Företagsinformation

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Laat je niet misleiden

Laat je niet misleiden! Ik heb de knuffel besteld, te laat ontvangen vanuit China om kado te geven. Stuk geleverd: werk niet na het plaatsen van batterijen. Geen muziek, geen licht en geen beweging. Retourneren kan enkel naar China. Dit is pure oplichting voor meer dan 30 euro. Laat je niet vangen!

14 november 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb twee weken geleden een hoodie…

Ik heb twee weken geleden een hoodie deken besteld en het is nu net binnen, precies binnen de beloofde levertijd. Ik ben echt ontzettend blij met dit product! De kwaliteit is uitstekend en het komt volledig overeen met de beschrijving op de website. De deken is heerlijk comfortabel en de stof voelt fijn aan. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een warme en gezellige hoodie deken!

17 november 2024

Onbetrouwbaar

Onbetrouwbaar, moet alweer een foto van mijn verkeerd geleverde mat sturen. Om moedeloos van te worden! Mijn geld van het niet geleverde kussen nog steeds niet ontvangen…..ik wil iedereen waarschuwen!

23 oktober 2024

Fake

Knuffel 3w ipv 2w aangekomen zelf 2 keer ervoor gemaild. Werkt niet. Zitten nieuwe batterijen in, geen effect van hartslag of licht of ademhaling. Knuffel veel kleiner ook als omschreven staat. Ben echt boos. Kost bijna 32 euro voor een kleine gewone knuffel die misschien in de action 8 euro kost !

28 maj 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nadat ik de huggy veel en veel te laat…

Nadat ik de huggy veel en veel te laat heb ontvangen. Het was een sinterklaas cadeau en ik ontving het pas, na 2 verschrikkelijke excuses mailtjes, in januari. Nadat ik met veel tegenzin de retourkosten zelf had betaald kreeg ik zo'n lullig briefje toen ik het had geretourneerd. Dit briefje ben ik kwijt geraakt. Dat is mijn fout, maar wat er daarna gebeurd vind ik echt belachelijk. Ik heb ondertussen 14 mailtje gestuurd met de vraag of zij het na willen kijken of mijn pakketje binnen is omdat Klarna me in mijn nek zit te hijgen. Het lijkt wel alsof er iemand op een automatisch knopje klikt want ik krijg 0,0% persoonlijk contact met ze. Ik heb het 19 januari terug gestuurd, heb nooit problemen met retourneren bij andere, betrouwbare bedrijven. Uitgerekend nu raak ik dat lullige briefje kwijt (leer voor de volgende keer; foto van maken). Ik heb het vermoeden dat ze zich van de domme houden nu ze weten dat ik het bewijsje kwijt ben en dus wel moet betalen. Ik ben echt woest! Dus bibi, manager, mail mij aub eens persoonlijk terug of bel me, want ik heb ook mijn nummer in de mail gezet. Oplichters!

14 februari 2023
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Confortabel en warm

De leveringstermijn is iets langer dan verwacht maar het komt wel aan. De hoodie zit super en ik ben super tevreden over de aankoop. Geduld hebben is de boodschap.

13 januari 2023

Dit is een oplichtingsite

Dit is een oplichtingsite. Ik heb dan ook klacht ingediend. Want ook mij hebben ze te grazen kunnen nemen.

Ruim een maand geleden een hoodie besteld die binnen de 10 dagen zou geleverd worden.
Een heleboel mails dat alles supervlotjes en snel verloopt.
Je pakket is totaal niet te traceren.
Uiteindelijk ontvang je helemaal niks.

Ondertussen klacht ingediend bij Mastercard met melding dat ik werd opgelicht, hopelijk kan ik via die weg nog wat centen recupereren.

Ook werd er een klacht ingediend bij de FOD Economie om de praktijken van deze oplichters stop te zetten.

Een gewaarschuwd mens....

NOG EEN UPDATE:
Heel erg mee oppassen. Ze werken dus samen (of zijn hetzelfde bedrijf) als Colis Privé. Zij doen zogezegd de levering van het pakket. Huggie verwijst je na een klacht van een niet ontvangen pakket door naar Colis Privé en bezorgen je een telefoon nummer dat niet werkt. Googlen echter bracht me wel in contact met Colis Privé. Zij konden mijn klacht echter enkel in ontvangst nemen nadat ik een email stuurde met de bevestiging van mijn klacht. Na de email krijg je van alweer een ander bedrijf een mail terug met de vraag om een vage link (die door mijn systeem als phishing link werd aangeduid) te volgen om de levering van je email aan Coli Privé te bevestigen. Uiteraard heb ik dat niet gedaan. Dus terugbellen naar Colis Privé, waar ik telkens dezelfde dame met NL accent aan de lijn krijg, geef ik aan dat ik het gevoel heb dat ik gescamd en gephished word. Zij beaamt dat en vraagt of ze me nog met iets anders van dienst kan zijn. Ik heb gemeld dat ze me voldoende bestolen hebben en heb op gehangen.
Ze zijn tenminste wel 'eerlijke' oplichters die effectief ook toegeven dat ze je opgelicht hebben.

Er is door mij bij de Federale Gerechtelijke politie (cel cybercriminaliteit) klacht ingediend tegen zowel Huggie.nl, als Colis Privé, als Hopps group, als mailinblack... Zowel emails als opgenomen telefoongesprekken werden aan de rechercheurs bezorgd.

Hopelijk gaat hun site snel offline.

12 januari 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

1ster omdat het product uiteindelijk…

1ster omdat het product uiteindelijk geleverd is . Levering veel later dan beloofd ( de betaling ging wel vlotjes).Er waren nochtans voldoende hoodies op voorraad. One size benoemen als XXL is overdreven , zou het eerder een L noemen. De afmetingen in de omschrijving vermelden zou handig en correcter zijn !

31 december 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Niets gekregen en niet te tracken

Ook hier een maand geleden iets besteld, maar pakketje is niet te volgen. Nochtans al vele mails gekregen dat alles 'naar wens verloopt',.
Volgende keer check ik eerst de reviews.. :-(

23 december 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Ook ik ben er met twee benen ingestapt, te snel besteld en geen reviews bekeken, had ik maar. Ik heb twee hoody's besteld, voor 80 euro. Niets ontvangen

Mijn advies is om geen bestellingen te plaatsen The Huggy. Dit bedrijf heeft mooie praatjes maar leveren dat doen ze niet. Na je bestelling ontvang je direct een bevestigingsmail met een track en Trace nummer, helaas daarna gebeurt er helemaal niets meer en blijft de status ongewijzigd.

Diverse keren een mail gestuurd en ook daar wordt je met een kluitje het riet in gestuurd, je krijgt een algemeen antwoord en ontbreekt het aan iedre informatie. Men geeft constant aan "de bestelling is onderweg is" echter in de trach en Trace app is er geen enkele wijziging te zien, inmiddels 3,5 week verder en helaas nog niets ontvangen. Niet meer van deze tijd dat je zo lang moet wachten op je bestelling.

The Huggy is een zeer onbetrouwbare organisatie en geen enkel verantwoordelijkheid neemt.

Niet bestellen is het advies!

19 november 2022

Onbetrouwbare webwinkel

Bestelling geplaatst 30/11 - tot op heden (17/12) niks ontvangen. Ik kan het pakket niet volgen, geen track and trace. ‘Normale’ levertijd 7-12 dagen. Ik vermoed dat ik de huggy niet zal ontvangen en dat dit een oplichtingssite is. Ik kreeg een mail vandaag dat het heel druk is en dat er talloze orders zijn mis gegaan.
Kortom, onbetrouwbaar.

16 december 2022
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.