www.Imerco.se (Sverige) Omdömen 19

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Først ventede jeg i 10-11 dage på…

Først ventede jeg i 10-11 dage på levering af sengetøj.
Skrev en mail, svar fra Imerco, at det var på vej.
Det var en fødselsdagsgave, så nu hastede det.
Ca fem minutter efter modtog jeg en mail, at de slet ikke havde den pågældende vare.
Irriterende, at de ved ordrens modtagelse ikke kunne finde ud af det ..

25 juni 2023

Tomme butikker, høje priser

Der er nærmest ikke varer på hylderne længere og det meste er 25 procent dyrere end andre steder.

Gavekort kan kun anvendes i fysiske butikker og ikke i webshoppen, det er totalt latterligt da der som sagt er meget begrænset udvalg i de fysiske butikker.

Nu kunne jeg sige noget ubehageligt om indehaveren, men det afholder min høflighed mig fra, men ja i dette tilfælde er fordommene rigtige.

Jeg kommer aldrig igen.

14 januari 2020

Imerco har Danmarks dårligste garanti

Imerco - Frederiksberg center
Jeg havde købt en WMF stegepande med slip let belægning i december 2018. Der er 2 års garanti på den. Stegepamden har mistet sin slip let funktion allerede for 1 måned siden. Jeg var i butikken for at gøre krav på min garanti. Jeg synes det var dårlig kvalitet at sådan ellers kvalitet pande er færdig efter blot 3 måneder. Jeg blev betjent af en der hed Lars. Han var total afvisende for at tage panden retur. Han mente jeg havde vasket den forkert. Jeg fortalte at panden er vasket med varmeste vand i vandhanen og opvaskemiddel og børste. Jeg vil ikke bruge svampe eller stålbørste, så ellers riser de belægningen og garanti vil ryge. Lars vil ikke fortælle mig hvordan jeg ellers burde have gjort stegepanen rent, og han påstod jeg havde gjort forkert, som om det var mit første stegepande. Han vil ikke give sit efternavn så jeg kan klage. Virklig dårlig garantidækning af Imerco. Jeg sagde til ham at han skal sende panden til WMF så de kan se de har lavet dårlig kvalitet og skal leve op til deres 2 års garanti som stod på pakken Det ersidste gang jeg handler i Imerco. Shame Imerco.

26 mars 2019

Dårlig Service !

Jeg kommer bestemt ikke til at handle i Imerco igen, på trods af at jeg er stamkunde !

Jeg fik i december 2018 et tilgodebevis på 599, fordi jeg har byttet en gave: Smart BOX " TID TIL FORKÆLELSE " Der har en værdi på netop 599,-. Jeg var sikker på, at jeg ikke fik brugt boxen, da jeg allerede havde fået en forkælelses gave.

Tilgodebeviset er en bon. De fleste steder jeg har byttet varer og ønsket om tilgodebevis, har jeg fået et plastikkort, svarende til et gavekort. Men hos Imerco får man en bon med detaljer vedr. beløb og generelt info om at tilgodebeviset er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen. Bonnen har været opbevaret i min pung fra dec 2018. Det er bevaret tørt og har ikke været i kontakt med væske eller lignende. Da jeg i februar mdr. skal bruge tilgodebeviset er det fuldstændig ulæseligt. Jeg kontakter kundeservice og scanner tilgodebeviset ind og deres tilbagemelding er, at der ikke er noget at gøre, fordi det er ulæseligt.

Hvordan er det kundens ansvar, at i aflevere et tilgodebevis som bon, som ikke kan vedligeholdes i en pung i 3 år, på trods af, at det bliver opbevaret foresvarligt.

Jeg synes det er rigtig dårlig service. 599, kr. ud af vindet er mange penge. I skulle overveje at indføre tilgodebevis i KORT form! I har i ihvertfald mistet en trofast kunde og vil bestemt ikke anbefale jer til nogen.

27 februari 2019

Kære Zahraa
Tak for din anmeldelse
Vi beklager meget din oplevelse.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Imerco Brande, aldrig igen

Imerco, Brande
Reklamerer med prismatch, jeg havde købt Christian Bitz for 1700kr og fortalte at krus stod til 199kr andre steder, inkl.Imercos egen hjemmeside. Fik ved bestilling at vide af den ene ekspedient at hun ville sælge til 199kr , men da jeg kommer hjem har hun taget fuld pris. Da jeg skulle hente varerne der manglede, 1 1/2 uge efter påtalte jeg det, men fik at vide det kunne de ikke gå ned til, jeg havde i forvejen fået 20% som de kørte med i de dage. Men de 20% skulle jo trækkes fra den prisen på de 199kr. Ekspedienten var arrogant og træls attitude Jeg gad ikke blive ved at diskutere og tog mine varer og kørte, og opdager så der mangler 4 tallerkener så måtte afsted igen... de beklagede ikke en gang at de havde glemt at sende 4 tallerkner med. Slut med Imerco Brande👎

15 februari 2019

Kære Tina
Tak for din anmeldelse
Jeg beklager meget din oplevelse.
I forbindelse med 20% gives det ikke på i forvejen nedsatte varer, så har det været på tilbud/ prismatch er der ikke yderligere 20%.

Vejen til 1 stjerne…

5 stjerner fra start - fejl og mangler trækker ned

- Så vinglas på tilbud på nettet. Ringer. Ok
- Glas skal bestilles hjem, kræver jeg er i butikken. Ok
- Jeg skal betale for glas med det samme i butik. OK
- Kommer for at afhente glas januar. Glas er væk. 1 fejl
- Kollega har glemt at skrive besked om glas på lager. 1 fejl
- Lykkedes at få ½ glas. Resten må jeg ikke få. 1 fejl
- Ekspedient mener at jeg må være gal på den. 1 fejl
- Ekspedient siger indirekte at jeg snyder. 1 fejl
- Ekspedient påstår hendes kollega ikke laver fejl. 1 fejl

Efter at jeg må gå hjem med kun halvdelen af mine glas, ringer ekspedienten og har fundet dem og talt med hendes kollega som har lavet en fejl. Nu er hun slet ikke sur eller mistænkeliggør mig mere. Det tog mange timer/dage at få mine varer. ELENDIG kundeservice og håndtering. Farligt i en tid med nethandel.

9 februari 2019

Hej Marcus
Vi beklager meget at du ikke har fået den service vi gerne vil give vores kunder, og at du har oplevet problemer med vores in-store løsning.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Imerco tørring

Jeg elsker at handle i jeres butik i Tørring, de er så hjælpsomme, og hvis de ikke har det butikken, bestiller de det gerne hjem. Det er så rart! 👍

Masser af ros til jer ❤👍🤗

16 januari 2019
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Flabet personale, løgn og latin

Da min kæreste og jeg for et år siden købte rødvinglas i Inspiration i Rødovre Centrum, fortalte ekspedienten, at vi ikke skulle bekymre os om garantien på vores køb, når de blev en del af Imerco. Garantien ville stadigt følge med.

Da vi i dag gik over for at få byttet to af glassene (med kvittering), som har hver har fået en revne, efter de har været i opvaskemaskine (producenten giver garanti på, at glassene kan tåle maskinopvask), fortalte ekspedienten, at den garanti gælder ikke, som Inspiration lovede. Hun var oveni købet så flabet at sige, at vi da ikke kunne forvente at få erstatning, når vi havde ødelagt glassene.

16 december 2018
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Generelt dårlig kundeservice i butikken…

Generelt dårlig kundeservice i butikken i Storcenter Nord, Århus.

De vil generelt ikke bytte varerne og bliver sure og påståelige selv efter man har snakket med kundeservice er der problemer med at få byttet.

Varer som man har bedt dem om at bestille, men som de har bestilt forkert kan man ikke få byttet uden email med den oprindelige bestilling, vel at mærke en email der aldrig er modtaget - selvom både byttemærker og følgeseddel (med faktura nr) er med.

Det er ikke kunden der skal dokumentere at i har lavet en fejl, det er jeg som skal erkende at i har lavet en fejl og agerer derefter og give en god kundeservice, der kompenserer for fejlen.

27 november 2018
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Spild af plads og plast

Varen kom som den skulle og alt er godt. Dog bliver jeg meget forarget over pakke da jeg henter den. Har bestilt 2 tallerkner som er blevet sendt i hvad der nærmest svare til en flyttekasse, og derudover er kassen fyldt med boblepladt, nok til at en hel børnehave kunne holdes underholdt en hel dag. Jeg synes det er ærgerligt at varen bliver sendt med så meget plastik og at den skal fylde så meget, at den evt tager plads fra andre pakker der kan komme med i samme lastvognen. Fremover vil jeg ikke bestille varer over nettet.

31 augusti 2018
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg har i dag været i Imerco Herlev…

Jeg har i dag været i Imerco Herlev afd. og brugt et anseligt beløb på et gavekort til et bryllup.
Det er den dårligste oplevelse jeg har haft i en butik i Danmark, nogen sinde.
Ekspedienten var: Sur, arrogant, vred og direkte uduelig - hun kunne ikke engang pakke en gavekortæske ind.

24 augusti 2018
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Imerco Nærum er den mest…

Imerco Nærum er den mest uprofessionelle forretning jeg længe har mødt, jeg ringer men får at vide at jeg lige skal vente et øjeblik i telefonen jeg ventede i ca. 20 min.uden at jeg blev kontaktet men kunne da følge med i diverse samtaler kunder og venner.

30 juli 2018

ingen refusion af beløb

ingen refusion af beløb, men kan kun bytte vare til anden vare. Vel at mærke.med en prissætning der er + 25% over dyreste andre steder.
En dino der ikke (for nuværende) vil dø....

12 juni 2018

Imerco Holme Rødovre Centrum

Imerco Holme Rødovre Centrum, vor herre bevares for en snerrende medarbejder jeg blev mødt af lørdag den 9/6. Gik med uforrettet sag, da jeg ikke magtede at høre på hendes sure opstød. Vil gerne støtte de fysiske butikker, men med den manglende service og venlighed jeg blev mødt af i dag, ved jeg godt, hvorfor jeg ofte vælger nethandel, her møder jeg ingen sure ekspedienter!

11 juni 2018
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Imerco i Asnæs får lige en rød stjerne …

Imerco i Asnæs får lige en rød stjerne for dårlig service. Ville bruge min brudgaranti på Mega Musselmalet krus, idet der var gået et lille skår af , som jeg desværre ikke kunne finde. Desværre kunne de så ikke hjælpe når jeg kun havde det skårede krus og brudgarantien. Ringede efterfølgende til kundeservicen, som absolut mente at det måtte være en fejl. Bytter det i Imerco i Holbæk, som forstår sig på kundeservice. Har tidligere handlet en del i Asnæs, hvilket ikke sker mere.
Bente Crillesen

9 februari 2018

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.