens, team in-lite

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.