Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We kochten een vakantiehuisje via het kantoor in Blankenberge, waar Anthony ons van in ´t begin perfect bijstond en altijd heel snel antwoordde op al onze vragen. Voor hem routine, voor ons een heel a... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We kochten onlangs onze woning te Oudenaarde via makelaar Ruben. Topkerel die alles heel familiaal aanpakt waardoor we direct een goed gevoel hadden. We kregen alle uitleg perfect mee, de bereikbaarh... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De samenwerking met Marie is alweer zeer vlot verlopen. Ik kreeg een snelle reactie op mijn vragen. Alles werd vlot in gang gezet, om mijn appartement snel opnieuw te verhuren aan een huurder, waarmee... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij kochten drie jaar geleden ons huis aan in Haaltert. Hierbij werden wij geholpen door makelaar Lothar. Wij waren erg tevreden en zijn van stap 1 tot de laatste stap geholpen zonder problemen.... Se mer

Företagsinformation

1. Fastighetsmäklare
  2. Lägenhetshus
  3. Fastighetsvärderare
  4. Mäklare
  5. Fastighetsvärdering
  6. Fastighetskonsult

Skrivet av företaget

Immo Francois begeleid je bij de verkoop, verhuur en aankoop van huizen en appartementen. Een betrouwbare makelaar met persoonlijk advies en professionele ondersteuning. Denk jij eraan jouw eigendom te verkopen? Kom dan gerust eens langs in één van onze kantoren voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Ook voor gratis advies kan je bij ons terecht. Onze lokale experts staan je met veel plezier met raad en daad bij. Vraag nu jouw gratis schatting aan via contact@immofrancois.be

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 76 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We hebben met dit makelaarskantoor een…

We hebben met dit makelaarskantoor een fijne ervaring gehad, zowel bij de verkoop van onze woning als bij de aankoop van een nieuwe. Onze makelaar (Lothar) was een toffe, vlotte en enorm betrokken persoon: gedreven, professioneel en altijd bereid om mee te denken. Hij deed vaak meer dan wat je mag verwachten en dat gaf ons vertrouwen doorheen het hele traject.
Er werd constructief en open gecommuniceerd.
We kunnen dit kantoor aanraden.

6 december 2025

Svar från Immo Francois

Evi, dankjewel voor de mooie uitgebreide beoordeling!

Zeer vriendelijk

Zeer vriendelijk, behulpzaam en deskundig personeel, en bovenal eerlijk.

Een echte aanrader!

Svar från Immo Francois

Dankjewel voor de aanrader!

Makelaar neemt zijn tijd

Samen met mijn vriend, heb ik een woning bezocht in Zulte. Makelaar nam zijn tijd om ons rond te leiden tot in alle belangrijke details en was de hele tijd vriendelijk. Dank u voor de mooie ervaring.

12 december 2025

Svar från Immo Francois

Dankjewel voor de mooie review!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Correcte dienstverlening

Lange wachttijd voor er antwoord werd gegeven op vragen per mail. Maar uiteindelijk wel in orde gekomen.
Correcte info tijdens het plaatsbezoek en zeer vriendelijk.
Het betreffende pand die we bezocht hebben bleek uiteindelijk niets voor ons.

29 november 2025

Svar från Immo Francois

Robby, dankjewel voor de eerlijke feedback, we nemen dit zeker ten harte!

Fijne verkoop dankzij Lothar

We hebben een heel fijne samenwerking gehad met makelaar Lothar! Hij zorgde voor een vlotte verkoop. We konden vertrouwen op zijn expertise. Hij nam alle touwtjes in handen waardoor wij op onze twee oren konden slapen!

Svar från Immo Francois

Super bedankt voor de mooie woorden!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Één immo met heel goeie samenwerking

Één immo kantoor met goeie communicatie en samenwerking van Yentl en Brecht, TOP, het huis stond bijna 3 jaar te koop en ze hebben het verkocht in 1 week dikke dank je wel. Ook na de verkoop een goeie samenwerking, Zeker een aanrader om iets te koop te stellen

Svar från Immo Francois

Super bedankt voor deze fijne woorden!

Fijne samenwerking

Fijne samenwerking vol met vertrouwen, vlotte communicatie en transparantie. Ik beveel het iedereen aan!

10 december 2025

Dankjewel Ellen!

Betrouwbare immo

Onze immomakelaar Lothar was heel bereikbaar. We konden met al onze vragen bij hem terecht. De foto’s en het filmpje waren heel professioneel. Ons huis werd vlot verkocht en we kregen steeds feedback van de bezoeken.

3 november 2025

Svar från Immo Francois

Super bedankt voor deze mooie review!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Positieve ervaring

De bezichtiging van het huis was goed. Aangename rondleiding, vriendelijke makelaar en eerlijke communicatie. Een snelle en eerlijke respons gekregen op vragen (na bezoek).

29 november 2025

Dankjewel Delphine!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel fijne samenwerking/verkoop gehad…

Heel fijne samenwerking/verkoop gehad met makelaar Lothar. Hij heeft een zeer vertrouwelijke & transparante aanpak, ook met administratieve zaken.

13 december 2025

Svar från Immo Francois

Dankjewel voor de mooie review!

Top firma

Top firma! De beste in hun business! Gaan altijd tot uiterste, je kunt er op rekenen, vriendelijk, behulpzaam, gaan er 200% voor. Ëen voor een toppers in hun vak. Kenjiro Waeles, Dries Francois doe zo verder.

12 december 2025

Svar från Immo Francois

Super bedankt Kurt voor de lovende woorden💚

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.