Huisdierenschool Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fijne en leerzame online cursus over angst voor autorijden. Ik heb veel geleerd en handige, praktische tips gekregen waar we direct mee aan de slag konden. Het online platform is overzichtelijk en gem... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb de cursus gastgezin worden gedaan, en dat stond boordevol met tips waar we veel aangehad hebben. Veel dingen waren voor ons heel logisch maar het is toch fijn om even wat ondersteuning te heb... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

De cursus 'hondentaal begrijpen' is bijzonder interessant. Ik heb veel geleerd om vooral goed naar je hond te kijken. Onze band is enorm sterker geworden. Alles wat we bij puppy training hebben gelee... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Ik heb de cursus 'Gastouder' gevolgd. Ik vind het over het algemeen een toegankelijke, nuttige cursus, maar heb wel wat verbeterpunten: Deze cursus is helemaal gericht op gastouderschap voor hond... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Husdjurstränare
  2. Djurskyddsförening

Skrivet av företaget

Leren was nog nooit zo leuk! De Huisdierenschool is een platform voor dierenliefhebbers die de relatie met hun dier willen versterken. Onze dierenexperts delen hun waardevolle kennis in online cursussen en hoge kwaliteit video’s. De Huisdierenschool is een initiatief van Verhuisdieren.nl, waar tweedekansdieren een fijn nieuw thuis vinden. Om deze tweedekansdieren een ideale start te geven bij hun nieuwe baasje, ontstond de behoefte om mens en dier te begeleiden in dit proces. Natuurlijk zijn de cursussen van de Huisdierenschool niet alleen bedoeld voor tweedekansdieren, maar voor iedereen die een optimale relatie wenst met zijn of haar huisdier.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

46 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Goede laagdrempelig online cursussen

De huisdierenschool biedt goede laagdrempelige betaalbare online cursussen aan. Zonder een enige druk kan je de cursus op eigen tempo volgen. Met filmpjes geeft het een betere beeld. Het is zeker leerzaam, vooral met weinig ervaring met honden.

7 november 2024
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Erg prettige en duidelijke cursus

Erg prettige en duidelijke cursus. Fijn dat je wat hulp en tips krijgt bij het zo goed mogelijk omgaan met je adoptiehondje uit het buitenland. Dit heeft mij (en mijn hond) zeker geholpen.

19 juli 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De cursussen zijn duidelijk en…

De cursussen zijn duidelijk en toegankelijk. Ik heb er meerdere gevolgd en veel van geleerd. De stof wordt op een fijne manier uitgelegd.
Extra pluspunt t.o.v. andere aanbieders: de cursussen blijven je eigendom en je kunt er altijd, zonder tijdslimiet, weer naar kijken of mee verder gaan

1 september 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Leuke basiscursus voor je huisdier

Ik heb een hond van 6 jaar oud met een diepgewortelde verlatingsangst. Deze (basis-)cursus heeft het probleem niet opgelost, maar heeft wel bruikbare tips opgeleverd. Misschien lukt het op deze manier wel bij puppies.

10 september 2025

Leerzaam

Duidelijk , informatief en nuttige tips. Heb veel geleerd over hondentaal.

4 oktober 2024

Online is heel handig

Heel fijn dat de cursus gewoon online is, dit maakt het voor mij laagdrempelig om meer te leren over het gedrag van mijn hond, gewoon vanuit huis.

3 september 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fijn voor mijn reizende kat!

Mijn kat reist met mij mee in een camper. Met de cursussen ´Goede start met je adoptiekat´ en ´Gezondheidscheck bij je kat´ heb ik super veel geleerd over kattengedrag en EHBO bij mijn kat. Dat is erg fijn op reis als er niet altijd goede dierenartsen in de buurt zijn en ik goed zijn gedrag in de gaten kan houden. Deze cursussen zijn ook super leuk om kado te doen aan dierenliefhebbers!!

27 juni 2025

Leerzame cursus

Duidelijke, informatieve cursus. Werkt erg prettig met de video's. Ik heb er zeker wat van geleerd.

Ook fijn dat het materiaal altijd in je account blijft staan, dan kun je zelf bepalen hoe lang je er over doet om de cursus te voltooien of later nog iets kan terugkijken.

6 januari 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.