Det här tycker kunderna
Har tidligere købt tyngdedynen (baby), hvor jeg vil give topkarakteren. Den er så god. Desværre var mit sidste køb betrækket til denne ikke det bedste køb. Den lever ikke op til mine høje forventning... Se mer
Företaget har svarat
Hurtig levering og bare WOW! Bestiller torsdagmorgen, efter alt for mange dårlige nætter og lange putninger, en tyngdedyne til vores 7 mdr gamle barn. Fredag middag får vi dynen leveret og vi får de... Se mer
Företaget har svarat
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Virkede overhovedet ikke til hverken…
Virkede overhovedet ikke til hverken baby eller storebror. Derudover har de videresolgt et brugt produkt, hvor der i forvejen var skrevet navn på mærket med en kuglepen. Dette opdagede vi desværre først efter det var taget i brug. Lige til skraldespanden.
Hurtig levering og super fin kvalitet
Hurtig levering og super fin kvalitet
Varm anbefaling
Herhjemme har vi nu den lækreste, gule baby-tyngdedyne som vi er super glade for! Jeg anbefaler varmt Hush Little One både pga kvalitet, hurtig levering og super god service!
Fantastisk og ærlig kundeservice
Fantastisk og ærlig kundeservice. Jeg havde lavet en forkert bestilling på en tyngdedyne, og de var lynhurtige til at hjælpe mig gennem chatten/mail og blev endda ringet op 👏 Super rådgivning ift. valg af dyne, god vejledning og information om deres produkter, og ingen problemer med at annullere ordren eller tilpasse den vores behov. Tak igen. Ser frem til at følge med på nyhedsbrevet og støtte disse søde mennesker og deres virksomhed.
Overskuelig hjemmeside og gode (og…
Overskuelig hjemmeside og gode (og velkendte) produkter ✨
Helt igennem fantastisk
Helt igennem fantastisk - både for deres produkt og deres service gennem hjemmesiden.
En rigtig god introduktion af den tyngdedyne som jeg har købt - som har gjort en kæmpe forskel når vi skal putte vores datter. Jeg vil anbefale Hush Little One til alle - både for deres service og deres produkt.
Kvalitets tyngedyne med hurtig levering
Hurtigt levering og sød besked medfulgte. Dynen virker enormt godt, men da vi har købt junior plus mangler jeg sengetøj. Håber det snart bliver produceret i samme str 🤞🏻🙂
Super hurtig levering af et virkelig…
Super hurtig levering af et virkelig godt produkt. Og en personlig hilsen.
Kan varmt anbefale

Svar från Hush Little One ApS
Virkelig lækkert og effektivt produkt
Virkelig lækkert og godt produkt!
Jeg har kun gode ting at sige om Hush Little One. Lynhurtig levering, fantastisk god og varm kundeservice, og et super lækkert produkt af høj kvalitet.
Vi har oplevet en positiv effekt hos vores datter allerede efter et par dage med multinest og tyngdedyne. Her kommer jeg helt sikkert til at handle igen. Og vil anbefale alle andre at gøre det samme.

Sublim service
Jeg har kun roser til Sara og Nicolaj. Deres service er helt i top. Jeg har ventet længe på at deres tyngdedyner kom på lager, fordi Sara og Nicolaj er så hjertevarme i gennem skærmen og passioneret for deres produkter, samt går op i ordentlige arbejdsforhold, så jeg havde lyst til at støtte op om deres virksomhed. Det var ventetiden værd. Kæmpe anbefaling herfra!
Endnu et plus er at deres indpakning er super lækker, og deres farver er så flotte.
Derudover er der god og hurtig vejledning, samt hurtig levering.

Svar från Hush Little One ApS
Fantastisk service med personlig og…
Fantastisk service med personlig og hurtigt svar. En helt igennem god oplevelse!

Multinest og tyngdedyne
Har købt multinesten og tyngdedyne hos hush little one. Tyngdedynen kom med det samme.
Som andre skriver, blev multinesten forsinket. Men kundeservice undervejs var i top. Blev regelmæssigt opdateret, fik tilbudt at få pengene retur hvis jeg hellere ville trække mig, eller et gratis betræk for den ekstra ventetid. Jeg valgte at vente og det var det hele værd. For multinesten er super! Nu ligger min datter i en tryg lille rede i sin seng, og rammer ikke sengetremmerne når hun sparker i søvne
Jeg giver top karakter pga kvaliteten af produkterne og kundeservice, kan absolut anbefale hush little one.

Svar från Hush Little One ApS
En virkelig trist oplevelse med en…
En virkelig trist oplevelse med en bestilling, der har været undervejs siden 28. Februar og som nu endnu engang er blevet udskudt. Dårligt sted at handle, hvis man ønsker at kunne få nytte at det produkt man køber.

Svar från Hush Little One ApS
Jeg har købt en multinest for 5 måneder…
Jeg har købt en multinest for 5 måneder siden, som stadigvæk ikke er blevet leveret. Leveringstiden bliver rykket hele tiden, og det er super utilfredsstillende. Man køber et produkt til sin baby for at forbedre søvnen, men baby når at blive stor, før produktet overhovedet kommer i brug. Kan ikke anbefale at handle et sted så useriøst, som skider på kundernes tid og behov for hjælp.

Svar från Hush Little One ApS
Rigtig god kundeservice. Desværre har tyngdedynen ikke haft den ønskede effekt hjemme hos os. Men et fint produkt i god kvalitet.

Svar från Hush Little One ApS
Vi har købt en dyr tyngdedyne
Vi har købt en dyr tyngdedyne, som vores datter absolut ikke er gode venner med. Så det er en dyr gave som Ingen gavn har haft.

Svar från Hush Little One ApS
Dynen er så god og et kæmpe plus at den…
Dynen er så god og et kæmpe plus at den ikke er så varm.
Da i sat dynen ned ugen efter jeg havde købt min, så fik jeg til samme pris. Rigtig god kundeservice og hurtig levering.

Ordre annulleret af virksomheden
Bestilte en tyngdedyne og modtog straks en ordrebekræftelse. Der gik 5 dage, så modtog jeg en mail med annullering af ordren, uden nærmere forklaring. Da jeg efterspørger en forklaring, kommer en mærkelig mail, hvor de henviser til bøvl med lagersystemet.
Udover at virksomhedens adfærd strider mod forbrugerrettighederne i købeloven, så er kommunikationen mangelfuld.

Enormt dårlig oplevelse
Jeg startede med at skrive til dem på Facebook. Den besked så de bare uden at svare. Vi endte dog alligevel med, at købe fra Hush Little One. Ingen af deres rabatkoder virker, men det blev det mindste problem. Vi bestilte i lørdags d.4 maj. Der stod man kunne forvente levering om tirsdagen d. 7 maj. I dag d. 8 maj har vi fået en mail på, at ordren er annulleret. Enormt dårlig service, og jeg er meget skuffet. Ingen anbefalinger herfra!
Man kan da i det mindste ringe sine kunder op og forklarer!

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.