Justin is correct, aangenaam, denkt mee. Als hij sommige dingen niet weet, zegt hij dat. Sommige dingen worden nadien gecommuniceerd; sommige dingen blijven zonder info. Ik kon uitdrukkelijk info vra... Se mer
Företaget har svarat
Wij kochten drie jaar geleden ons huis aan in Haaltert. Hierbij werden wij geholpen door makelaar Lothar. Wij waren erg tevreden en zijn van stap 1 tot de laatste stap geholpen zonder problemen.... Se mer
Företaget har svarat
We kochten een vakantiehuisje via het kantoor in Blankenberge, waar Anthony ons van in ´t begin perfect bijstond en altijd heel snel antwoordde op al onze vragen. Voor hem routine, voor ons een heel a... Se mer
Företaget har svarat
Immo François Zottegem — gewoon top van begin tot eind! Wat een verademing om met zo’n enthousiast en professioneel team samen te werken. 🏡✨ Altijd vriendelijk, altijd bereikbaar en met echte pa... Se mer
Företaget har svarat
Immo Francois begeleid je bij de verkoop, verhuur en aankoop van huizen en appartementen. Een betrouwbare makelaar met persoonlijk advies en professionele ondersteuning. Denk jij eraan jouw eigendom te verkopen? Kom dan gerust eens langs in één van onze kantoren voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Ook voor gratis advies kan je bij ons terecht. Onze lokale experts staan je met veel plezier met raad en daad bij. Vraag nu jouw gratis schatting aan via contact@immofrancois.be
Torhoutsesteenweg 52A, 8210, Loppem, Belgien
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 76 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Top firma! De beste in hun business! Gaan altijd tot uiterste, je kunt er op rekenen, vriendelijk, behulpzaam, gaan er 200% voor. Ëen voor een toppers in hun vak. Kenjiro Waeles, Dries Francois doe zo verder.

Svar från Immo Francois
Dario luister goed naar vraag van de geïnteresseerde en speelt in door meer specifieke info en tips te geven. Dank voor de rondleiding.

Svar från Immo Francois
Davy was a great, knowledgeable and helpful agent. I recommend him to all without any reservations. Thank you Davy for everything.🙏

Svar från Immo Francois
Ik had eerder een bezoek gepland met Immo François. De makelaar in kwestie, Markies, bleef tijdens de rondleiding gewoon in het appartement staan terwijl ik “zelf maar eens moest rondkijken”. Na het bezoek liet hij bovendien weten dat de woning eigenlijk meer geschikt was voor oudere mensen die een tweede verblijf zoeken.
Onlangs had ik echter een bezoek met Justin Werniers, en dat was een totaal andere ervaring. Hij nam uitgebreid de tijd om mij alles over het huis te vertellen, toonde elk detail met zorg en professionaliteit, en stuurde meteen na het bezoek alle nodige informatie per mail door. Een verademing in vergelijking met mijn eerdere ervaring. Hierbij een 5 ster! Voor Justin!

Svar från Immo Francois
Alles verliep vlot! Zowel de rondleiding in het huis als de communicatie met de makelaar was zeer aangenaam!

Svar från Immo Francois
Heel vriendelijk en staan u altijd te woord. En alles wordt goed opgevolgd samen met notaris loop deze in goeie banen.een aanrader.

Svar från Immo Francois
ik moest buiten wachten meer dan 10min in het koud omdat de vorige nog niet klaar was maar de collega is een topper

Svar från Immo Francois
Dario was nu eens een makelaar die heel correct was en alles duidelijk en eerlijk aan ons vermelde.

Svar från Immo Francois
Kent zijn dossier en ook de buurt
Nam ruimschoots de tijd bij bezoek.
Heeft ook alle nodige documentje bezorgd,

Het bezoek was goed .
Alleen jammer dat de eigenaar niet weet wat hij wil !!!

Svar från Immo Francois
Goeie correcte uitleg, goeie vriendelijke service, ook na de aankoop van een pand

Svar från Immo Francois
Heel vriendelijk! Lothar weet waar hij het over heeft, communiceert heel transparant en handelt zeer professioneel. Zeer tevreden!

Svar från Immo Francois
Bij de voorbereidingen voor het bezoek legde uw collega alles uit en was heel betrokken.

Svar från Immo Francois
Het pand dat te huur werd gesteld, werd door immo Francois pas bezocht na verloop van de 3 maand vooropzeg periode. Ik verhuur dus niet meer via immo Francois.

Svar från Immo Francois
Ik zoek een huurappartement en Marie is echt vriendelijk

Svar från Immo Francois
Heel onbeschoft ! Wij waren 15 min te vroeg en meneer was niet blij en heeft letterlijk deur toegeslaan. En daarna was hij zelf te laat

Svar från Immo Francois
Agent heeft afspraak geannuleerd en niet terug gebeld wel beloofd

Svar från Immo Francois
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.