Banner for Hondenopvakantie

Hondenopvakantie Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De dienstverlening is klantgericht en klantvriendelijk. Het koste mij heel weinig moeite om de boeking af te ronden. Ook de antwoorden op de vragen die ik had kon ik online terugvinden. Binnen 30 min... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De woning was helemaal niet hondvriendelijk, er was geen omheining waar je u honden kon loslaten, de zetels waren allemaal stuk en de airco werkte ook maar half. Een bad nemen kon ook niet want het wa... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Was op zoek naar een geschikte locatie om twee weken met een (tijdelijke maar bekende) hond (herder) te vertoeven in de zomer omdat eigen huis/tuin te klein is en de hond aanslaat bij krant en post. V... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Mooi omheind inderdaad maar tuin met achterstallig onderhoud. Netjes uitgedrukt want de tuin was gewoon een behoorlijke chaos. Loungeset zonder kussens, onkruid tientallen cm hoog, schuurtje met vieze... Se mer

Företagsinformation

5. Semesterbostad
  6. Uthyrning av semesterboende

Om Hondenopvakantie

Skrivet av företaget

Hondenopvakantie.nl is de website waar je moet zijn als je met je hond op vakantie wilt. Bij ons kan je heel makkelijk zoeken naar huisjes met een omheinde tuin en op hoeveel meter de vakantiehuizen van zee liggen.

Wij zoeken ook leuke losloopgebieden en hondenstranden bij de woning en je vindt veel extra informatie over huisje, omdat wij huurders specifieke vragen stellen die van belang zijn voor hondenbezitters.

Hierdoor weten wij meer dan reguliere aanbieders en zo maken wij het verschil voor de hondenbezitter.

Alleen transparante prijzen

Skrivet av företaget

Bij ons ziet uw gewoon wat het kost.
Een huurprijs tonen en achteraf extra kosten in rekening brengen? Dat is iets wat wij niet doen: u ziet altijd welk totaalbedrag u moet betalen. Ieder jaar worden wij gecertificeerd door de Thuiswinkelwaarborg, zodat alles duidelijk is voor iedereen en dat u met een gerust hart kunt boeken.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

243 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Cormeilles

We zaten op een prachtige plek in Cormeilles. Tussen de appelbomen en de koeien. Het huis was geweldig. Nog nooit zo’n schoon vakantiehuis gehad. Complimenten voor Celine.

14 juni 2026
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Het was een fijn huisje vlakbij zee in…

Het was een fijn huisje vlakbij zee in een mooie omgeving.Er was een groot terras, helaas niet omheind dus de hond lag altijd aan de lijn.
Ik zou dit huisje niet aanbevelen als je hond een jachtinstinct heeft. Er waren veel reeën, zowel bij het strand als rond het huis. Af en toe werd de hond helemaal gek… En er waren veel teken

10 juni 2026
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Tuin was grotendeels secuur…

Tuin was grotendeels secuur omheind. Echter, één helft van de tuin was met betonijzer matten afgezet. Dat bleek voor onze kleinere honden niet voldoende waardoor die door de afrastering naar de buren liepen.

12 juni 2026

Duidelijke info

Duidelijke info, goede opsomming van wat wel en niet aanwezig zijn op locatie. Duidelijk hoe alles werkt en hoe er betaald moet worden. Het huisje dat wij geboekt hadden kwam overeen met de verwachting. Prima geregeld.

30 maj 2026
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Opzich een prima vakantie

Wat gaat goed:
De tuin en omheining is top
De jacuzzi is top
Het chalet zelf is prima
De omgeving is top

Wat kan beter:
Bedden erg zacht.
Banken doorgezakt
Ik mis verduisterende gordijnen voor de slaapkamer, ik kom slecht in slaap door het buiten licht van het andere chalet.

4 juni 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

er was geen huis met omheining voor de…

er was geen huis met omheining voor de hond terwijl we daar hadden opgezocht.
we konden gelukkig nog een ander huis krijgemn maar extra kosten . op deze manier raden we niemand aan om via hondenopvakantie te zoeken.

21 maj 2026
Logotyp för Hondenopvakantie

Svar från Hondenopvakantie

Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons oprecht te horen dat uw vakantie niet is verlopen zoals verwacht en geboekt.

Na navraag is gebleken dat het park helaas een fout heeft gemaakt bij de toewijzing van uw accommodatie. Dit is dan ook niet een fout van ons platform. Het huisje mét omheinde tuin was door u correct gevonden en geselecteerd.

Wij begrijpen hoe vervelend en teleurstellend dit moet zijn geweest, zeker met een hond. Wij hebben vele trouwe klanten die via HondenOpVakantie jaar na jaar een huisje met omheinde tuin boeken en daar volledig tevreden over zijn. Het is dan ook extra jammer dat het bij u door een fout van het park mis is gegaan.

Wij nemen dit signaal serieus en zullen het park hierop aanspreken, zodat dit in de toekomst niet opnieuw gebeurt.

Mocht u nog vragen hebben of kunnen wij iets voor u betekenen, dan horen wij dat graag.

James Barclay namens
HondenOpVakantie

Hele rustige omgeving.

Het perceel was zeker heel goed omheind, honden konden niet weg. Heel rustige omgeving. Tuin was was minder goed onderhouden. Het was in 2018 de mooiste tuin blijkbaar ? Gras was wel kort gehouden. Veel kruip door sluip door paadjes. Auto staat op eigen grond achter hek, dat was wel fijn. Voor 2 personen is het huisje te doen, voor 4 man zijn er te weinig,voorzieningen. Zoals maar 4 handdoeken voor 7 dagen .

31 maj 2026
Omdöme utan inbjudan
Logotyp för Hondenopvakantie

Svar från Hondenopvakantie

Hartelijk dank voor uw feedback. Wij krijgen zelden zo'n uitgebreide reactie terug. Dank daarvoor en we zullen deze verwerken.

Ik wil echter benadrukken dat wij zelf niet over de oplevering van het huisje gaan, dat doet Novasol de verhuurder van het huisje. Uw feedback sturen we uiteraard door en we benadrukken dat ze dit moeten verbeteren. U zal ook een reviewverzoek van Novasol zelf ontvangen. Door ons met 1 ster te beoordelen, beoordeelt u echter de verkeerde organisatie (wat betreft de schoonmaak) omdat wij niet verantwoordelijk zijn voor de schoonmaak en oplevering.

Nogmaals wij nemen uw review heel serieus en we waarderen de uitgebreide omschrijving, daar kunnen we wat mee.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vergeten aanvinken omheinde tuin.

We hadden vergeten om omheinde tuin aan te vinken bij onze boeking.
Kregen direct antwoord op mail en app gesprek nadat we dit via deze weg hadden aangekaart. Het werd meteen aangepast, zodat onze hond zich nu heerlijk vrij kan bewegen bij de lodge.

23 maj 2026

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.