Hotel Saxkjobing Omdömen 80

2,2

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Sløj oplevelse. Ind- og udtjekning uden synderlig attention. Frokost var ikke en rar oplevelse med decideret kvalmende tarteletter og en tatar med kødstykker på 2x2 cm. Vi havde slet ikke lyst til... Se mer

Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Menu lever ikke ikke op til…

Menu lever ikke ikke op til forventningerne meget små uopfindsomme retter. På ingen måde en gourmetrestaurant. Vi var 4 personer og blev dårligt nok mætte. Når en ret er fiskefilet kan man ikke servere 4 halve fiskefileter . Alt i alt et skrabet tilbud her sætter jeg ikk mine ben ogen

4 april 2026

Kan IKKE anbefale Hotel Saxkjøbing

booket 2-dages 'Hverdagsophold' med 2 retters middag. Hotellet serverede præcis samme menu begge dage: Forret et stykke fisk ca. 2*2 cm, hovedret et stykke dårligt oksekød, helt umuligt at tygge. Jeg sagde til tjeneren, at det var ærgerligt at få samme menu 2 dage i træk. Tjeneren svarede, at det siger andre gæster også, men sådan er det på hotel Sakskøbing.

Der gik en time fra tjeneren fjernede tallerkenen fra forretten, indtil hovedretten kom, virkelig lang ventetid.

Værelset lugtede grimt og fugtigt, og der kom næsten ikke vand ud af bruseren.

Jeg troede, at Klaus Meyer stod for kvalitet, men sådan er det desværre ikke.

7 augusti 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi havde et udsøgt ophold med 3 overnatninger

Vi havde et ophold med 3 overnatninger, alt fungerede som det skulle. Meget venligt og opmærksomt personale både ved indtjekning og i hotellets restaurant. Vi spiste en meget lækker helstegt rødspætte, og oste til dessert. Morgenmaden var buffet det var en udsøgt fornøjelse.
Frokosten inden hjemtur nød vi også.
På værelset var der lidt knirkende gulv, men det er en historisk gammel bygning så det gik fint.
Der er dejlige opholdsstuer med mulighed for klaverspil, brætspil og nyed en kop kaffe eller øl.
Vi kommer gerne tilbage.

21 augusti 2025

Skuffende

Besøgte en overfyldt restaurant med meget dårlig akustik. Bestilte stjerneskud efter ca. 1 time fik vi maden, opdagede da tjeneren var gået at der manglede asparges, dildmayo og dild, fik fat i en tjener og fortale hvad der manglede fik en lille skål med 4 små kvarte asparges, uden beklagelse. Da vi betale sagde tjeneren at sådan serverer vores kok stjerneskud (i menukortet står der noget andet) . Vi har også betalt en del mere for vores øl end hvad der står på spisekortet på nettet.

15 juli 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Skuffende oplevelse

Vi blev taget godt imod af en venlig og imødekommende tjener på en varm dag i gårdhaven, hvor vi valgte at bestille 2 x cæsarsalat til frokost. En forholdsvis nem og ukompliceret ret.

Vi havde høje forventninger, da vi havde læst, at hotellet er ejet og drevet af Claus Meyer, og at køkkenet har fokus på lokale råvarer.

Imidlertid var det en skuffende oplevelse: Romainesalaten havde brune pletter, stokken havde man ikke skåret fra, og salaten virkede mildest talt træt. Man kunne smage, at croutonerne var lavet på godt brød og olivenolie, men de var både seje og hårde. Måske fra dagen før. Kyllingen var veltilberedt og smagte dejligt, men det kunne ikke rette op på i indtrykket af en salat, der slet ikke levede op til forventningerne til en cæsarsalat lavet på gode råvarer.

De to stjerner giver vi for en venlig og imødekommende tjener, der skabte en god stemning.

2 juli 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Manglende transparens og svag digital…

Manglende transparens og svag digital strategi – ikke en god kundeoplevelse

Jeg købte et gavekort via hotellets hjemmeside til en vigtig mærkedag og forventede – som det er standard i en moderne digital kunderejse – at modtage det straks. I stedet gik der over tre timer fra bestilling til levering. Ingen steder på siden informeres der om, at gavekortet ikke leveres med det samme, hvilket bryder med grundlæggende principper for transparens og troværdighed i online handel.

Da gavekortet ikke var fremkommet efter to timer – og det var tidssensitivt – måtte jeg i sidste øjeblik købe en alternativ gave. Det gjorde både situationen unødigt stressende og markerede mærkedagen på en helt anden måde, end jeg havde ønsket.

Da jeg kontaktede kundeservice, mødte jeg en uprofessionel og rigid tilgang uden vilje til at tage ansvar eller tilbyde refundering, selvom deres egne processer ikke blev overholdt. Det efterlader et indtryk af en kortsigtet strategi, hvor profit vægtes over kundetilfredshed og bæredygtige relationer.

Som medejer af en digital virksomhed ved jeg, at effektive, gennemsigtige og fleksible processer er kernen i en succesfuld og bæredygtig forretningsmodel. Her oplevede jeg det stik modsatte.

Dette er ikke en service, jeg vil anbefale – og bestemt ikke én, jeg har tillid til at benytte igen.

5 juli 2025

Køb ikke ophold med mad

Hotellet er fint, hyggelig by, hyggeligt hotel, venligt personale. Dog dryppede det kun ud af bruseren, så et bad var umuligt.

Men maden var helt igennem forfærdelig.

Vi havde ophold med 3 retter og 5 retter.

Første aften ventede vi 45 minutter på 1 ret. Da den blev serveret havde vi ikke set et menukort og derfor ikke fået, vand, brød eller drikkevarer.
Vi fik serveret en enkelt hvid asparges, som ikke var skrallet og derfor næsten ikke kunne tygges.

2. Ret ventede vi 35 minutter på og fik to mikro stykker lam. De smagte fint, men der var slet ikke nok.

Desserten ventede vi 55 minutter på og den var smagløs.

Vi måtte i netto efter mad, fordi vi stadig var sultne.

Dagen efter med de 5 retter var endnu værre. De glemte os i 50 minutter, på trods af at restauranten var under halvt fuld.
De første to retter var vanvittig dårlige og smagløse.
Og efter ca 3 timer droppede vi de sidste to retter fordi vi ikke orkede at være der længere.

Vi oplevede at det samme skete for kunderne omkring os - de ventede også evigheder på mad og betjening.

Et sådan ophold koster 4600 kr og det er det slet ikke værd.
Jeg fraråder stærkt at folk køber et ophold med mad. Da hotellet egentlig er hyggeligt nok. Maden er bare super dårlig og servicen i restauranten er endnu værre.

1 juni 2025

Nedslidt og lugtende værelse

Bookede en overnatning og fik et værelse, der lugtede af mug og gammelt sommerhus. Bruseren kunne ikke holde sig selv, så måtte stå med den i hånden. Badeforhænget ramte toilettet, når man sad på det, og kunne ikke trækkes til side. Hamrende koldt på badeværelse og værelse. Virkelig nedslidt.

27 mars 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Værelset var sindssygt koldt og ikke…

Værelset var sindssygt koldt og ikke rent. Serveringen var ringe og der var ikke styr på tingene. Fik en 5 retters menu, de 2 først retter smagte godt, de næste 3 retter var virkelig dårlige og slet ikke pengene værd.

30 november 2024
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Helt fint besøg

Helt fint aftensmåltid og besøg. Købte månedens menu og den smagte helt fint. Tjenerne var også flinke og snaksagelige.

14 oktober 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestilte en bøf bearnaise medium rød.

Bestilte en bøf bearnaise medium rød.
Tjeneren meddelte at den var en ribeye, krogmodnet og ca 300 gram.
Modtager en ribeye gennemstegt og ca. 180 gram. Samt bestik til alacarte.
Efter klage modtager jeg en ny.
Ca. 200 gram kalvefilet som et stegt medium. Samt nu en kniv der er til Steak.
Efter endnu en klage, meddeles at de er kede af ikke at kunne leve op til forventninger.
Jeg bedømmer dette sted med 1 stjerne pga. Den hyggelige gårdhave.
Prisen på kr. 385 for bøffen og kvaliteten samt betjeningen er sat urealistisk høj.

2 augusti 2024
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Dejlig oplevelse

Overnattede en enkelt nat på dette hyggelige gamle hotel midt i Sakskøbing. Ankom sent og netop som køkkenet lukkede, men fik uden problemer lov at bestille et hårdt tiltrængt aftensmåltid efter en lang arbejdsdag. Venligt og imødekommende personale. Pænt og rent værelse og god morgenmad med bl.a. friskbagt, hjemmelavet brød (helt sikker ikke industrielt bake off brød, som andre hoteller og tankstationer bruger) og økologisk æblesaft.

24 juli 2024

Frygtelig oplevelse.

Frygtelig oplevelse.

Efter at have tilbragt et godt seminar på hotellet for 5 år siden, bookede vi to værelser på hotellet.
Ved ankomst fik vi to værelser, det ene beskidt med bremsespor i toilettet, det andet slidt og trist. Vi bestilte middag i restauranten som denne aften var fyldt op. Maden kom efter 50 min og kødet var råt. Tjeneren undskyldte og tog det tilbage i køkkenet. Efter yderligere 40 minutter kom maden retur, nu brændt på og uden tilbehør. En tjener kiggede på vores tallerkener og undskyldende sagde han “ det er så pinligt det her, jeg er helt chokeret, I skal selvfølgelig ikke betale. Vi efterlod maden og gik på vores værelse.
Værelserne er lydte og sammenlagt sov vi 4-5 timer den nat, da man kan høre ALT hvad der foregår omkring en.
Morgenmaden var god og derfor den ene stjerne. Sjældent har vi oplevet noget så ringe.

18 juli 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Maden lever ikke op til…

Maden lever ikke op til forventningerne.
Burger bollen var hård som beton.
De retter med kød - der var portionerne alt for små kontra prisen. Vi gik ikke derfra mætte. (Det var en fødselsdag)
Vi var sulte igen da vi landede hjemme.
Servicen kunne godt forbedres.
Ikke et sted vi vil anbefale.
Man har højere forventninger om rigeligt med mad og brilliant service, med tanke på at det er en anderkendt kok som Klaus Meyer der har stedet.

19 juni 2024
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.