iphonegadget.dkOmdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestilte et helt sort cover til min iPhone 6S. Modtog i stedet coveret i gennemsigtig "farve". Firmaet nægtede utroligt nok fejlleveringen, hvorfor jeg ender med at måtte opgive sagen. Dertil k... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Jeg har læst på Trustpilot en masse god ting om iPhoneGadget, og kan kun bekræfte dem. Fik bestilt mine varer sent om aften. De blev sendt allerede dagen after om morgenen. Er meget glad for min... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har tidligere givet 1 stjerne , retfærdigvis skal det siges at jeg ikke havde kontaktet iphonegadget før jeg skrev min anmeldelse! Dårlig stil ! Indrømmet ! De kontaktede mig og resultatet blev ful... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg købte et smart cover + hard case til en iPad Air 2. Dagen efter var den allerede ankommet i min pakkeboks. Virkelig hurtig levering, og coveret har god kvalitet og passer perfekt! Bedste oplevel... Se mer

Företagsinformation

1. Mobiltillbehörsbutik

Informationen kommer från olika externa källor

iPhoneGadget.dk sætter en ære i god service! Har du oplevet problemer med din ordre eller har du spørgsmål til din ordre, så tøv ikke med at kontakte os! - Alle mails besvares samme dag - Telefon support alle hverdage 10-15 - 30 dages fuld returret Vigtigst af alt, så er vi til at tale med - kontakt os med det samme hvis du har brug for hjælp.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Mon de er lukket?

Mon de er lukket?

Har bestilt reservedele fra dem flere gange, men har haft dårlige oplevelser på det sidste...

Sidste gang blev pengene hævet umiddelbart efter ordreafgivelse, ingen reaktion, flere rykkere, pakke først kommet 3 uger efter (og efter den var bortkommet for iphonegadget to gange undervejs)
Fik dog 25% rabat

Nu har jeg lagt ny ordre, ingen bekræftelse sendt
hjemmeside er død på 2.døgn
Ingen svar på beskeder via FB, andet end "ring til os"
Telefonnummer virker ikke, og har ikke gjort det i 60+ dage...
Telefon support tider overholdes ikke - hovedfirma har andre telefontider

Øv øv øv... Var ellers glad for at handle der.
Hvad med min betalimgsgodkendelse? Hæver de pengene uden at sende varerne? Er de lukket? Er de bare ligeglade med denne side?

Hvem ved, jeg må finde mine reservedele andre steder i fremtiden

7 december 2018
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Blandet fornøjelse med plads til forbedring..

Som andre syntes jeg det var en blandet oplevelse at handle hos jer.

I bør stramme lidt op på jeres procedure.

1. Hæv ikke penge for en ordre før ordren er gået afsted fra jeres lager, det er elementært.
2. Send status på ordre gennem hele forløbet, hellere en mail for meget end en for lidt, vi som kunder ønsker at kende status også ved forsinkelser osv.

I mit tilfælde blev der hævet penge for ordren omgående, jeg fik en ordrebekræftelse og hørte ikke mere i over en uge (det holder jo ikke når i på hjemmesiden lover 1-3 dages lev.).. først da jeg rykker for en status på varen sker der noget, og jeg modtager varen efter et par dage med en kompensation på 15% af prisen som modregnes det hævede beløb.

Havde jeg bare fået en mail med info om at ordren var forsinket og med ny estimeret leverings dag, så var alt jo fint og i havde kunne spare de 15% kompensation.

Jeg havde sjovt nok samme oplevelse med jer sidste år op til jul, så synes i bør stramme lidt op og fortjene de sidste 2 stjerner - med det sagt, så ser jeg frem til en bedre oplevelse næste gang jeg handler hos jer.

6 december 2018
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig ekspedition og efterfølgende…

Hurtig ekspedition og efterfølgende information fra leverandør.
Post Nord havde problemer hvor jeg måtte vente 10 minutter på servicetelefon for at få 2 koder til åbning af pakkeboks.
Undgå efter min mening disse pakkebokse og få udlevering fra manuelt betjente udleveringssteder.

18 augusti 2018
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Varen fejler bestemt ikke noget.

Varen fejler bestemt ikke noget.
Leveringen blev forsinket en del, som iPhoneGadget også skrev til mig.
I den mail lovede de mig 10% i rabat, hvilket desværre ikke var fratrukket min betaling.
Ellers tip top service :-)

23 juli 2018

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.