Hultens Omdömen

2 456
TrustScore 4 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Ser man på 71 recensioner, recensenterna hade en utmärkt upplevelse med det här företaget. Kunderna är mycket nöjda med produkternas kvalitet, som ofta beskrivs som gedigna och perfekt passande. Många framhåller den snabba och säkra leveransen, där varor ofta anländer omgående. Beställningsprocessen är enkel och smidig. Dessutom uppskattas det trevliga och hjälpsamma bemötandet från kundtjänsten, med god kommunikation och kunnig personal. Dock upplevde en del kunder problem med försenade leveranser eller att varor anlände skadade eller felaktiga. Vissa recensenter var inte nöjda med kundtjänsten, som upplevdes ha otydlig kommunikation och långa svarstider, ibland med hänvisning till externa leverantörer.

Ämnen som oftast nämns

Product

Konsumenter har tvetydiga åsikter om produkterna, där vissa uttrycker stor tillfredsställelse med kvalitet,... Se mer

Delivery service

Kunder hade tvetydiga upplevelser med leveransservice, där många rapporterade snabb och smidig leverans,... Se mer

Order

Kunder noterar tvetydiga upplevelser med order, där vissa uppskattar att det är smidigt att beställa och att... Se mer

Quality

Kunder delar positiva åsikter om kvalitet, där många uppskattar rejäla material som hickory och fårskinn,... Se mer

Customer service

Recensenter nämner tvetydig feedback om kundtjänsten, där vissa upplever bristande kommunikation, långa... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Trevligt bemötande i telefon, trots att jag hade frågor angående dålig feedback av andra kunder pga av leveranser som tagit väldigt lång tid. Mycket nöjd med kundservice och snabb leverans . Samt... Se mer

Det var strul med leveransen men Sofi på kundtjänst var vänlig och tillmötesgående och hjälpsam så resultatet blev lyckat till slut

Så nöjd uppföljde mina förväntningar. Bra passform och gediget material. Rekommenderas gärna till andra som letar Skydd!

1. Möbelaffär

Informationen kommer från olika externa källor

På Hulténs handlar du möbler, utemöbler, grillar och inredning från bl.a Brafab, Cane-Line, Grythyttan, Artwood med fler. Möbler för livsnjutaren!

Bra

(2 456)

99 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Prasollval.

Vid valet av parasoll gavs mycket god information som gjorde att köpet bli Helbbra.

13 januari 2024

Svar från Hultens

Hejsan! Tack för ditt fina omdöme.
Så himla roligt att höra att du är så nöjd med ditt parasoll. Vi hoppas du kommer få många härliga stunder under ditt nya parasoll under kommande sommar.

Önskar dig en toppen dag.

Superbra tvättmedel.

Det är den första möbeltvätt som jag har använt och som fungerar. Den är hur bra som helst. Tar bort fläckar o smuts super bra. Prisvärd också

28 december 2023

Tack för ditt fina omdöme!
Vad härligt att höra att du är så nöjd med din produkt och din upplevelse hos oss.
Vi hoppas att du får fortsatt god användning av tvättmedlet!

Varmt välkommen åter!

Mycket snabb frakt och väl emballerat…

Mycket snabb frakt och väl emballerat gods! Konkurrenskraftiga priser!

30 december 2023

Hejsan!

Tack för ditt fina omdöme och din feedback. Så himla underbart att höra att du är så nöjd med din upplevelse hos oss, de gläder oss verkligen!
Vi hoppas att du får mycket användning av din nya vara.

Varmt välkommen åter.

30 december 2023

Tack för ditt fina omdöme.

Kul att din vara kom fram snabbt till dig. Hoppas du får mycket glädje av den när säsongen drar igång.

Önskar dig en underbar dag!

Tack för ditt fina omdöme.

Så underbart att höra att du är nöjd med vårt sortiment. Vi hoppas att din nya vara kommer skänka dig många härliga stunder.

Önskar dig en underbar dag!

Snabbt o smidigt

Tack för ditt fina omdöme!

Så underbart att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Vi hoppas verkligen att du är nöjd med din nya vara.

Vi på Hulténs önskar dig en fortsatt fin dag och varmt välkommen åter.

Snabb leverans.

Tack för ditt fina omdöme.

Kul att dina varor kom fram snabbt till dig. Hoppas du får mycket glädje dem.

Önskar dig en underbar dag och varmt välkommen åter!

Fin lampa

Fin lampa, snabb leverans.

Tack för ditt omdöme.

Så himla underbart att höra du är så nöjd med din nya lampa. Vi hoppas att den kommer lysa upp vintermörkret för dig.

God fortsättning och varmt välkommen åter.

Bra sortiment och vi fick det vi ville…

Bra sortiment och vi fick det vi ville ha.

Tack för ditt fina omdöme.
Så himla roligt att höra att ni är nöjd med er upplevelse hos oss och att ni uppskattar vårt sortiment.

Vi hoppas att era nya varor kommer skänka er mycket glädje.

Varmt välkommen åter.

Helt nöjd med mitt bord och leveransen

Helt nöjd med mitt bord och leveransen. Mycket trevligt bemötande av er personal vid telefonkontakt// Anne

1 december 2023

Hejsan.

Tack för ditt omdöme och din feedback.

Så himla underbart att höra att du är nöjd med ditt nya bord, vi hoppas de kommer skänka dig mycket glädje.

Framförallt snabb leverans

Framförallt snabb leverans, produkten var så bra son de gör reklam för.

Hejsan!

Tack för ditt omdöme och din feedabck.

Så himla underbart att höra att du är nöjd med dina nya varor, vi hoppas att ni kommer få mycket glädje av dem.

Tack för ditt fina omdöme!

Vad härligt att hör att du fann de du sökte. Vi hoppas att du får mycket glädje av din nya vara.

Önskar dig en underbar dag och varmt välkommen åter.

Supersnabb exekverande av order och…

Supersnabb exekverande av order och leverans

21 december 2023

Hej.

Tack för din feedback och ditt fina omdöme.

så himla roligt att höra att är nöjd med dina nya varor, vi hoppas att de kommer skänka dig mycket glädje.

Bra service

Bra service ! Trevliga !! Fina möbler !!

Hejsan.

Tack för ditt fina omdöme och din feedback.
Vi hoppas att du kommer få mycket glädje av dina nya möbler.

Varmt välkommen åter och god fortsättning till dig.

Bra pris

Bra pris, snabb leverans

Tack för ditt fina omdöme.

Kul att produkten kom fram snabbt till dig och att du är nöjd med din upplevelse hos oss.

Önskar dig en fortsatt fin dag och varmt välkommen åter.

Snabbt

Snabbt, smidigt!

11 december 2023

Tack för ditt fina omdöme!

Så roligt att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Vi hoppas att du kommer få mycket glädje din nya vara.

Varmt välkommen åter och ett gott nytt år till dig!

Inga konstigheter

Inga konstigheter, enda nackdelen är att det över två veckors leverans.

24 november 2023

Svar från Hultens

Vad roligt att höra att ni ör nöjd med er nya vara.
Vi beklagar att leveranstiden dragit ut på tiden.

Vi önskar er en trevlig helg och varmt välkomna tillbaka.

Svar från Hultens

Hej! Tack för ditt omdöme.
Vi beklagar att er leveranstid dragit ut på tiden men hoppas att ni ör nöjd med er nya vara.

Önskar dig en underbar dag.

Utebliven leverans

Utebliven leverans, har väntat över 2 veckor nu, ingen har återkopplat till mig. Jättedåligt då detta var en julklapp som inte levererades. Besviken!

22 december 2023

Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar omständigheterna gällande er leverans.
Vi tar till oss av eran feedback i ärendet. Om ni har fler tankar eller funderingar tveka inte att höra av er till vår kundtjänst så hjälper vi er vidare och kolla närmare på ert ärende.

VI önskar dig en god fortsättning!