Horlogeband besteld en betaald maar helaas niet mogen ontvangen. Ik 4 emails gestuurd maar zelfs daar op heb ik geen reactie mogen ontvangen. Zeer slecht en ik zou het ook niemand aanraden.
Vorige week zaterdag een Breil horlogebandje besteld. Bedrag afgeschreven maar tot op heden niets ontvangen. Word niet vrolijk na wat research gedaan te hebben. Gebeld en gemaild maar geen reactie... Se mer
Stay away from horlogeband.nu and their affiliates - horlogeoutlet.nu and klokkenmakerheefttijd.nl I placed an order on October 16 and paid the same day via a bank transfer. Followed up with them... Se mer
Op 3 febr 2018 een horlogebandje voor een Breil besteld onder order 20180203062643. op hetzelfde moment is via Ideal betaald. Tot op heden geen levering. Ook geen reactie op E-mails aan klant... Se mer
Informationen kommer från olika externa källor
De-horlogebanden-die-Horlogeband_nu-levert-zijn-origineel
Postbus 30, Nederländerna
- horlogeband.nu
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Prima en snelle levering
Prima levering, maar te product is aan de dure kant. Had het eerder ergens anders tegen een betere prijs aangeschaft, maar goed. Verder okay.
Perfect gegaan met bestelling
Perfect gegaan met bestelling. Direct reactie op status verzending en binnen 2dagen met reguliere post in huis. Materiaal is orgineel
Mvg, René
Verrassend snel geleverd
Verrassend snel geleverd, uitstekende kwaliteit. Ik ben weer helemaal blij met mijn horloge!
Snel en top bandjes
Snelle levering door de brievenbus.
Duidelijke site en snelle levering.
Uitblijven levering
Ruim een week geleden horloge bandje besteld bevestigingsnummer 20180420100038
Website communiceert levering binnen één werkdag, ik heb nog steeds niets ontvangen.
Ook reageren ze niet op mijn mail. Ik vraag me af of ik het nog kan verwachten.

Svar från Horlogeband.nu
Geen reactie op mijn e-mail
Geen reactie op mijn e-mail, website is niet duidelijk en tegenstrijdig
Kwaliteit lager dan origineel
Bandje is na 1 jaar gescheurd, terwijl originele bandje het ruim 3 jaar uithield. Ik twijfel of de kwaliteit echt ‘origineel van Seiko’ in mijn geval is. Of gewoon nep uit China. Ik zou er niet meer kopen.
Het gaat om order 20160709090802, inderdaad uit 2016! Maar horloge ligt al zeker 6 maanden op de keuken tafel (ik snap dat je dat niet kan checken)

Snelle en prima levering
Super-service en zeer snelle levering.
Keurig netjes binnen 2 dagen mijn…
Keurig netjes binnen 2 dagen mijn bestelling ontvangen.
uitblijven levering
Op 3 febr 2018 een horlogebandje voor een Breil besteld onder order
20180203062643. op hetzelfde moment is via Ideal betaald.
Tot op heden geen levering.
Ook geen reactie op E-mails aan klantenservice ontvangen.
Graag levering of anders geld terug.
vriendelijke groet
F.Wanders

Svar från Horlogeband.nu
De bestelling was snel binnen.
De bestelling was snel binnen, De prijs is oke, en het geleverde? Tja het ziet er goed uit, het orgineel ging vele jaren mee, hoop dat dit ook zo lang mee gaat.
Goede service.