Hvedholmslot

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sammen med min mand har jeg netop haft et helt fantastisk ophold på Hvedholm Slot. Personalet var meget imødekommende og serviceminded, maden var lækker og rammerne meget idylliske.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Har lige tilbragt en lille forskudt weekend på Hvedholm slot (lørdag-mandag). Slottet og omgivelserne fejler bestemt ikke noget. Men servicen trækker bestemt stjerner fra. Man kan vel sige at servic... Se mer

Företagsinformation

Kontaktuppgifter

Andra tittade också på

Har netop besøgt slottet

Har netop besøgt slottet, må sige jeg har besøgt mange steder i Danmark, aldrig mødt så kedeligt et sted. Personalet trænger til et kæmpe løft, oplevede gæsterne som et problem, ligesom slottet og i særdeleshed den mega kedelige morgenmad, er og ikke sikker på den består kontrollen da intet er på køl og samtidig kedeligt anrettet, og meget sparsommeligt udvalg. Meget i deres brochures er IKKE med i opholdet eftermiddagskaffe med kage, velkomstdrink, og en lille en til kaffen fik at vide det havde de "droppet" for ophold bestilt efter 1.1.2019, øv for en oplevelse - kan ikke anbefale det og kommer aldrig igen:-) /DBH/Jesper

1 september 2019

OK men ikke gourmet

Slottet er virkelig flot og omgivelserne meget smukke. Vi havde booket et gourmetophold og forventede gourmet mad, men det var der desværre ikke - det var standard mad af OK kvalitet, men bestemt ikke noget særligt. Vi fik at vide, at dem der booker deal-ophold får samme mad, som dem der booker gourmet-ophold. Forskellen består i, at der hører en flaske af husets vin med til gourmetopholdet. Så alt i alt var vi skuffede og det var bestemt ikke værd at køre så langt for at komme dertil. Hvis vi fik det foræret en anden weekend på slottet ville vi takke nej tak.

25 augusti 2019

Super lækkert

23 augusti 2019

Overnatning på Hvedholm slot

Har lige tilbragt en lille forskudt weekend på Hvedholm slot (lørdag-mandag).
Slottet og omgivelserne fejler bestemt ikke noget. Men servicen trækker bestemt stjerner fra. Man kan vel sige at service ikke var tilstede. Vinkælder/butik var kun åben for særlige overnattende gæster og menuen var nok mere en end tung efterårs sammensætning end en dejlig sommermenu. Og er du ikke kød spiser findes intet alternativ. Skulle du fristes til at vælge en slotsbuger kan du få lov til at indtage den på terrassen og vinke til dit selskab i restauranten, for den er ikke fin nok til restauranten! Frisk luft flotter de sig ikke med i stuerne, alle døre er lukket og låst og luften tung og meget varm. Og når vi nu er ved mad, så er 100,-kr for noget skrabet morgenmad lige i overkanten. Intet godt at sige om det.
Næste gang vi vil forkæle os med overnatning ude, bliver det ikke på slottet Hvedholm.

23 juli 2019

Vandflaske tilkalket og misfarvet

Vandflaske tilkalket og misfarvet
Tom Vandflaske ikke set spørge efter 20 min
Tilbudt vin kom ikke uden henvendelse
Hovedret sej mørbrad og ikke velhængt/ frisk tilberedt
Dårlig/ ikke forventelig rødvin i reserva klassen
Tjener ikke opmærksom på gæsterne
Spindelvæv i værelset
Ingen sæbe i  dispenser i badeværelse
Indtørrede madrester på skeer til morgenmaden

20 maj 2019
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk personale - fantastisk mad og fantastisk sted.

Anmeldelse af Hvedholm Slotshotel, tirsdag den 30. april 2019
Fantastisk personale - fantastisk mad og fantastisk sted.
6 stjerner - ud af 6 - uden tvivl.!!!

Undertegnede havde i julegave givet min kone og mig selv et ophold med to overnatninger på Hvedholm Slotshotel på Fyn, ved Fåborg - til afholdelse fra onsdag den 24. - til fredag, den 26. april.
I februar måned møder vi - til en familie-komsammen - nogle personer der bor i Odense, som siger: "Hold Jer langt væk fra Hvedholm". - Vi gik derfor ind på Slottets hjemmeside, og kunne se en del blandede anmeldelser.

Jeg ringede til slottet - for evt. at afbestille opholdet, og betale de 20 % i afbestillingsgebyr.
En meget flink tjener overbeviste mig dog om, at de skulle gøre alt hvad de kunne, for at vi fik et godt ophold,
så jeg besluttede at de skulle ha´ en chance.

Slottet er jo mange hundrede år gammelt, så selvfølgelig er der slitage at spore, men ikke meget, når man tager i betragtning af, hvor mange hundrede kvadratmeter der er at vedligeholde.
Der er - foruden slots-søen, med 2 svaner i - også en meget flot park, med kæmpe store gamle træer.

Man må gå rundt på slottet som man har lyst til, og også sætte sig i de flotte gamle møbler - og da vi gik rundt,
var der - uanset i hvilket lokale / sal vi kom ind i (og der er mange), var der intet - og vi siger intet - støv på hverken borde, stole eller vindueskarme - ingen spindelvæv i hjørner og kroge - eller andet, der kunne sættes en finger på.
Der var virkelig imponerende rent, i betragtning af slottets størrelse. FLOT.!!!

Kokken tilbereder fantastisk god, flot udseende, og velsmagende mad.
Der var et rigtig flot morgenbord, med alt hvad hjertet kunne begære.
Der stod en flot ny-redt seng, da vi kom hjem fra køretur torsdag eftermiddag.
Værelse 31 og badeværelse var flot - og meget rengjort.
Tjeneren, vi mener han hedder Thomas - var hele tiden - diskret - opmærksom på, om alt var som det skulle være.
Vores "morgenbord´s tjener" - en rigtig sød kvinde - var også diskret, hurtig og opsat på, at der ikke manglede noget.
Anders Thoke, slottets hotelmanager, var hele tiden klar til at sørge for at alt var perfekt.

Så vi kan på det aller-bedste anbefale Hvedholm Slotshotel og dets personale, og vi forstår slet ikke de nedladende kommentarer der desværre står skrevet i en del tidligere anmeldelser.
Det er bare så ærgerligt, og efter vores mening fuldstændig uretfærdigt - nu.!
NB: Vi fik ikke særforplejning i forhold til de øvrige gæster, der var på slottet i ovennævnte dage.

Tusind tak for et fantastisk ophold, til alle ansatte / personale på Hvedholm Slotshotel. - Det var bare SÅ godt.!!!
Vi vil så helt afgjort anbefale Hvedholm Slotshotel til alle vi kender.!

Skulle man være i tvivl om anmeldelsens rigtighed, er man velkommen til at ringe til os på tlf.: 20 85 00 76
De bedste hilsner fra Jytte og Flemming Udengaard i Holbæk.

1 maj 2019

Nytårs ophold på Hvedholm slot

Nytårs ophold på Hvedholm slot - NEVER EVER AGAIN!

Vi var 2 venner par, der har besluttet os for at holde nytår på dette slot. Vi har valgt dette sted da det så fint ud og indbydende, men vi havde vores forbehold pga. den dårlige omtale herinde på trustpilot.
Vores vurdering efter vores oplevelse: Vi vil ikke komme her igen. Vi vil engang ikke anbefale dette sted til andre! HOLD JER VÆK!!!! Man kan mærke der er dårlig styring/ledelse og dette sted er ramt af dårlig økonomi. Det er værre end kommunerne ;). De må have sparet på ALT!
Hvorfor?
1) Beskidt værelse. Spejl har mange pletter (den slags pletter når man f.eks. børster tænder foran spejlet. Ulækkert. Og det drejer sig om det store spejl ved indgangen). Lamperne er fyldt med støv.
Deres rengøringsdame kan ikke et eneste dansk ord, ej heller engelsk (og som i øvrigt, hun også hjalp til at servere morgenmad). Rengøringsdamen bankede på vores dør og kæmpede med at få sit spørgsmål ud ved at bruge kropsprog. Vi forstod det ikke med det samme, da vi havde hængt skiltet på vores dør "DO NOT DISTURB". Vi fandt ud af, hun ville jo bare vide om vi ønskede rengøring. Hahahah!
2) Ledende restaurantchef FRU LISBETH ANDRESEN er en SKRAP TANTE. Det klæder hende at blive kaldt FRU! ;) Hun skal i hvert fald lære at smile - også når hun er under pres. Det er jo hendes opgave at sørge for at alting er i orden, og når folk henvender sig til hende, skal hun svare høfligt! Hun er betalt for at udføre hendes opgaver. Slottet er MEGET UNDERBEMANDET (Vi fik at vide, at der var 125 gæster og der var kun 8 tjener) , så skal hun i hvert fald kompensere deres dårlige service med en imødekommende personlighed eller hun skal gå på efterløn (hun ligner en, der allerede trænger til det!) SORRY, ærlig mening. Mine venner og jeg har så ondt af deres tjenere som forsøgte at gøre det så godt de kan, især den unge mandlige tjener (han var den eneste mand), han var så professional, man får ondt af ham, at han har sådan en arbejdsgiver! Håber at han finder et andet job. Han var så sød og rar. Jeg giver dem 2 stjerner fordi han og omgivelser/natur udenfor var de 2 grunde, at de alligevel fik stjerner (den unge mand fortjener 5 stjerner!).
3) Det tog lang tid at servere mad - forret, hovedret, dessert, kaffe, champagne, you name it! Der var kun 1 kaffemaskine til 125 gæster (fik vi at vide fra en af de kvindelige tjenere! ;). Hvor herre bevares. Jeg holder fester til 40- 50 mennesker herhjemme og vi har 5 kaffemaskiner! De kunne ikke tilbyde forskellige drinks. De løb tør for cognac efter kun et glas cognac til 2 personer... hahahah!!!
Mange fik dårlig humør, da slottet løb tør for kaffe og den skrappe tante låste døren på restauranten, så der var ikke nogen, der kunne henvende sig til hende. Vi måtte vente på kaffe i 45 min. og der var ikke nogle af tjenerne vi kunne henvende os. De forsvandt alle sammen. Hahaha! Denne Fru skrappe tante mangler virkelig sociale kompetencer for at kunne udføre sine opgaver.

ALT I ALT 2 stjerner til tjenere + omgivelser, men vi VILLE IKKE TILBAGE, heller ikke ANBEFALE dette sted til nogen. Vi er fra Sjælland og det er så ærgerligt at køre en lang vej, bare for at opleve et dårligt nytårs ophold. Vi hyggede os fordi vi var 4 gode venner, men ikke pga. service fra slottet, ej heller den beskidte (med IKEA møbler/klædeskab) slot!

NEVER EVER AGAIN og DIG SURE, SKRAPPE TANTE, måske skal du have et kursus, der hedder: personality development. Det er meget vigtigt med den beskæftigelse du har valgt! … :) Just an advice from us 2 par fra Sjælland :)
Held og lykke med jeres slot...

3 januari 2019
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

To dages juleophold.

To dages juleophold.
Hyggeligt og svarede til prisen. Dog utroligt sejt kød til begge middage, men resten af menuen var fin til prisen.
Rigtig ærgerligt at kun den første spisestue er hyggelig, de andre stuer virkede meget kantine-agtige ... derfor var det ikke hyggeligt at sidde og spise, og i disse omgivelser tog det for lang tid at komme gennem 3 retter.
Dejlige omgivelser omkring slottet, og fint at man må gå på opdagelse overalt.

26 december 2018

Fantastisk hele vejen igennem

Min mand og jeg drog afsted på 2 dages ophold noget præget af de mange dårlige anmeldelser, men jeg må understrege at dette skønne sted, personalet og maden fortjener ALLE danner deres egen mening. Vi har haft 2 fantastiske dage i et skønt værelse med de smukkeste omgivelser og et smilende og serviceminded personale, vi spiste på slottet begge dage og prøvede 2 menuer der begge smagte fuldstændig fantastisk, vi kommer gerne igen og anbefaler gerne til andre.
Tusind tak for et eventyrligt ophold

19 oktober 2018

Check out:

Check in:
Værelse:
Omgivelserne
Maden

Men Check out:

Havde fået af vide at de brugte Diners Kort.
Efter 1 Time med at ringe rundt! Prøve mit kort flere gange.
Ringe rundt igen, hvor til sidst der blev sagt, vi bruger ikke Diners kort.
Du skal bruge et andet kort....
Havde de sagt det i starten havde jeg være færdig på 2 min.....
Ikke nogen form for kompensation for den time det skulle tage ekstra. Kun betal fuld pris for alt også bare glemme det hele.

En skam for alt havde gået perfekt, men skulle desværre ødelægges til sidst.

31 juli 2018
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En skøn oplevelse - igen!

Dejlig mad, herlig vin, skønne omgivelser og en super sød, smilende og nærværende service af Martin.
Skønt lige at kunne hoppe ind forbi til lidt dejlig mad, efter lang dags cykeltur. :)

5 juni 2018

Fest på Hvedholm Slot

Jeg ville holde min 70 års fødselsdag på Hvenholm i starten af august måned og skrev til dem midt i januar for at få priser menuer o.s.v , da jeg gerne ville have alt på plads.
Jeg sendte 6 mails og fulgte op med 2 telefonopringninger for overhovedet at få dem til at svare.
Det lykkedes så endelig i slutningen af januar, hvor jeg fik et oplæg til festen. Der var selvfølgelig rettelser og så videre SÅ endnu engang e-mails. Denne gang skulle der 9 mails og 3 telefonopringninger til før der kom noget svar. Igen lidt rettelser og igen mails mv.
SÅ endelig var vi - Hotelchefen og jeg - enige her medio marts, TROEDE JEG.
NYT mail fra hotelchefen - han havde liiiiige glemt et par beløb i sit tilbud så det blev 6.600 dyrere. Nå ok vi kan jo alle fejle, med da så aftalen blev sendt til mig var det ABSOLUT ikke det vi havde aftalt. Nu var det en ny person der havde skrevet "kontrakten".
Denne indholdt IKKE hvad der var aftalt i alle de UTALLIGE e-mails ( nu samlet 23 e-mails) ligesom der var indsat en klausul om afbestilning - der tilsyneladende var skrevet af en 10 årig skoledreng
uden forstand på jura eller virkelighed overhovedet. Her sprang min "kæde" af og jeg meddelte dem at jeg IKKE ville have nogen med dem at gøre.
Måske var det fordi vi kun blev 9 personer og beløbet kun var ca. 21.000 + drikkevare for hele arangenemtet, at de ikke gad servicere mig.
Jeg har i stedet booket et andet sted i Fåborg til under den halve pris for stort set det samme (dog med undtalelse at at vi "kun" får 3 retter og ikke 4.)
Jeg har en erhvervsmæssig fortid på 6 år i et meget stort internationalt firma som marketing direktør og har lavet aftaler i hele verden med store og små hoteller og koncerthuse mv. i både Østeuropa og Asien, men Hvedhol tager absolut 1. præmien i langsommelighed - dårlig service og elendig management.
Vil ABSOLUT ikke anbefale Hvedholm Slot til nogen eller noget som helst, det er komplet håbløst.

29 mars 2018
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Vi havde sat næsen op efter et dejligt ophold …

Vi havde sat næsen op efter en dejlig oplevelse i juli 2017 (selvom det regnede meget)
Første indtryk rigtig godt, flot at køre end af alleen, men hurtig blev glansen pillet af.
Receptionen, sur mand som lidt ubehøvlet svarede, da jeg spurgte om det var muligt vi kunne tjekke ind (kl. var 12.00) vel vidende at det måske ikke var muligt, ja nærmest grinede af os, nej det var ikke muligt..
Vi måtte komme igen senere!
Vi fik endelig værelset, ikke prangende, toilet som i en camping vogn, ingen gardiner for natten, indvendig dørhåndtag istykker, manglende lys i spot på toilet.
Da vi gik rundt og nød slotte, kom vi for trappen i en den fløj, hvor der i vindueskarmen lå rigtig mange døde fluer.
Aftensmad kunne vi ikke bestille ved checkin, viste de ikke hvad dagen menu ville blive, så vi endte på en lækker restaurant nede ved haven i Fåborg.
Vi gik rundt på grunden, ikke så meget velholdt, ej heller udkigspost, hvor der lå et bord på hovedet og stolene, ej heller så hyggeligt
Vi ville have en kop kaffe efter middagen i byen, det var hyggelige lounge, men det tid noget tid inden vi fik kaffen efter vi havde bestilt den, ikke fordi der var fuldt hus i restauranten, men til gengæld kom vi ikke til at betaler for de 2 Baileys, nok bare en fejl fra deres side.
Næste morgen til morgenmad, nok også for store forventninger, skuffet over den morgenmadsbuffe... endnu mere skuffet da jeg fik at vide der ikke var mere mælk til morgenmaden. Det endte med en anden gæst måtte køre til den nærmeste tanskstation for at indkøbe mælk/youghurt.

Jeg sendte efterfølgende en mail til dem, her 6 måneder senere ikke hørt fra dem, så derfor har jeg valgt at skrive min anmeldelse af dem her.

Det kunne ellers være så godt, men trænger til et rusk i personalet og deres daglige gange når det kommer til forsyninger, så skal de vist også have det på plads.

Jeg kan ikke anbefale et ophold der, selvom omgivelserne ved Fåborg (og selve Fyn) er så skønne.

MVH

Søren,.

11 januari 2018
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Havde været fantastisk, hvis ikke ...

Vi holdt vores årlige teambuilding der som ville have været en fantastisk oplevelse, hvis ikke vores firma projektor "var kommet væk" efter vores sidste oplæg om aftenen. Vi havde lige brugt et stort beløb for at holde vores teambuilding der, men stedet gjorde ikke meget for at "finde" projektoren eller kompensere for den. Det var en sur oplevelse. Udover det havde jeg glemt min egen oplader plus lomme til opladningen der og fik at vide, at jeg skal sende en frankeret konvolut. Det gjorde jeg den 20. september. Den 6.11. havde jeg ikke modtaget opladeren endnu og skrev en mail igen. Idag, den 9.11. ankom den så men posten. Det er bare dårlig kundeservice og virker som om jeg ikke havde fået den, hvis ikke jeg havde skrevet igen.

9 november 2017
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Vi købte et slotsophold som deal

Vi købte et slotsophold som deal sammen med et andet par. Der var kun 2 suiter tilbage på hvedholmslot, så det valgte vi at blive opgraderet til.
Vel ankommet blev vennerne indkvarteret i en suite på slottet medens vi fik anvist en suite i "Æblehuset". Det viste sig at være et kolonihave hus i parken, som bestemt ikke havde noget med slotsophold at gøre. Stien dertil var på det nærmeste opblødt så vi fik våde strømper og sko på vej derhen og tilbage igen. Skoene var smurt ind i mudder. Rigtig træls.
Vandet i hytten stank ganske forfærdeligt,og vores smykker blev totalt misfarvet af vandet. Ydermere var der noget underligt fnuller på gulvet i soveværelset?? Rengøring??
Maden og vinen var til.gængæld rigtig god, ligesom betjeningen var helt ok. Det skal retfærdigvis siges at vi fik refunderet 400 kr som opgraderingen til suite lød på.

5 november 2017

Bob bob

Ligeså lidt personlighed som en mc donalds. Synes der manglede en værtsrolle. Maden var middel. Desserten var klart bedst. Ad libitum vin var der ikke meget af, synes godt tjenerne kunne være opmærksomme på ens glas når nu man betaler for det.
Smukke omgivelser og smukt "slot". Vores værelse som lå i et af sidehusene var rent og pænt.

28 september 2017
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårlig rengøring og skuffende oplevelse

Opholdet levede på ingen måde op til vores forventninger.
Da vi åbner døren til vores værelse, lugter det som om, der ikke havde været luftet ud de sidste tre år. Jeg sætter mig på en stol, som jeg er ved at ryge igennem, fordi polstringen er så dårlig (den burde vel kunne holde til 60kg🤔)
Brusekabinen er slet ikke rengjort og der findes bl.a. efterladt shampo og dele af en barberskraber.
Maden var faktisk fin. Det var ikke gourmet, men det smagte godt. Høflige tjenere, men en smule atypiske.
Morgenmaden bestod af bakeoff brød. Man burde kunne forvente bedre.

Vi skyndte os at tjekke ud. Vi kommer der aldrig igen. Opholdet havde kostet 2000kr, men ærlig talt, så kan man bo mere rent og med bedre morgenmad på en sleep in hotel.

1 augusti 2017

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.