Butikschefen i Imerco odder kører…
Butikschefen i Imerco odder kører psykisk på sine ansatte med visse kommentarer i butikken foran kunder og mundhugges med kunderne ved kassen.
Vil gerne Takke Imerco`s hovedkontor/kundeservice for en behagelig og god service . Hvor de straks tog ansvar for en rigtig dårlig oplevelse jeg havde i Imerco Bruuns Galleri. I dag har Imerco hovedafl udbetalt mig en erstatning for en Mælkeskummer der ikke fungerede. Hos Imerco Bruuns Galleri blev jeg derimod mødt med en dårlig service og en ekspedient der mansplainede hvorfor de ikke kunne bytte varen der tydeligvis ikke duede (PS - jeg havde medtaget optagelse af en mælkeskummer der ikke fungerede optimalt ).
Efter jeg blev sent hjem med en defekt mælkeskummer opdager jeg ovenikøbet at den heller ikke længere kan varme mælk - dette efter butikken efter signede skulle have tjekket den for fejl jeg kom med i første omgang.
Jeg kommer aldrig til at handle hos Imerco Bruuns Galleri !!
MEN pga den fine behandling jeg fik fra hovedafd. vil jeg forsætte med at handle hos andre Imerco butikker.
Jeg har købt en stegepande på nettet der desværre har en støbefejl. Det har mig ikke været muligt at komme i kontakt med kundeservice, trods flere opkald med lange ventetider, mail svarer de helle ikke på. Virkelig dårlig stil :-( Vil dog tilføje at jeg efterfølgende var inde i butikken i Horsens hvor de var mega søde og hjælpsomme. Top karakter til dem 👍
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.