De bestelling werd pas een week na plaatsing bezorgd. De mail dat het product was verzonden was reeds toegestuurd 2 dagen na plaatsing bestelling. Bestelling is wel op het juiste adres bezorgd.
Det här tycker kunderna
Leuke artikelen voor een mooi prijsje.Alleen duurde het langer voordat de bestelling binnen was.
Ik koop al jarenlang bij Huis & Comfort tot volle tevredenheid. En dat kan vanalles zijn van: mooie adresstickers (met eigen teksten) tot mooie dames slippers, waar je zelfs bij dagelijks gebruik jar... Se mer
Företaget har svarat
Ik heb nog niets ontvangen, maar het probleem ligt bij GLS transport. Daarom kan ik nog geen oordeel geven. GLS is Kwalitatief Uitermate Treurig. Op mijn brievenbus staat; Postbezorger; indien... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Huis & Comfort, uw expert voor nieuwe, handige en geniale artikelen in de categorieën keuken, gezondheid en decoratie! Meer dan 8.000 artikelen verkrijgbaar in de webshop. Blijvend lage prijzen & aantrekkelijke aanbiedingen.
Kontaktuppgifter
Handelspoort 1, 4538, BN TERNEUZEN, Nederländerna
- info@huis-en-comfort.nl
- huis-en-comfort.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
over het algemeen ben ik tevreden met…
over het algemeen ben ik tevreden met Huis en Comfort, qua artikelen en levering. Wat ik echt vervelend vind, is dat ik nu drie dagen achter elkaar soms twee mailings ontvang - dat is me te veel!

Svar från Huis & comfort
Alles is precies zoals aangeboden
Alles is precies zoals aangeboden. Prettige prijzen en groot assortiment.

Svar från Huis & comfort
Die sport schoenen zijn zo fijn loop…
Die sport schoenen zijn zo fijn loop lekker echt hele goede kwaliteit ik ben echt blij met die twee mooie kleurige schoenen modieus. ook snelle levering, ik ben zeer tevreden

Svar från Huis & comfort
Goed bedrijf hebben mooie artikelen…
Goed bedrijf hebben mooie artikelen niets op aan te merken

Svar från Huis & comfort
Het is een zooitje bij Huis & Comfort.
Op 30 december review geschreven dat ik het bestelde kastje nooit heb ontvangen. Nav deze review heeft Huis & Comfort eindelijk een mail gestuurd en het geld teruggestort.
Wat schetst mijn verbazing toen ik onlangs uit mijn werk kwam. Het kastje stond voor mijn voordeur met een factuur erop of ik even wilde betalen.
Mail gestuurd dat ik niet met het pakket ga lopen slepen. Het antwoord is dat het pakket wordt opgehaald, maar dat ik maar even moet aangeven wanneer ik een hele dag thuis ben.
Ik ga daar natuurlijk geen vrij voor nemen.

Snelle + Veilige levering
Snelle + Veilige levering, door goede verpakking producten veilig.
Bij een vraag altijd vriendelijk behandeld, dank hiervoor :)

Geen titel
Producten in goede staat bezorgd.
Alleen zou ik graag zien dat het wat sneller naar de klant gestuurd wordt. Merendeels duurt dat best lang en dan heb je het product wat je besteld hebt niet meer nodig en terug sturen is voor mij niet haalbaar

weer mooie producten
Je kunt hier best wel mooie spullen krijgen..
Even goed kijken naar de beschrijving en dan komt alles goed..
Jammer dat verzending soms wat lang duurt...maar hou daar al rekening mee als het kan.

Svar från Huis & comfort
Onduidelijke communicatie met name de…
Onduidelijke communicatie met name de bezorging.
Hierdoor miste ik de bezorging, reden klant was niet thuis. De enige info die ik had was dat het pakje bezorgd zou worden, hoezo helder.....
Het telefonisch contact met Home en Comfort verdiende geen schoonheidsprijs, van beide kanten.
Daarbij had de medewerker andere info dan ik en dat irriteerde mij mateloos. Heb later nog een poging gedaan om te weten hoe verder, ik moest later in de week maar terug bellen. Tot mijn grote verbazing stond 2 dagen later GSL op mijn stoep MET het pakje. Geen excuus, niets......

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.