Det här tycker kunderna
TOP SERVICE ☀️☀️ Man kan altid ringe til dem og få den hjælp man ønsker 😊 Jeg ringede ind med et problem angående min varmepumpe og dagen efter ringede en medarbejder fra Hovmand energi med sva... Se mer
Företaget har svarat
Fremragende kunde service Jeg har manglet nogen til at servicere vores ES varmepumpe. Det viser sig at være en Milton med et andet brand, og det fandt jeg i Hovmand energi. Venlige, hurtige, pr... Se mer
Företaget har svarat
Efter min accept af jeres tilbud gik der en god uge, så ankom håndværkerne! Installation og idriftsætning tog 3 dage, hvor der var styr på alt: Væk med den gamle olietank og oliefyret. Gravearbej... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
kanalholmen 16g, 2650, Hvidovre, Danmark
- info@hovmandenergi.dk
- hovmandenergi.dk
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Tak for hurtigt service og konkrete…
Tak for hurtigt service og konkrete fejlfinding.
Service
Vi har fået service på vores anlæg og som altid er Hovmand bare gode. De kommer til den aftalte tid og da de kunne se at der var en fejl på gitteret til vore varmepumpe som gik ind under garantien, så sørgede de med det samme for, at bestille et nyt gitter og kom og lavede det, så snart de havde fået det fra leverandøren.
Super professionelt
Både Dirch, Nicolas og administrationen har været gode fra start til slut. Super professionelt

TOP SERVICE ☀️☀️
TOP SERVICE ☀️☀️
Man kan altid ringe til dem og få den hjælp man ønsker 😊
Jeg ringede ind med et problem angående min varmepumpe og dagen efter ringede en medarbejder fra Hovmand energi med svaret.

Fremragende kunde service
Fremragende kunde service
Venlige, hurtige, professionel og ikke mindst en fair pris. Kan meget varmt anbefales.

Svar från Hovmand energi
Super hurtigt udrykning da min skærm…
Super hurtigt udrykning da min skærm skulle skiftes.

Vil klart anbefale Hovmand
God indledende information. Efter accept af ordren kom vi hurtigt i gang og anlægget blev opsat og udført inden for den afsatte tid. Teknikerne var serviceminded og arbejdede godt sammen. De håndterede fint de udførelsesmæssige knaster som opstod . Også de sidste detaljer blev ordnet. Og at der bagefter blev ryddet ordentligt op, støvsuget og vasket gulv var helt fantastisk :-)
Afventer selve overdragelsen men det har jeg stor tillid til bliver godt.
Vil klart anbefale Hovmand til andre som skal have installeret en luft-til-vand varmepumpe.

En rigtig god service
En rigtig god service. De kom samme dag jeg ringede, mit fyr dryppede med vand. Service manden, udførte det årlige service samtidig.
Meget venlig og kompetent, svarede på mine spørgsmål😊

Professionel, ordentlig og ordholdende
Vi har haft Hovmand Energi til at udføre flytning af udedelen på vores varmepumpe, og vi er meget tilfredse med arbejdet.
Opgaven omfattede demontering af den eksisterende udedel, etablering af et korrekt og stabilt fundament samt udførelse af drænafledning. Derudover blev kabler og rør forlænget og tilpasset, og der blev udført en inspektionslem af tømrer.
Arbejdet fremstår meget professionelt udført, og det er tydeligt, at der er lagt vægt på kvalitet i alle led af processen. Monteringen af udedelen lever op til gældende krav, hvilket giver os tryghed i forhold til både drift og holdbarhed.
Kommunikationen var god, og aftaler blev overholdt gennem hele forløbet. Vi kan derfor varmt anbefale Hovmand Energi til lignende opgaver.

Kompetent kvalitetsarbejde
Vi fik skiftet en gammel luft/vand varmepumpe til ny VGU 250.
Det krævede en ekstra indsats for de to montører at få den gamle ud, men det tog de i stiv arm.
Flinke imødekommende professionelle folk, der efterlader alt rent og pænt og leverer et flot stykke arbejde.

Ny varmepumpe
Jeg har skiftet min vandvarmer og mit gasfyr ud med en luft til vand varmepumpe.
Fra første møde til den endelige aflevering har alt kørt helt som aftalt. Levering til tiden, løbende orientering, venlige/profesionelle håndværkere og flot udført håndværk.
En klar anbefaling herfra.

Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra. Vi føler os godt behandlet og har fået en suveræn service. Meget kompetente folk.

Svar från Hovmand energi
Intet at sætte en finger på
Vi har intet at sætte en finger på. Tak for super god service fra start til slut. Det var en stor beslutning af skifte vores gamle gas fyr ud med en moderne luft til vand varmepumpe. Hovmand Energi hjalp os til at træffe den rigtige beslutning. Deres teknikere er rigtig søde og fik det hele til at spille meget problemfrit - på trods af opsætning i kulde og blæst. Oliver gav os en rigtig god overlevering til sidst. Vi ser frem til mange gode år med vores nye Viessmann varmepumpe.

Svar från Hovmand energi
Hvordan giver man 6 stjerner?
Hvordan giver man 6 stjerner?
Udskiftning og installation af luft-til-vand varmepumpe forløb glat som aftalt og planlagt.
De havde hørt og forstået visionen og præsenterede fine løsninger.
Serviceniveauet var højt, rådgivningen kompetent, smilene store, humøret strålende, arbejdet effektivt og professionelt og indtrykket personligt.
Varmeste anbefalinger herfra.

Svar från Hovmand energi
Support og service på højt niveau
Hovmand overtog service på vores luft til vand varmepumpe efter, at vi havde haft Gastech på i nogle år. Efter en halv time havde Oliver løst et kæmpe problem, som Gastech aldrig havde kunne løse, og vores varmepumpe kan nu også opvarme radiatorerne på førstesalen.
Vi er meget tilfredse og glade og kan kun varmt anbefale Hovmand energi. De ved, hvad de laver og er ikke en flok mafiosoer som Gastech.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.