Halsbandet töjer sig mycket. Valde mellan två storlekar och som tur var valde jag det mindre. På bara några dagar töjdes det så mycket att min hund kunde dra sig ur halsbandet och hon väger bara 23 kg... Se mer
Otroligt starka, snygga och hållbara hundkoppel etc. Känns alltid tryggt, jag behöver aldrig vara rädd att kopplet lossnar, går sönder etc i skarpa situationer. Fantastiskt lyhörda ägare som älskar al... Se mer
Borsten "Pack fur comb" som Hundstaff påstår kommer från egen produktion i Europa kan inte vara något annat än samma borste som säljs på Amazon, Temu, Fyndiq, tidigare på CDON etc. Detta sänker verkl... Se mer
Jag kan ärligt säga att jag aldrig skulle välja något annat än Hundstaff. För mig är kvalitet absolut avgörande, särskilt när det gäller mina stora hundar här hemma – och där levererar de verklige... Se mer
Hundstaff erbjuder handtillverkade, slitstarka och bekväma hundtillbehör med unik design. Syftet med våra produkter är att kunden ska känna sig säker under tiden hen aktiverar sin hund på alla möjliga sätt.
grönfiksgatan 4, 254 63, Helsingborg, Sverige
- 0735532949
- info@hundstaff.se
- hundstaff.se
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 7 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Sanna hundälskare
Jag gjorde en beställning av flera produkter, men innan de kom fram var vi tvungna att ta bort vår hund på grund av sjukdom. Det var inga problem att returnera och jag fick jättefint bemötande i sorgen❤️ Rekommenderar varmt!
Bra grejer men fel färg.
Fick nyss hem halsband och sele från Hundstaff, blev lite besviken då den röda färgen såg rosa ut. Men när jag testa halsbandet på min hund var den rosa färgen inget problem, eftersom att hon passade så bra i det. Lite tråkig när man inte får den färgen man förväntar sig.
Om man bortser från färgen så verkar halsbandet, sitta fint, vara tåligt och bekvämt för hunden.
Kopplet är också betydligt mycket mer rosa än vad det såg ut att vara men utöver det så är det ett väldigt snyggt och bekvämt koppel, helt perfekt för både promenad och träning med hunden.
Är så nöjd med grejerna och hade gärna gett 5 i betyg men att färgen blev fel drar tyvärr ner på betyget.
Jag hoppas att Hundstaff I framtiden kommer leverera rätt färg, när man beställer någonting som ska vara rött, då förväntar man sig att det är rött också.

Svar från Hundstaff
Riktigt bra bemötande o riktigt bra…
Riktigt bra bemötande o riktigt bra kvalitet på produkterna!
Men skulle vilja ha kontakt med andra som köpt easy walk selen till stora starka hundar. Om det funkar om hunden rycker i väg så man orkar hålla emot?

Svar från Hundstaff
Helt fantastisk service på hundstaff
Helt fantastisk service på hundstaff. Sele och koppel är av utmärkt kvalitet. Hunden min har växt ur selens bröstparti och hundstaff var så behjälplig att ta emot och byta ut remmen mot en bråkdel av avgiften för en ny!
Rekommenderar deras produkter till 100%

Svar från Hundstaff
Hundstaff har helt klart dom bästa…
Hundstaff har helt klart dom bästa selarna för hund! Man kan ställa in dom både i bröstet och runt magen för den bästa passformen. Ergonimiska, ger ett helt fritt steg i alla gångarter, vilket dessutom är perfekt för den växande hunden. Dessutom så är dom snygga och finns i många olika färger.

5/5 tassar 🐾
Hållbara och stilrena produkter! Älskar även att det gjorts kollektioner till små- och mellanhundar så att alla i familjen kan matcha 🐶 Det enda jag kan komma på att jag önskar mer är några fler jordnära färger.
Kundservicen är lika bra som produkterna!
/Amanda, @Rmfrenchiiee

Svar från Hundstaff
Riktigt fina halsband och koppel
Riktigt fina halsband och koppel, värt varenda krona och mer

Svar från Hundstaff
Hundstaffd extreme edition är helt…
Hundstaffd extreme edition är helt fantastisk. Snygg och hållbar. Rekommenderas varmt.

Svar från Hundstaff
Jättebra service och så fina varor
Jättebra service och så fina varor. Jag får alltid frågor om var jag har köpt selen som min hund har 🤩

Alltid lika fantastiska produkter
Alltid lika fantastiska produkter. Bra kvalitet och snygga designer gör att jag alltid beställer här ifrån när jag behöver något till hunden

Fantastiska halsband och service
Fantastiska halsband och fantastisk service där man kan göra ändringar efter eget tycke

Svar från Hundstaff
Snabb leverans och väldigt fina…
Snabb leverans och väldigt fina halsband i många olika kombinationer och färger

Svar från Hundstaff
Rejäl och robust sele som är precis vad…
Rejäl och robust sele som är precis vad vi behöver till våran American Bully XL. Plus i kanten för att det finns en extra hake att sätta kopplet i. Kan varmt rekommenderas

Svar från Hundstaff
Super kvalite på deras produkter
Super kvalite på deras produkter. Och super trevlig personal!

Högkvalitetsprodukter snygg design
Högkvalitetsprodukter snygg design, snabb o smidig leverans.

Snyggt, bra koppel.
Snabb leverans, vilket jag hade hört att det ibland inte är, men det gick rätt snabbt.
Jättefint koppel, bra antihalk, vacker färg. Snygg pistolhake. Något skarpa kanter på kopplet att hålla i.
Väldigt nöjd.