Bij idecoratie een hele mooie vogelvoederlijst besteld. Hierin hebben ze een ruime keuze. De lijst werd keurig verpakt afgeleverd. Het ophangsysteem vond ik niet echt stevig en heb ik dus aangepast. D... Se mer
Det här tycker kunderna
Goede service. Waar ik wat ongeduldig was m.b.t het bezorgen van een zeer breekbaar stuk heb ik mail contact gehad met een medewerker die dit fantastisch heeft verzorgd. Met aandacht voor het product... Se mer
Företaget har svarat
Leuke klok besteld maar helaas de verkeerde kleur opgestuurd gekregen. Na mailwisseling retour gestuurd en andere klok uitgezocht i.v.m. niet meer in voorraad/leverbaar 1e keuze. Opnieuw mailwisselin... Se mer
We hadden ons oog laten vallen op een glasschilderij van Donald Duck en het internet vertelde ons dat dit schilderij nog bij Idecoratie te krijgen was. Het was op dat moment echter niet meer op voorra... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Ben je op zoek naar items voor het interieur die net even iets anders zijn? Laat je dan inspireren door ons bijzondere assortiment.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- info@idecoratie.nl
- idecoratie.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 54 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Een mooie industriële klok
Een mooie klok besteld en die zag er perfect uit. Ook snel geleverd en zeer goed verpakt

Snelle bezorging
Snelle bezorging . Netjes verpakt. Goed op de hoogte gehouden hoe de leveringsdatum was. Heel blij met de 2 nieuwe stoelen. Zeker een aanrader.

Eetkamer stoelen online besteld
Eetkamer stoelen online besteld. Supermooi, goede prijs en vlot bezorgd.

Svar från Idecoratie
Ik heb hier een glas schilderij besteld…
Ik heb hier een glas schilderij besteld met welpjes, op werkdagen voor 16.00 besteld, binnen 1-2 werkdagen verzonden stond erbij (nu nog steeds op hun website zichtbaar). Na 1 week zelf een mail gestuurd en toen kreeg ik te horen dat ze het pas over 3 maanden kunnen leveren en of ik tot dan wilde wachten. Geld nog steeds niet terug en geen reactie meer op mijn andere mailtjes, het was een cadeautje en nu ben ik dus te laat om een vervanging te zoeken gezien ik me geld nog niet terug heb. Ook geen andere oplossing aangeboden gekregen of iets van een kortingscode als excuses. Heel erg teleurgesteld!! bestelnr. #17633

Waardeloos!
Ik heb hier een glas schilderij besteld wat in voorraad was. Snelle levering stond erbij.
Na de bestelling krijg je een mail dat ze het pas over 3 maanden kunnen leveren. Dan durven ze ook nog te vragen of ik zo lang kan wachten… geen korting oid. Erg jammer. Geld terug en verder kijken…

Reactie
Vroeg om reactie en kreeg die a la minute en de klok is perfect was overal uitverkocht in paars zilver en hun hadden hem wel
À Fuir
Attention ! Ne commandez rien dans cette enseigne qui fait payer les retours d’articles + service Clients nul !!! A fuir absolument, la Redoute ne devrait pas proposer leurs produits !

Svar från Idecoratie
Snelle levering en duidelijke site
Geweldige webwinkel
Mooie spullen, bestelling goed ingepakt en snelle levering.
Tamara geeft via mail goede terugkoppeling.
Wij zijn super tevreden.
Geweldig glasschilderij
Geweldig glasschilderij! En een hele goede aftersale!

Niks op aan te merken
Snelle levering, producten zien er kwalitatief uit.

Producten snel geleverd
Producten snel geleverd
En scherp geprijsd!
Kortom super!

Svar från Idecoratie
Leuke lamp zoals op foto
Het bestelde product werd snel verzonden.

Svar från Idecoratie
Het schilderij is fantastisch!
Het schilderij is fantastisch!! Echt helemaal naar wens. Alleen jammer dat het bedrijf zegt dat het binnen 3 dagen bezorgd wordt wat 1.5e week geworden is. Maar echt een aanrader. Wij zijn tevreden!

Prima service.
Prima service.
Eerst een vraag weggelegd bij de klantenservice,gelijk antwoord.
Snelle levering van de klok,keurig ingepakt.
De volgende dag zag ik dat de klok 10 euro goedkoper werd,na een vraag dit keurig terug gehad

Svar från Idecoratie
Mooie klok voor een schappelijke prijs
Snelle levering goed verpakt met een mooie aanbiedingsprijs, firma heeft voldoende keus en breed assortiment

Svar från Idecoratie
De aflevering was slecht zou eerst…
De aflevering was slecht zou eerst maandag komen ze zijn pas dinsdag geweest nadat ik een mail heb gedaan

Svar från Idecoratie
Mijn op donderdagavond bestelde artikel…
Mijn op donderdagavond bestelde artikel werd niet op vrijdag verzonden, ook niet op zaterdag, ook niet op maandag, maar pas op dinsdag. Dus voor 16:00 uur besteld is de volgende dag in huis klopt hier niet.
Twee keer heb ik contact gezocht via de mail, hier wordt niet op gereageerd. Is meteen de laatste keer dat ik hier iets besteld heb.

Mooi product
Bestelling duurde wat langer voor het binnen was maar de spiegel is prachtig!! Mooie aanwinst voor onze hal. Bezorging vond ik niet geweldig. Laat op de avond komen ze melden dat het ze de volgende dag komen. Ik kon niet thuis zijn dus heb op de deur een briefje geplakt met dat het bij de buren gebracht mag worden. Staat het tegen onze schuur aan terwijl het regende en hard waaide.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.