Nu har de gjort det igen! Denna gång har de försökt att dra 2988kr från mitt kreditkort men som tur var så spärrade banken transaktionen. Jag beställde ett körkortsfoto i september för 174kr. De drog... Se mer
I juli månad beställde jag kort för att förnya mitt körkort. Det drags 3 gånger samma summa total 690 kr. Sen två månader efter 135, 99, 99 och nu i januari 995 kr. Har anmält det till mitt kreditkort... Se mer
Hittade en transaktion på 995 kronor igår och har efter kontakt med mitt kreditkortsföretag fått veta att denna transaktion är en tjänst som jag beställt i samband med att jag köpte en bild 12/8. Har... Se mer
Borde läst omdömen innan jag beställde. Betalningen drogs endast en gång till skillnad från andras. Däremot levererades ett foto (1 vecka senare än utlovat) som var så färgförändrat att jag inte kände... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Andra tittade också på
Bluff företag som drar x3 beloppet
Bluff företag som drar x3 beloppet. Och svarar inte vid försök till kontakt..
Debiterad tre gånger!
Beställde foto till körkort. Snabb leverans men kortet blev inte bra. Transportstyrelsen godkände dock.
Blev debiterad tre gånger. Mailade och fick svaret att de haft dataproblem men att pengarna syns på mitt konto inom några dagar. Mailade igen efter tio dagar men utan att få svar.
Nu har det gått 18 dagar och inga pengar har återbetalats.
HANDLA INTE HÄR!!!
VARNING
VARNING! VARNING!🦾🦾🦾
Gjorde först en beställning som enligt besked inte fungerat. Debiterades 133kr på ett kreditkort. Gjorde nytt försök och fick beskedet ”Klart”. Fick då tre x 133kr debiterat på annat kreditkort.
Fick två kort skickade men ingen återbetalning ännu efter två krav, fyra veckors arbetstid!!
Fick foton snabbt men beloppet drogs…
Fick foton snabbt men beloppet drogs 3ggr från mitt konto. Mejlat och fick svar att de påbörjats betalning tbx. Ej fått några pengar än, en månad senare och inget svar på mail längre.
Debiterade 3 gånger
Debiterade 3 gånger. Fick dock pengarna tillbaka. Fick bilderna snabbt men blev inte godkända som id foto trots dom tog hand om klippning osv innan dom skickade fotona. Rekommenderar ej dessa . Gå till en fotoautomat istället !
Skulle också läst omdömena innan.
Skulle också läst omdömena innan.
Fick visserligen foton men dom drog summan tre gånger.
Fick svar att det var fel på datan och pengarna var på väg.
Väntat tre bankdagar men ännu inga pengar.
Bluff bolag
Summan drogs 3ggr
Summan drogs 3ggr. från konto och inget svar. Ångrar att jag inte läst omdömen innan.
Första beställningen kom inga foto men…
Första beställningen kom inga foto men debiterade kortet 2 gånger. Trodde det blev fel i beställningen så ytterligare en beställning gjordes med 3 dragningar på ett annat kort. 2 dåliga kort kom.
Sicka j…a stolpskott.
VARNING!!!
VARNING!!!! Drar trippelt! Skulle kollat här innan jag genomförde köpet. Har polisanmält!
Anmälan lönade sig
Efter jag gjorde en anmälan till Mastercard har jag nu fått tillbaka pengarna och dom har anmält företaget till deras bank.
Tog 2 månader men det var skönt.
få inga pengar tillbaka
få inga pengar tillbaka! drog 600kr istället för 200. dem svarade en gång på mejl att jag skulle få tillbaka, men det är en månad sedan och nu ignorerar dem mina mejl, trots jag skrivit att ta detta vidare.
Allt fungerade
Tack för återbetalning av felaktigt dragit belopp. Nöjd med fotot, kunde varit lite snabbare leverans. 🌸
Varning !⚠️ Blufföretag
Varning !⚠️ Detta är ett blufföretag, anlita INTE dessa. Drar betalning 3 ggr och skickar inget. Spärrade kortet direkt.De heter samma som det tidigare seriösa företaget Kodak(vet ej om det finns kvar) just för att man ska tro att det är detta företag.
Detta är organiserad brottslighet
Detta är organiserad brottslighet. De drar beloppet 3 ggr och svarar inte när man kontaktar dem. Har anmält bedrägeri till banken. Undvik till varje pris.
Varning !⚠️ Detta är bedrägeri
Varning !⚠️ Detta är bedrägeri, anlita INTE dessa. Drar betalning 3 ggr och skickar inget.
Debiterades 3 gånger för ett foto i maj…
Debiterades 3 gånger för ett foto i maj månad. Har fortfarande inte fått pengarna trots att de mailade att pengarna är på väg. Kan inte nå de på telefon heller. Dåligt.
Debiterades trippelt 8 juni och har…
Debiterades trippelt 8 juni och har fortfarande inte fått tillbaka några pengar.
Bilden helt okej och snabb leverans men för dom pengarna hade jag kunnat gå till en riktigt fotograf!
Trippeldebiterad och inte återbetalt…
Trippeldebiterad och inte återbetalt förens jag reklamerade till kreditkortsföretaget. Använder aldrig dom igen.
VARNING!!!
Akta er för detta företag. Skickade in ett bra foto, fick tillbaka en suddig rödfärgad bild, som inte accepteras av Transportstyrelsen.
Försökte ringa företaget, men det finns inget telnr på deras hemsida. Har mailat och krävt återbetalning.
Idag den 23/8 har jag ännu inte fått svar från företaget. Har därför rapporterat till PayPals kundsupport. Återkommer senare med mer info.
-----
Har fått pengarna tillbaka tack vare Pal Pay.
dålig kvalitet
Foton kontrolleras inte efter att ha gått till utskrift. Mina passfoton accepterades inte av passkontoret eftersom mitt ansikte var helt rött. Efter mitt klagomål skickade de mig en annan uppsättning, men de var inte mycket bättre. Jag fyllde i begäran om återbetalning för över 2 veckor sedan och nu svarar ingen på mina e-postmeddelanden och deras chatt hanterar inte det.
Det verkar vara en billig och snabb lösning men jag var tvungen att spendera pengar igen någon annanstans för att få rätt kvalitetsprodukt.
Jag rekommenderar dem inte.