Købte 2 flotte to go tumblere. Den ene fik pludseligt en flænge i sig, trods jeg havde fulgt anvisningerne med at den kun bør håndvaskes. Jeg kontaktede derfor kundeservice og fik sendt en ny allere... Se mer
Företaget har svarat
Virkelig sløj oplevelse. Det tog mere end en måned at få byttet et bælte købt i julegave til min datter. Kundeservice er heller ikke just hurtige til at svare - selvom de skriver 1-2 dage, så ærger m... Se mer
Företaget har svarat
Igennem mit barnebarn opdagede jeg IGEN. Hun ønskede et bælte med spændet i julegave. Bælte og spænde blev bestilt..... Men pga lang leveringstid nåede jeg at blive bekymret for, om denne hjemmesi... Se mer
Företaget har svarat
Super hurtig levering og mega lækre produkter hvor kvaliteten er i tip top. Man kan købe sine varerne med god samvittighed, og det er nemt at finde rundt på hjemmesiden. Desuden blir' man helt glad nå... Se mer
Kompagnistræde 16, 2.sal, 1208, København, Danmark
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fantastisk service!
Jeg oplevede et problem med min tumbler, da der faldt små stykker plastik af sugerøret. Der blev med det samme sendt et nyt sugerør afsted. Igen, fantastisk service!

Svar från IGEN
Jeg modtog en dejlig sweatshirt virkelig rar at have på og hurtig levering
Det er dejligt at vide at det er lavet af gode materialer alt i alt kan det højt anbefales
Verdens bedste net. Og mega genialt at man kan lukke det <33
Så glad for mine produkter fra IGEN! Kvaliteten er så god, og bare så dejligt at vide man handler/shopper bæredygtigt
Kan varmt anbefale

Svar från IGEN
Det er sjældent jeg oplever så god service!
Jeg modtog en trøje som desværre var sendt i forkert størrelse, det er hvad der kan ske. Men jeres håndtering har være i topklasse, tusind tak!

Svar från IGEN
Jeg købte et bælte til min kæreste, som desværre var for stort. Jeg sendte det derfor retur d. 24 august og kunne se at de modtog det d. 27. august. På trods af at jeg har henvendt mig flere gange til kundeservice har jeg ikke modtage mine penge retur, hvilket er utrolig frustrerende. Det er mange penge at stå at mangle og jeg er derfor meget utilfreds med min oplevelse hos IGEN :(
SVAR til IGEN:
Jeg har endnu engang sendt jer en mail og har fortsat ikke fået svar.
Det er ikke i orden

Svar från IGEN
Jeg har store problemer med at få kontakt til Igen’s kundeservice. Jeg har fået at vide, at jeg ville få svar i dag på en henvendelse, som drejer sig om en nu snart 14 dage gammel ordre og jeg har intet hørt - jeg har endda skrevet igen. Status er nu, at jeg har fået trukket nogle penge på min konto, som jeg ikke har fået varer for. Det er godt nok sjældent, at jeg er ude for dette på danske webshops. Super-ærgerligt. Jeg opdaterer selvfølgelig min anmeldelse, hvis der skulle komme orden i tingene.
Opdatering:
Jeg blev kontaktet af Igen, og situationen blev udredt, så jeg er en tilfreds kunde nu :)

Svar från IGEN
Jeg fik et bælte i gave fra igen.dk, der desværre var for stort. Jeg bestilte derfor et nyt i størrelsen mindre og sendte det første retur. Efter at have sendt bæltet retur den 21. august 2024, har jeg/gavegiveren endnu ikke hørt noget tilbage eller modtaget pengene retur. Jeg skrev derfor en henvendelse til kundeservice den 8. september, men her en uge senere har jeg fortsat ikke fået svar! Det kan ikke passe, at der skal gå næsten en måned, fra man sender noget retur, til at der sker noget, og slet ikke når man ovenikøbet selv henvender sig til kundeservice. ØV! Synes ellers igen.dk har et godt koncept, men nu ved jeg ikke om jeg vil handle derfra igen.

Svar från IGEN
Synes altid der er super god service, og så modtager man pakken hurtigt 😍😍
Produkterne fra IGEN, er også super gode 🌀

Svar från IGEN
Bestilte kl. 09.00 fredag, blev leveret 10.00 lørdag, ekstremt hurtigt og helt fantastisk produkt, kun ros her fra

Svar från IGEN
Fantastisk god kundeservice!! Jeg oplevede desværre lidt bøvl med en ordre, men blev imødekommet af den sødeste Liva, som håndterede det hele super godt. Skrev angående min ordre sent i går aftes og fik svar her til morges, så de er også rigtig hurtige til at svare. Har kun godt at sige om Igen🤍
Og tusinde tak til dig Liva, du er simpelthen en stjerne. Mange tak for din hjælp!

Svar från IGEN
Jeg har kun gode erfaringer med Igen.dk!
Jeg har en del tasker, tumbler og fodboldtrøjen! Ingen af de produkter, har skuffet mig!
Alt i alt, super virksomhed, man man burde støtte!

Svar från IGEN
Kan varmt anbefale Igen. Første gang bestilte jeg deres tumbler, efter at have fulgt dem på instagram, og nu har jeg også købt en fodbold jersey derfra. Begge ting har været i super høj kvalitet og kan hverken sætte en finger på deres service, leveringstid eller kvaliteten. Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg bestiller herfra!

Svar från IGEN
Bestilte en to-go-tumbler, som gik i stykker efter kort tid. Min opfattelse er at produktet er af ret lav kvalitet.
Derudover (og allermest væsentligt) mener jeg, at det er problematisk, at virksomhedens produkter produceres i Kina, når de samtidig markedsfører sig som en bæredygtig virksomhed. Tumbleren er produceret i “recycable” plastik, men det kunne være interessant at se, hvordan bæredygtighedsregnskabet ser ud, når man indregner den kinesiske produktions aftryk på klimaet, samt fragten til DK. Det er i hvert fald tidligere blevet fremlagt, at når et produkt produceres i Kina, udleder det mellem fire og seks gange så meget CO2, som når det samme produkt bliver produceret i Danmark.
Derudover vil jeg helst undgå kinesiske produkter henset til Kinas forhold til Rusland. Det bør fremgår eksplicit på deres hjemmeside, at produkterne er produceret i Kina, så man kan forholde sig kritisk overfor hele virksomhedens bæredygtighedskoncept.

Svar från IGEN
Jeg elsker Igen.dk. Deres produkter er fantastisk kvalitet og man køber dem med god samvittighed. Jeg får så mange komplimenter på deres ting når jeg bruger dem, hvilket jeg gør hver dag. Jeg går ingen steder uden min mini shopper. Kan varmt anbefales og der er hurtig levering.

Svar från IGEN
Har købt mig en IGEN fodboldtrøje samt kasket fra deres nye lanceringer og der er ikke en finger at sætte på kvaliteten af produkterne eller servicen - super god oplevelse og vil helt sikkert anbefale deres butik til andre.

Svar från IGEN
Er helt besat af igen’s produkter!!! Kvaliteten er helt i top og et SÅ stilfuldt design! Jeg har de fleste forskellige tasker og ingen har skuffet, hvis du har brug for en sød lille håndtaske eller den helt store getaway taske eller noget midt imellem har de det og det skuffer simpelthen ikke! Deres tumbler er geniale, nu har jeg lige haft én med på Roskilde festival og det var så genialt at have en tumbler med, da den kan lukkes med skrue låg så intet spilder ud.
Jeg har intet dårligt at sige om igen eller deres produkter! Kæmpe anbefaling!!

Svar från IGEN
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.