Det här tycker kunderna
Op Bospark Ede hadden we het huisje nr. 75 gereserveerd wat ons erg tegen viel. Het was niet schoon (vieze plinten). Geen aardappel mesje en ook geen vleesmessen om je vlees te snijden. Het was... Se mer
Direct aan paadjes om honden uit te laten, poepzakjes en veel afvalbakken in de buurt, tuin afgezet, dichtbij het strand. Knus huis, mooie vakantieplek!
Företagsinformation
Om Hondenopvakantie
Skrivet av företaget
Hondenopvakantie.nl is de website waar je moet zijn als je met je hond op vakantie wilt. Bij ons kan je heel makkelijk zoeken naar huisjes met een omheinde tuin en op hoeveel meter de vakantiehuizen van zee liggen.
Wij zoeken ook leuke losloopgebieden en hondenstranden bij de woning en je vindt veel extra informatie over huisje, omdat wij huurders specifieke vragen stellen die van belang zijn voor hondenbezitters.
Hierdoor weten wij meer dan reguliere aanbieders en zo maken wij het verschil voor de hondenbezitter.
Alleen transparante prijzen
Skrivet av företaget

- Bij ons ziet uw gewoon wat het kost.
- Een huurprijs tonen en achteraf extra kosten in rekening brengen? Dat is iets wat wij niet doen: u ziet altijd welk totaalbedrag u moet betalen. Ieder jaar worden wij gecertificeerd door de Thuiswinkelwaarborg, zodat alles duidelijk is voor iedereen en dat u met een gerust hart kunt boeken.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- info@hondenopvakantie.nl
- hondenopvakantie.nl
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fijne hondenvakantie gehad!
Op Bospark Ede hadden we het huisje nr
Op Bospark Ede hadden we het huisje nr. 75 gereserveerd wat ons erg tegen viel.
Het was niet schoon (vieze plinten). Geen aardappel mesje en ook geen vleesmessen om je vlees te snijden. Het was een 5 persoons huisje maar er waren maar 3 glazen schaaltjes voor een toetje, dus dat was om beurten eten.
En over de magnetron waren we helemaal niet te spreken. Daar zit een behoorlijke brandlucht in die doortrok tot in de koelkast eronder. Dus van de magnetron konden we geen gebruik maken . Ze zouden het schoonmaken met 1 flesje schoonmaak en een doekje. Dat was volgens ons niet de oplossing.
Buiten konden we niet zitten want overal zowel op het gras als het terras zat vol met ganzenpoep die daar elke dag kwamen.
De badkamer was totaal beschimmeld.
De ligging was goed, rondom in de bossen.
Het personeel bij de receptie was vriendelijk.
Mooi en rustig park.
LEUKE VAKANTIE IN LE GITE EN BOIS, RUE DU DOULAC 7 IN ST OMER FRANKRIJK
Leuk huis, zeer leuke omgeving, onze hond leek er super gelukkig, ze lijkt zelfs wat down sinds we thuis zijn. Voor ons was de omgeving fantastisch. Rustig, dicht bij het centrum (1 km of zo), geen getoeter, geen vliegtuigen, geen sirenes, geen bussen of trams, zalig! In de buurt heb je kleine maar uitstekende restaurants, een bakkerij. De eigenaars wonen dicht bij de gite maar zijn zeer discreet, en zeer vriendelijk. Je kan er met de hond gaan wandelen tussen de vele kanaaltjes, en naast de Rivier Aa. Ik ga zeker terug.
Heel vriendelijk personeel en goed…
Heel vriendelijk personeel en goed behandeld.
Uitlaat plekjes voor de hond bij het park zijn er niet.
Ligging van het park was prima.
We kwamen aan bij het huis en waren…
We kwamen aan bij het huis en waren direct enorm verrast door de enorme omheinde ruime tuin voor de honden, jeetje wat een ruimte! Honden gelukkig, wij gelukkig toch? Het huis zelf was groot, netjes en er was aan zoveel extra gedacht ( ik ga dat niet verklappen, ervaar het vooral zelf) erg compleet en alles wat je nodig hebt aanwezig. Aan het einde van een bospad, dus weinig verkeer en op af en toe een wandelaar na zie je niemand.. Ook in de omgeving veel te doen, Duitsland, Limburg alles is dichtbij dus winkelen, maar ook natuur zien, alles kan er. Ik raad aan om gebruik te maken van de togoodtogo app als je er bent, haal boodschappen voor bijna niets, de pakketten waren enorm!
Super schattig huis!
Super schattig huisje met een Lekkere tuin. De omheining is ongeveer 150cm hoog, dit klopt niet met hoe het staat aangegeven op de site van het huis, hou dit in de gaten! Huis is schoon, genoeg spullen aanwezig dat is ook fijn. Maar 1 mat aanwezig voor de honden om op te liggen, dit vind ik wel weinig voor een huis waar 5 honden mee mogen. Gelukkig hadden wij dekens bij ons zodat de honden toch op de grond konden liggen! Verder echt genoten. Genoeg winkels in de buurt. Strand is echt goed aan te rijden, top om te wandelen met de honden! Zeker een aanrader!
Alles in orde voor ons en ook voor de…
Alles in orde voor ons en ook voor de honden ze konden vrij buiten we hebben ons geamuseerd bedankt voor alles
Prima vakantiehuis en mooie omheinde…
Prima vakantiehuis en mooie omheinde tuin waar onze hond lekker kon spelen en rennen.
Prachtig vakantiehuis in Rendeux.
Ons vakantiehuis Coeur de biche in Rendeux was fantastisch. Het huis is heel mooi, groot en schoon en van alle gemakken voorzien. De grote omheinde tuin was schitterend. Wij en onze hond hebben hier dagelijks van genoten.
In de omgeving van het huis is van alles te doen. Wij hebben prachtige wandelingen gemaakt, maar je kan ook een stadje bezoeken of met een kano de Ourthe afvaren.
Prima pas gerenoveerd huis met grote…
Prima pas gerenoveerd huis met grote hond vriendelijke tuin. Genoeg ruimte voor de hond om te kunnen rennen. Wel een open trap in woonkamer, die hebben we geblokkeerd zodat de hond niet naar boven kon.
Duidelijke website
Duidelijke website met hele mooie en fijne suggesties. Ideaal voor de hondenliefhebber
Mooi boshuisje
Duidelijk kort en krachtig om de boeking te doen.
Het huisje op een groot plek tussen de hoge bomen. Wat een rust en ruimte.
Gedeelte goed omheind voor alle honden. Aan de voorkant was het hek te laag , die mag ook meer aandacht.
Het huisje zelf is van alle gemakken voorzien. Goede verwarming, kleine keuken maar er staat alles wat je nodig hebt. 3 slaapkamers. Een wasmachine en droger!.
Wel een gladde laminaat vloer. Deze is mooi en licht maar te glad voor onze oude hond. Houdt hier rekening mee dmv anti slip sokjes of matten. Maar wat een ruimte voor de honden in de tuin om lekker te scharrelen. Ook staat er buiten een pingpongtafel en divers buitenspeelgoed.
Wij hebben genoten. En komen zeker terug!
Jenny
Goed omheind welness huisje
Goed omheinde, best grote tuin. Hond is welkom op het park. Er is een speeltuintje voor honden. En hond mag zelfs mee restaurant in. Ook een mooi bos in de omgeving om te wandelen. En voor de baasjes een heerlijke jacuzzi en sauna.
Snel overzicht waar je met je hond terecht kan
Snel en concreet overzicht waar we met onze hond terecht konden, handig vooraf de prijs en directe link met het park voor de verdere afhandeling.
Heerlijk een huis met de juiste…
Heerlijk een huis met de juiste omheining voor de hond dan ben jezelf ook relaxed. En een super fijn huis.
Hondvriendelijk-TOP!
Prima overzichtelijke en toegankelijke site. Goed en duidelijk ingedeeld: gemakkelijk filteren op bijv zoekgebied. Vooral als je op zoek bent naar een plekje met omheinde tuin. Zeer informatief: huis en omgeving/locatie.
Fijn huis met een goed hek om de tuin!
Door de duidelijke beschrijving en foto's kon ik de juiste keuze maken voor onszelf, maar zeker ook voor onze hond.
Een heerlijke grote tuin, met een heel goed en stevig hek eromheen heeft er voor gezorgd dat we een zorgeloze vakantie hadden!

Svar från Hondenopvakantie
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.