Al jaren klant en heb verschillende domeinen draaien, alleen sinds kort het gevoel dat ik tegen robots zit te praten. Ze zijn niet meewerkend en denken niet mee, het voelt heel autoritair aan. Ik ga a... Se mer
Företaget har svarat
Wij hosten onze websites nu al een paar jaar bij Hosting2Go. Ze hebben een handige control panel waarin je veel zelf kunt regelen. En mocht je dan toch nog vragen hebben, ze staan altijd klaar om snel... Se mer
Företaget har svarat
Al jaren (sinds 2006) ben ik klant bij Hosting2Go. De negatieve ervaringen die hier beschreven worden deel ik niet. Bij een vraag (die met een ticket geplaatst wordt) is er altijd snel en behulpzaam... Se mer
Företaget har svarat
Ik gebruik al jaren de hosting pakketten van H2Go en ben zeer tevreden. De uptime en de helpdesk zijn fantastisch. Ook bij complexe zaken die niet voor de meeste gebruikers alledaags zijn, zorgen ze v... Se mer
Företaget har svarat
Bij Hosting2GO krijg je complete en goedkope webhosting voor € 99,95 per jaar! Beste hostingprovider van Nederland. Snelle helpdesk. 15 jaar ervaring.
Kraaivenstraat 38-17, 5048AB, Tilburg, Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Sinds 2006 heb ik al een abonnement bij Hosting2Go (met verschillende domeinnamen) en ik ben al die jaren tot volle tevredenheid geholpen via de helpdeks bij diverse problemen en vragen, waar ik zelf niet uitkwam. Petje af!

Svar från Hosting2GO
Ik wil opzeggen dat wordt onmogelijk gemaakt je kunt geen contact maken met de helpdesk ik heb een brief gestuurd en krijg als antwoord dat ik eerst nog een jaar moet betalen dan gaan ze over 4 maanden nog eens kijken. Mijn inlog lukt ook niet zo genaamd ongeldig emailadres
Ja mooi zo'n verdien model,eenmaal een registratie doen en er NOOIT MEER VANAF KOMEN.
PAS OP MENSEN

Geen Let's Encrypt???
TLDR;
De mensen die Let's Encrypt niet kennen zullen hoogstwaarschijnlijk niet meer nodig hebben en de mensen die de technische kennis wel hebben kunnen zekel zelf wel bepalen wat voor SSL beveiliging zij kiezen.
Geef je gebruikers een keuze, zoals de rest van de wereld!
---------------
Al 10 jaar in de IT, maar een bedrijf zonder gratis SSL ben ik de laatste jaren niet meer tegen gekomen. (en niet zonder reden) Hosting2GO, het enige hostingbedrijf die misbruikt maakt van SSL, heeft zelfs een artikel geschreven om te verantwoorden waarom zij dit niet aanbieden. De feiten mogen dan wel kloppen maar ik hoop dat ze zelf toch echt wel beter weten dan dit.
Let's Encrypt is redelijk nieuw en is ontwikkeld om alle websites van een (minimale) beveiligingslaag te voorzien. Als dit artikel geen pure onzin zou zijn, zou de hele online wereld er wel het zelfde over denken en zou Let's Encrypt nooit ontwikkeld zijn. Het lijkt mij een hele rare manier om meer te vragen voor de aangeboden diensten. Zeker omdat de uitleg waarom zij dit niet aanbieden niet makkelijk te vinden is en wij allemaal heel goed weten dat niet iedereen hier van op de hoogte is en zonder na te denken hun hostingpakket upgraden. Achterlopen op de techniek is 1 ding, maar er op deze manier misbruik van maken vind ik persoonlijk onacceptabel. Zeker omdat ik geen enkel ander hosting bedrijf ken die er ook zo achterlijk mee om gaan.

Svar från Hosting2GO
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.