- iMakeiPhonesOmdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har prøvet at ringe dem op et par gange men får bare en telefonsvarer, der meddeler, at jeg vil blive ringet op mellem kl. 16 og 19, men intet sket. 😢 Lige en tilføjelse i dag den 24. Jeg... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

På tegnsprog blev jeg kaldt kære vulkankvinde fordi mit navn Helga og mit temperament mindede om vulkanen Hekla. Her i butikken har jeg mødt Edna, det herligste vulkanske modspil man kan forestille si... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kom ind i butikken, blev taget taget godt i mod af personalet, kunne tydeligt høre de viste hvad de snakkede om. Fik afleveret min iPhone 6, de var lynhurtig til at finde fejlen, desværre vandskadet.... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vil lige fortælle om nogle driftige og ansvarlige unge mennesker, der har lavet en virksomhed som jeg må sige driver så professionelt. De har hjulpet nogle gange med reparation af IPhones, de ha... Se mer

Företagsinformation

1. Elverkstad

Informationen kommer från olika externa källor

Vi er en familiedreven virksomhed med 23 års erfaringen inden for hardware og software.Vi er kompetente og erfarne indenfor reparationer af smartphones, tablets, computere, robotstøvsugere og TV reparationer. Vi går meget op i vores arbejde, og tager altid en udfordring op. Perfektionisme og professionalisme er det I møder når i tager reparationen til iMakeiPhones. Vi yder den bedste service både før og efter reparationerne. Vi har også en parkeringsplads og et vente værelse. Varme og kolde drikke, samt kage tilbydes til vores kunder imens de venter på deres reparationer. Ønsker du den bedste service og de billigste reparationer af kvalitetsdygtige reserverdele, er vi det rette firma for dig. Mvh. iMakeiPhones

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

5 stjerner herfra

Jeg har været forbi iMakeiPhones flere gange og var på TrustPilot for at skrive min egen personlig oplevelse med dem som altid har været god, men så stødte jeg på en anmeldelse længere nede dom jeg slet ikke kan forene mig med. Jeg håber trustpilot vil gøre noget ved denne falske anmeldelse æ, derudover kunne jeg ikke være mere enig i Cecilie’s anmeldelse af iMakeiPhones, bedre service får man ingen steder. De er altid så ærlige og gør altid det bedre for kunden.

30 april 2019

Tusinde tak for jer!

Takket være imakeiphones, slap jeg for en kæmpe regning...
Kort fortalt, var jeg inde hos et andet firma, som gav mig et svimlende beløb på 4500 kr for reparation af min Macbook. Jeg fik imakeiphones anbefalet af nogle venner, og endte med at kontakte dem. Den er nu blevet lavet for UNDER DET HALVE, og jeg kunne ikke være mere begejstret. Jeg vil fremover ALTID sætte mine penge hos dem, fremfor andre. Deres slogan "5 stjerner for viden, kvalitet og ærlighed" kunne ikke være mere sandt. Jeg havde desuden en anden computer med også, i tilfælde Macbook også var dyr hos dem at lave. De undersøgte den gratis samtidig med den anden og var bund ærlige. De sagde lige ud, at computeren godt kunne laves, men at det ikke var i min bedste interesse.
Vi ses snart igen!

29 april 2019

Virkelig søde og hjælpesomme

Virkelig søde og hjælpesomme, selvom at der opstod problemer efter reparationen fixede de det helt uden problemer. Ekstraordinær service og har 100% styr på det de har gang i.

11 april 2019
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Feb19 fik jeg repareret min pc, som var gået i blå skærm. Jeg havde selv prøvet nulstilling (flere gange), men mislykkedes. Da det ikke lykkedes første gang for iMiP, blev der gjort et ekstra forsøg, uden ekstra udgifter. Denne gang lykkedes det. Da jeg fik pc med hjem, var der store problemer med blæseren. iMiP gav så en gratis rensning. Nu fungerer den fint. Exceptionel god service og yderst rimelige priser. Imip har hele vejen igennem holdt mig opdateret om arbejdet, og været reel, kompetent og utrolig hjælpsom. Kan kun anbefales.

30 mars 2019

Iphone 6s jackstik problemer

Jeg fik bestilt en tid i Munkebo, efter at jeg ikke kunne få mit jackstik ind i min Iphone ordenligt. Det var en rigtig god og hurtig service. Jeg kan kun stærkt anbefale dem til alle derude.

10 februari 2019
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

jeg har en unoPlus5 der havde en…

jeg har en unoPlus5 der havde en software fejl.. supporten kunne ikke løse problemet fat det hvem der kan, men det kunne iMakeiPhones og det så oven i købet til en enestående pris. UnoPlus Support skulle skamme sig og gå i lære hos imakeiphones

9 januari 2019
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Min iPhone kunne ikke lade, fik den renset og spændt efter på 20 min den virker upåklageligt og det kostede 0kr super service !

30 december 2018
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde lavet fra min mobil

Jeg havde lavet fra min mobil, ipad og min computer hos Imakeiphones og jeg må sige at jeg er meget glad og tilfreds med deres arbejde. Vil klart anbefale

10 november 2018

Skift af Samsung A8 skærm

Fremragende service til fornuftige priser. Det der giver den ekstra stjerne er det faktum, at de kontakter en løbende med opdateringer på arbejdet de laver, så man hele tiden er med i processen.

21 oktober 2018

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.