Hovmand energi Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har fået service på vores anlæg og som altid er Hovmand bare gode. De kommer til den aftalte tid og da de kunne se at der var en fejl på gitteret til vore varmepumpe som gik ind under garantien, så... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

TOP SERVICE ☀️☀️ Man kan altid ringe til dem og få den hjælp man ønsker 😊 Jeg ringede ind med et problem angående min varmepumpe og dagen efter ringede en medarbejder fra Hovmand energi med sva... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fremragende kunde service Jeg har manglet nogen til at servicere vores ES varmepumpe. Det viser sig at være en Milton med et andet brand, og det fandt jeg i Hovmand energi. Venlige, hurtige, pr... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Efter min accept af jeres tilbud gik der en god uge, så ankom håndværkerne! Installation og idriftsætning tog 3 dage, hvor der var styr på alt: Væk med den gamle olietank og oliefyret. Gravearbej... Se mer

Företagsinformation

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

24 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har netop fået skiftet vores oliefyr…

Vi har netop fået skiftet vores oliefyr ud med en luft til vand varmepumpe og forløbet har været en meget tilfredsstillende oplevelse.

Hovmand Energi har lige fra tilbudsfasen til den reelle installation levet op til alle aftaler og har igennem forløbet haft fokus på løbende forventningsafstemning, samt sikret at det håndværksmæssige har været helt i top.

Vi kan varmt anbefale Hovmand Energi som en ansvarlig og kompetent energi partner.

Mette og Steen, Bagsværd

10 oktober 2021

Tip top service

Vi har haft en super oplevelse med Hovmand Energi i forbindelse med installation af varmepumpe og udskiftning og flytning af eltavle. Alt har fungeret på både el og vvs siden. Varmeste anbefalinger herfra.

31 augusti 2021

Boveskovvej

Rigtig god service, hurtig responstid og altid tilgængelige

13 juli 2021

Hej Esben,

Din oplevelse lyder til at have været lige i skabet!
Tak for din anbefaling!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Var super tilfreds med både rådgivning

Var super tilfreds med både rådgivning, nyt fyr, rengøring og oprydning samt opfølgning bagefter med service. Top professionelle.

Kære Helen,

Dine ord varmer!

Vi er glade for at have leveret en fuldt professionelt forløb. Hvor alle aspekter har stemt overens med dine forventninger!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kom som aftalt og løste mit problem med

Kom som aftalt og løste mit problem med en utæt samling samt lavede kontrol af varmepumpe. Kan varmt anbefales.

Hej Anders,

Tak for din anbefaling!

Vi er altid står altid klar til at fikse eller servicere en varmepumpe.

Venlig elektriker

Venlig elektriker, der ordnede vores problemer for os hurtigt og til en fair timepris.

Kære Malene,

Vi skal nok lige sende dine ord videre til den venlige elektriker!
Vores team består af venlige professionelle, der alle bestræber sig på at levere den bedste oplevelse for kunden.

Gasfyr og service

Super god service og nem håndtering af vores problem

Hej Jesper,

Tak for denne flotte anbefaling!
Du kontakter os bare, hvis du får flere problemer!

Fantastisk oplevelse.

Har netop fået fjernet den "røde oliesatan" med et top moderne luft til vand varmepumpe fra Hovmand energi, som virker utrolig brugervenligt.

Hele processen fra tilbudsgivning til afslutning har været 100% tilfredsstillende. Opgaven påbegyndt på aftalt tidspunkt og afsluttet indenfor den forventede tidsfrist, kun 3 dage. Dejligt at Hovmand energi har alle kompetencerne inhouse, således processen ikke går i står som man oplever hos andre firmaer.

Udover udskiftning af oliefyret konstateret Hovmand energi ligeledes et par småting som man med fordel kunne udskifte i forbindelse med processen. Dette bevidner blot at drengene har fokus og overblik. Det handler ikke om at det skal være hurtigt færdigt, det handler om at kunden får den bedst mulige løsning, hvilket jeg sætter stor pris på.

Ville anbefale Hovmand energi til alle andre som står overfor at afskaffe oliefyret!

1 juli 2021

Hej Thomas,

Tak for din fede og detaljerede anbefaling!

Vi har sat rigtig stor pris på din tillid, du har vidst ved at vælge os som til at udføre udskiftningen af din varmeløsning.

Tak for de fantastiske ord. Vi vil gøre vores for fremtidigt at leve op til den ros, du har givet!

Af hjertet tak,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kompetent og effektiv udskiftning af…

Kompetent og effektiv udskiftning af vores gamle gasfyr med et nyt fra Weishaupt. Alt blev klaret på en dag, og installationen er pænt udført.

22 juni 2021

Hej Flemming,

Tak for dine fine ord!
Vi ønsker dig tillykke med dit nye Weishaupt!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alle aftaler overholdes og tidsplan…

Alle aftaler overholdes og tidsplan følges nøje - venlige og imødekommende montører.

20 juni 2021

Hej Jørgen,

Vi takker mange gange for din anbefaling!
Det glæder os at kunne levere et stykke arbejde til din tilfredshed!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De har bare styr på det hele hos…

De har bare styr på det hele hos Hovmand Energi. God service, flot arbejde og yderst brugbar rådgivning

Hej Anders,

Det lyder til at din oplevelse har været helt i top.
Vores målsætning om god service, flot arbejde og ærlig rådgivning er altid i højsædet. Det glæder os meget, at du har kunnet mærke det.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Installerede en luft/luft-varmepumpe på…

Installerede en luft/luft-varmepumpe på aftalt tidspunkt og helt uden problemer til en rimelig pris.

Hej Jørgen,

Tak for dine fine ord!
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores samarbejde. Samt har værdsat et gnidningsfrit forløb hos os.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De er til for kunderne og alt kunne…

De er til for kunderne og alt kunne aftales inden, også pris så kun super tilfreds. Kunden i centrum.

Kære Nina,

Mange mange tak for din anbefaling.
Det glæder os, at du har kunne mærke, hvordan vi værdsætter vores kunder.
Du har helt ret, kunden er i centrum!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Er rigtig gode til at holde kunden…

Er rigtig gode til at holde kunden orienteret om hvornår de dukker op, er rigtig gode til at kontakte kunden hvis der er problemer med at overholde en indgået aftale som f.eks. at komme den aftalte dag eller tid.
Super professionelle ! Har indtil videre KUN gode oplevelser.

Kære Berit,

Det glæder os, at du har haft en god oplevelse.
Vi takker for et godt samarbejde og for de fine ord!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alt blev lavet til tiden og prisen

Alt blev lavet til tiden og prisen. Flinke montører og hurtig service da anlægget meldte en fejl.

Kære Mogens,

Der skal lyde en stor tak fra os hos Hovmand Energi for din anmeldelse.

Det glæder os, at du har været tilfreds med vores løsning og service.

Du skal altid være velkommen til at kontake os, hvis der skulle være noget.

Med venlig hilsen,
Hovmand Energi

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Fik skiftet følere og styresystem ud…

Fik skiftet følere og styresystem ud men fik alt i alt en dårligere løsning. Der var ikke rigtigt forståelse for mit spørgsmål da jeg efterfølgende vil høre hvorfor det forholdte sig sådan.

Hej Lars.

Det er jeg virkelig ked af at høre, min forståelse var faktisk slet ikke at du har haft en dårlig oplevelse. Du har fået skiftet din gamle gulvvarmestyring til en moderne løsning, så jeg kan ikke rigtig se hvorfor det skulle have endt med at blive en dårlige løsning som du beskriver? Du må meget gerne kontakte os pr. mail: info@hovmandenergi.dk - således at vi kan svare på dine spørgsmål, og forsøge at vende din dårlige oplevelse, til noget positivt.

Jeg husker endda at du blev henvist af din kollega, som havde været tilfreds med os - og det skal du da også være!

Vh. Oliver Hovmand / Hovmand Energi 🌱

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Service og kompetencer er helt i top!

Hovmand Energi har skiftet vores gamle oliefyr til luft-til-vand varmepumpe. Deres rådgivning og serviceniveau er helt i top. Deres beregning omkring årlig besparelse på varmeregningen var spot-on og deres medarbejdere er lige så kompetente, som de er venlige. For nylig havde vi besøg af deres vvs-samarbejdspartner til en mindre opgave - vedkommende var både effektiv og behagelig. Der er intet negativt at sige.

Kære Pernille,

Det varmer vores hjerter at læse din anbefaling. Udskiftning af oliefyr til luft-til-vand varmepumpe er et stort projekt. Vi bestræber os på at levere ærlig rådgivning og god service, så du kan være sikker i din nye løsning.
Din nye luft-til-vand varmepumpe vil give dig glæde, og varme, mange år frem!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Hej,

Tak for det fine review!
Det er godt I har været tilfredse med arbejdet. Vi stræber altid efter at levere en høj kvalitet i vores arbejde. Og hvis vi kan gøre det hurtigt, så meget desto bedre.
Vrooooom!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.