Reklamerade ett dygns flygförsening med British Airways 2020, som vägrade följa lagen och betala ersättning. Försökte få hjälp av Ifdelayed men de orkade inte gå vidare till domstol. Jag hade rätt o... Se mer

Vi blev försenade vid start från Göteborg och missade anslutningen från Paris till Malaga. Vi landade tre timmar senare än beräknat och efter några dagar fyllde jag i formuläret på Ifdelayed.com. När... Se mer

Flygbolaget ville inte ersätta. Flyget blev försenat så jag missade anslutning. Kom därför fram 24 timmar senare. När jag krävde ersättning från flygbolaget enligt EU bestämmelser vägrade dom det. Vän... Se mer

Det var värt att vilja och betala en extra IfDelayed avgift när jag bokade min resa via Hongkong till Cebu i Filippinerna. Jag fick en kompensation för försenad flyg och jag är mycket tacksamt för det... Se mer

1. Rådgivare

Informationen kommer från olika externa källor

Few passengers are aware of their consumer rights protected under Regulation (EC) 261/2004 and many lack the will or legal knowledge to go through with a claim. The compensation depends on the length of the flight but also how many hours the flight was delayed and varies between €250-600 per passenger. You are entitled to flight delay compensation in accordance with the regulation when you flew with an EU Airline that took off or landed within the EU. The regulation is also applicable when you flew with a Non-EU Airline that departed from within the EU. The time limit for claims regarding cancelled, delayed or overbooked flights is determined by the national laws of each EU member state and is usually between 3-10 years

3,1

Medel

TrustScore 3 av 5

Rekommenderar Flightright - inte Ifdelayed

Jag hade rätt och fick så småningom rätt i brittisk domstol med hjälp av Flightright och 802 Euro tillbaka från BA.

15 januari 2024

Vi är jätte nöjda med Ifdelayed

Vi är jätte nöjda med Ifdelayed. Fick ersättning efter försening med Norweigan. Tog 8 månader, men de har skickat meddelande att det kunde ta lång tid.
TACK för hjälpen 😃

8 maj 2020

Fruktansvärt dålig tjänst.

Fruktansvärt dålig tjänst.
Har väntat i 9 månader på ersättning. När det kom till det juridiska så försvann mitt konto.
Återställde kontot och mitt "claim" var borta.
Dålig kommunikation överlag, dock så fick man någon form av svar när man ställde frågor angående status.

14 april 2020
Logotyp för Ifdelayed.com

Svar från Ifdelayed.com

Hej Magnus!

Tack för ditt meddelande och för din feedback.
Ditt ärende mot Vueling fortgår som planerat. Flygbolaget har inte svarat på vårt krav (något som vi tyvärr är mycket vana vid), och vi har skickat flertalet påminnelser. Eftersom detta ändå inte har fungerat har ärendet skickats till den juridiska avdelningen. Våra jurister skickade ett så kallat ”Letter Before Action” till flygbolaget den 27 januari. Därefter har vi inväntat svar. Eftersom inte heller detta är besvarat så förbereder vi nu legal action. Vi kommer att skicka ärendet till våra externa jurister i Spanien, som har god vana att handskas med Vueling. Vår chefsjurist kommer att ringa dig och ge dig en bättre uppdatering av ärendet.

Med vänlig hälsning
Pauline
Ifdelayed AB | COO

Toppen

Toppen! Att jag inte ens behövde anmäla förseningen själv utan jag fick ett mail från er var fantastiskt. Tusen tack för allt!

17 mars 2020

Väldigt bra tjänst

Väldigt bra tjänst! Behövde inte göra någonting och fick ersättningen direkt till mitt konto. Dock lite Osäkert att lämna ut kontouppgifterna via mail då det förekommer mycket osäkra sidor nu.

10 mars 2020

Proffsigt

Mycket bra support från kundtjänst, Jennifer i mitt fall

6 mars 2020