Vi har fået service på vores anlæg og som altid er Hovmand bare gode. De kommer til den aftalte tid og da de kunne se at der var en fejl på gitteret til vore varmepumpe som gik ind under garantien, så... Se mer
Det här tycker kunderna
TOP SERVICE ☀️☀️ Man kan altid ringe til dem og få den hjælp man ønsker 😊 Jeg ringede ind med et problem angående min varmepumpe og dagen efter ringede en medarbejder fra Hovmand energi med sva... Se mer
Företaget har svarat
Fremragende kunde service Jeg har manglet nogen til at servicere vores ES varmepumpe. Det viser sig at være en Milton med et andet brand, og det fandt jeg i Hovmand energi. Venlige, hurtige, pr... Se mer
Företaget har svarat
Efter min accept af jeres tilbud gik der en god uge, så ankom håndværkerne! Installation og idriftsætning tog 3 dage, hvor der var styr på alt: Væk med den gamle olietank og oliefyret. Gravearbej... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
kanalholmen 16g, 2650, Hvidovre, Danmark
- info@hovmandenergi.dk
- hovmandenergi.dk
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Værdi for pengene
Hovmand Energi har nedtaget vores 23 år gamle og velfungerende oliefyr og opsat en støjsvag og energieffektiv varmepumpe fra Bosch (luft-til-vand) som en totalløsning; dvs. alt inklusive (nedtagning og bortskaffelse af oliefyr, tømning og sløjfning af olietank, opsætning af ny inde- og udedel, VVS- og el-arbejde samt diverse fittings plus opstart af ansøgning om energi sparetilskud).
Vi har oplevet tilbudsgivning, forklaring af tilbuddets indhold samt arbejdets udførelse som værende meget professionel og seriøs, og vi kan på ingen måde udsætte noget på processen eller det færdige resultat. Tilbuddet fra Hovmand Energi ligger nok i den dyre ende, men der har til gengæld ikke været nogen ekstra regninger, og alt er udført 100% tilfredsstillende.
Vi kan varmt anbefale Hovmand Energi.
PS: .....og efter cirka to måneders drift kan vi allerede (forud-)se en pæn besparelse på varmeregningen.....

Svar från Hovmand energi
Præcis og professionelt udført arbejde
Præcis og professionelt udført arbejde. Jeg kan kun give Hovmand Energi mine varmeste anbefalinger. Nok de bedste håndværkere jeg har haft på besøg.

Vi er meget tilfredse
Fra bar bund skulle vi finde ud af at få en varmepumpe. Hovmand Energi
- gav storartet og grundig rådgivning
- satte sig ind i og forstod vores behov
- udførte det bestilte arbejde til fuld tilfredshed - og til aftalt tid
- gennemgik og forklarede os varmepumpens funktioner efter opsætningen
Vi er meget tilfredse.

De holder alle aftaler
De holder alle aftaler, udfører fint arbejde, rydder op efter sig, og er utroligt behagelige og hjælpsomme.

Instalation af varmepumpe
Perfekt arbejde - alt blev gennemført til aftalt tid - trods lidt udfordringerne med vor gamle anlæg, som Hovmand energi ikke kunne forudse. Der blev løbende ryddet op og slut rengøring var perfekt. Løbende orientering og køreplan for
anmeldelser til myndigheder har været en del af aftalen og er forløbet perfekt.
Vi kan anbefale firmaet "på varmeste".
Vh. Helle, Charlottenlund.

Svar från Hovmand energi
Endnu engang en kæmpe succes!
Dette var anden gang vi havde Hovmand Energi på besøg. Denne gang to af de tre drenge fra familien Hovmand.
En kæmpe fornøjelse at se og hører de to brødre arbejde sammen. Og deres arbejde kan man heller ikke sætte en finger på.
Det bedste ved gode og troværdige håndværkere som Hovmand Energi er at man altid kan stole på at slutproduktet er i top og at hvis der er problemer eller vejbump undervejs så bliver man gjort opmærksom på det og det bliver fikset.
Tak drenge!

Svar från Hovmand energi
Jeg kan absolut anbefale Hovmand…
Jeg kan absolut anbefale Hovmand Energi.
Jeg har aldrig oplevet så god service, faglighed og godt håndværk og alle aftale 100% overholdt. Og der var ingen overraskelser mht. pris.
Jeg skrev søndag vedr. tilbud, mandag morgen blev jeg kontaktet mht. aftale tid til besøg. Fredag morgen mødtes vi og fredag eftermiddag havde jeg et tilbud.
Under hele arbejdet har jeg oplevet stort engagement, arbejdsiver og fokus på detaljer.
Specielt satte jeg pris på at der hver dag efter endt arbejde blev ryddet op og støvsuget
Jeg tror ikke at Hovmand Energi er de billigste – men set i forhold til kvalitet og helhedsbilledet får man rigtigt meget for pengene.

Svar från Hovmand energi
Godt arbejde og virkelig fin service…
Godt arbejde og virkelig fin service udenfor normal åbningstid ! Kan klart anbefales !

God og hurtig betjening
God og hurtig betjening - professionelt og godt arbejde. Og meget behagelige ansatte.
5 store stjerner - Professionelt og kompetent firma.
Vi skulle har sløjfet vores oliefyr og ha´ installeret en luft til vand varmepumpe. I den forbindelse modtog vi tilbud og rådgivning fra forskellig firmaer.
Vi følte os klart mest trygge ved Hovmand Energi, selvom de lå i den dyrere ende, men man får jo hvad man betaler for og vi har bestemt ikke fortrudt!
Vi har i hele forløbet modtaget en professionel og kompetent rådgivning samt pænt udført arbejde. De gør sig umage og giver sig tid til at forklare tingene.
Vi kan helt klart anbefale Hovmand Energi.

Svar från Hovmand energi
Super service og professionelt udført...
Super service og professionelt udført arbejde
Vi valgte HOVMAND ENERGI uden tøven og uden at hente tilbud fra andre da vi fra første opkald ku mærke at her var der "styr på sagerne" og mavefornemmelsen viste sig at være rigtig professionelt udført arbejde til sidste skrue
Totalentreprise på badeværelse
Totalentreprise på badeværelse. Flot arbejde og alt løst som ønsket.
God service og søde medarbejdere :-)
Fuld tilfredshed
Fuld tilfredshed, godt arbejde og nogle venlige medarbejdere
Absolut en anbefalelse værd!
Vi havde Nicolas fra Hovmand Energi ude og hjælpe med at trække ny el, i forbindelse med renovation af vores lejlighed. Ikke nok med at Nicolas er en super fyr, så er han også fagligt dygtig, hurtig og meget villig til at lære fra sig - angående arbejdet han udførte.
Hvis resten af Hovmand slænget er bare halvt så dygtige og behagelige som Nicolas så kan jeg KUN anbefale alle at bruge deres services.
Tusind tak for hjælpen. 👍
Hurtig og effektiv service
Hurtig og effektiv service, få timer efter at vi fejlmeldte vores gasfyr, var det oppe og køre igen. Tusind tak for hjælpen.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.