Huisdierenschool Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fijne en leerzame online cursus over angst voor autorijden. Ik heb veel geleerd en handige, praktische tips gekregen waar we direct mee aan de slag konden. Het online platform is overzichtelijk en gem... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb de cursus gastgezin worden gedaan, en dat stond boordevol met tips waar we veel aangehad hebben. Veel dingen waren voor ons heel logisch maar het is toch fijn om even wat ondersteuning te heb... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

De cursus 'hondentaal begrijpen' is bijzonder interessant. Ik heb veel geleerd om vooral goed naar je hond te kijken. Onze band is enorm sterker geworden. Alles wat we bij puppy training hebben gelee... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Ik heb de cursus 'Gastouder' gevolgd. Ik vind het over het algemeen een toegankelijke, nuttige cursus, maar heb wel wat verbeterpunten: Deze cursus is helemaal gericht op gastouderschap voor hond... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Husdjurstränare
  2. Djurskyddsförening

Skrivet av företaget

Leren was nog nooit zo leuk! De Huisdierenschool is een platform voor dierenliefhebbers die de relatie met hun dier willen versterken. Onze dierenexperts delen hun waardevolle kennis in online cursussen en hoge kwaliteit video’s. De Huisdierenschool is een initiatief van Verhuisdieren.nl, waar tweedekansdieren een fijn nieuw thuis vinden. Om deze tweedekansdieren een ideale start te geven bij hun nieuwe baasje, ontstond de behoefte om mens en dier te begeleiden in dit proces. Natuurlijk zijn de cursussen van de Huisdierenschool niet alleen bedoeld voor tweedekansdieren, maar voor iedereen die een optimale relatie wenst met zijn of haar huisdier.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

46 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Fijne en praktische cursus!

Fijne en praktische cursus!
De cursus Een goede start met je adoptiehond geeft een fijne basishouding en prettige, praktische handvatten voor de eerste periode. Natuurlijk blijft het adopteren van een hond een uitdaging, maar het is erg fijn om goed voorbereid aan de start te staan en er niet helemaal blanco in te gaan.

Als feedback: in de PDF stonden hier en daar nog opmerkingen voor de auteurs onderling. Ook merkte ik dat je bij het doorklikken steeds twee keer moet klikken voordat de link werkt. Dat zijn kleine verbeterpuntjes, maar verder zeker een aanrader!

22 augusti 2026

Svar från Huisdierenschool

Hi Anna, Ja Goede Start is een van onze favoriete cursussen, hij wordt erg gewaardeerd. De clitch van het twee keer aanklikken, wordt aangepakt!

Adoptie hondje

Ik heb na adoptie van mijn hondje de cursus "goede start met je hond" en "angst op straat" gevolgd.
Hij was in het begin extreem angstig om naar buiten te gaan. Blaffen, piepen en blokkeren. De cursussen hebben mij geholpen hem beter te begrijpen en hoe ermee om te gaan. Duidelijke uitleg en de filmpjes zijn heel waardevol.!!
Een aanrader de cursussen.

30 augusti 2026

Svar från Huisdierenschool

Hi Marlies, wat fijn te lezen dat onze cursus heeft bijgedragen aan begrip voor de angst van je hond en dat je hem nu beter kunt begeleiden! Veel plezier samen!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Begrijp het blaffen van je hond was…

Begrijp het blaffen van je hond was nuttig maar in het geval van mijn hond niet volledig genoeg.
Heb hem pas met 11 weken gekregen en weet niet wat er in de eerste 11 weken gebeurd is.
Het gaat vooral om blaffen in huis als er mensen komen, dan houdt het blaffen niet op en is er frustrerend, zeker gezien zijn schelle blaf.
Jammer dat ik er niet meer aan heb gehad.

28 juni 2026

Svar från Huisdierenschool

Hi Lotte, wat jammer dat de cursus je niet voldoende handvatten heeft gegeven. Maar soms is gedrag te complex om 'even' online in een cursus op te lossen. Als je wilt dat we verder met je mee kijken, kun je een mail sturen naar advies@verhuisdieren.nl. Daar krijg je gratis en gericht advies op jouw situatie.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Ik heb er eerlijk gezegd niet zoveel…

Ik heb er eerlijk gezegd niet zoveel aan gehad. We hebben verleden jaar een straathond van uit Roemenie gekregen. We konden haar uit Sneek ophalen. Eenmaal thuis gekomen zagen we dat ze wat had overgegeven in de auto. We dachten dat het door de hitte en de reis was gekomen maar later bleek dat ze wagenziek wordt. Terwijl we hadden gelezen bij haar profiel dat ze tegen auto rijden kon. Nou dus niet. Bij de dierenarts 4 pillen voor € 58. Dan moet ik haar een halve pil van geven een uur voor vertrek met heel weinig voer. In vergelijking met onze vorige hond kunnen wij haar bijna nooit meenemen vooral voor korte ritjes niet. Want dan moet ik iedere keer een halve pil geven. Dus dat van wagenziekte zie ik in geen enkele cursus terug. Ook weet zij niet wat spelen is. Weet ik hoeveel speelgoed we hebben gekocht + wat we nog hadden. Dus ik loop in de ochtend het eerste rondje voor haar eerste behoefte en 2 uur later een wandeling van een uur en in de namiddag nog een kwartiertje en voor het slapen gaan. Nou dat is de enige activiteit die ik/we kunnen doen. Dat een hond niet kan spelen zie ik ook niet terug in geen enkele cursus. Maar voor de rest is het een grote schat.

30 augusti 2026

Svar från Huisdierenschool

Dag Las. Elke hond is anders en de cursussen zijn toch wat algemener ingestoken om je als eigenaar wat meer inzicht te geven hoe het brein en het gedrag van je hond werkt. Jij omschrijft twee heel specifieke problemen, die vragen om een specifieke aanpak. Als je wilt kun je een mail sturen naar Advies@verhuisdieren.nl. Daar geven we gratis advies op specifieke hulpvragen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb de basiscursus gedaan

Ik heb de basiscursus gedaan. Vond de filmpjes met uitleg wel heel fijn. Je krijgt de informatie die je nodig hebt om voor een opvang hondje te zorgen. Fijne cursus, niet langdradig en toch duidelijk.

P.s geen idee waar die onzin naam vandaan komt. Die heb ik niet gekozen.

5 augusti 2026

Svar från Huisdierenschool

Dag Boze ontvanger ;-) Dank voor je reactie. Ondanks je wat bozige naam, zijn we blij met je review!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

De theorie wordt heel goed uitgelegd…

De theorie wordt heel goed uitgelegd via een video én tekst. Je kan het zo vaak bekijken en lezen als je wilt. En de opdrachten zijn ook goed en leuk om te doen

10 juni 2026

Hi Saskia, dank je wel!

Leuke cursus

Ik heb de cursus "goede start met je hond" en "Begrijp je blaffende hond gedaan. Ondanks dat ik inmiddels al ruim 40 jaar rescue honden heb, was de cursus " goede start" toch leuk om te doen.
Begrijp je blaffende hond, had ik niet zo veel aan, daar had ik eigenlijk meer van verwacht.
De goede start met je hond zou ik iedereen aanraden, veel of weinig ervaring met honden, dit is een leuke cursus.

20 oktober 2025

Svar från Huisdierenschool

Hi Monique dank je wel voor je eerlijke review. Blaffende hond is inderdaad wat algemener en geeft goede inzichten dat een hond niet zo maar blaft, maar met een reden. Dat is voor jou geen nieuws als je 40 jaar honden opvangt, maar voor een beginnende hondeneigenaar kan dat zeker inzichten geven!

Fijne cursus

Fijne cursus: een goede start met je hond, vooral ook fijn omdat je hel goede tips krijgt en soms ook de bevestiging, dat je best wel goed bezig bent. Met een andere cursus van de huisdierenschool ben ik nog bezig, maar heb er nu al veel aan , heel duidelijk en goed te begrijpen.

19 oktober 2025

Fijn te horen!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

We zijn nog met de cursus bezig

We zijn nog met de cursus bezig, wat we al hebben gelezen en gedaan is duidelijk en wordt prettig uitgelegd. De filmpjes erbij zijn ook super handig.

15 oktober 2025

Fijn te horen!

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Cursus niet gewerkt

Mijn hond blaft veel om mensen te begroeten of als bewaking. Ik wou het leren begrijpen. Veel filmpjes maar de aanleiding of blaf van mijn hond was nergens te herkennen. Ik heb gewoon een zeer vocaal ras, Australian shepherd.

26 oktober 2024

Svar från Huisdierenschool

Dag mevrouw Willemsen, bepaald blafgedrag vraagt meer aanpak dan een algemene cursus. Deze cursus is vooral bedoeld om mensen inzicht te geven in de verschillende soorten blaffen en dat als je hond overmatig blaft, je daar zeker iets mee moet als eigenaar, zoals hulp zoeken bij een gedragsdeskundige.

verlating angst

toby een hond van 7 jaar begon na een paar maanden verlatings angst te krijgen.als we naar de buiten deur liepen begon hij al te blaffen.de cursus aan geschaft en er mee begonnen. Ont zettend duidelijk wat te doen. voor ons een schot in de roos. Belangrijk dat je kleine stapjes zet en niet te snel gaat zoals aan gegeven Toby kan nu ongeveer 4 uur alleen blijven . ja hij blaft af en toe maar dat is .normaal.al met al een schot in de roos raad het iedereen aan. willem en margreet.

15 oktober 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

We hebben geen gebruik gemaakt van deze…

We hebben geen gebruik gemaakt van deze cursus,zat wel goed in elkaar. De hond hebben we een maand gehad,was erg dominant.gedurende die maand alleen maar aan de diaree geweest.nadat hij een van de kleinkinderen had gebeten en bleef jagen op een ander kind is hij teruggegaan naar de stichting. En zijn dus nog steeds op zoek

10 juli 2025

Svar från Huisdierenschool

Beste Gerrit, wat vervelend om te lezen dat de adoptie niet goed gegaan is. Het klinkt alsof deze hond ziek was, want een hond bijt niet zomaar! Deze hond was waarschijnlijk zeer overprikkeld en had mogelijk giardia. Hopelijk hebben jullie inmiddels een fijn maatje gevonden die beter bij jullie past!

Hond en spel

De cursus hond en spel was leuk en interessant. Spel wordt erg onderschat in het contact met de hond denk ik, dus goed dat daar aandacht aan besteed wordt. Duidelijke uitleg en leuk om te volgen

14 oktober 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Als hondengedragsdeskundige werkzaam in België veel bijgeleerd !!

Als hondengedragsdeskundige werkzaam in België kijk ik ook over de grens naar Nederland. De meest interessante onderwerpen vind ik terug bij de Huisdierenschool. De lessen worden gegeven door heel goede hondenexperts met kennis van zaken. De cursussen zitten goed in elkaar met duidelijke lessen.
Ik bestelde reeds 4 cursussen nl. begrijp de taal van jouw hond, begrijp jouw blaffende hond, online puppycursus en verlatingsangst bij je hond. Deze cursussen zijn erg verrijkend geweest voor mij en de lesgevers Arvid en Edgar kunnen alles heel duidelijk uiteenzetten!

14 oktober 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fijne start voor ons tweedehandsje 🐶

Fijne start voor ons tweedehandsje! Wij namen een jonge Stabij van bijna een jaar over. Ondanks dat het onze 4e Stabij is, is het goed en fijn om, als je een hond niet van pup af aan hebt, even te lezen en zien wat dingen zijn om extra alert op te zijn. Inmiddels hebben we hem een jaar en zijn we in rustiger vaarwater gekomen. Zowel met de combi tussen hem en onze andere hond als hoe ze samen met uitlaten zijn. Heeft nog een paar cursussen en privé sessies gekost, maar nu zijn ze steeds leuker, goed met elkaar en anderen!

14 oktober 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.