Opgave/ordre: OpsÊtning af to stk. VP Flowetpots i entré. LoftshÞjde 2,4m. Montering i et lanpeudtag. Bestilling: Tilbud pÄ fastpris ca. DKK2.400 for montering af lamper og afmontering af eksi... Se mer
Det hÀr tycker kunderna
Vi havde besÞg af to montÞrer fra HomeSetup over to dage ifm. flytning til en ny lejlighed. Der skulle bÄde monteres tv, hÊnges billeder og lamper op, vÊltesikres og meget andet. MontÞrerne var... Se mer
Arbejdet blev gjort fint og hurtigt. Min anmeldelse skyldes montÞrens fuldstÊndigt utilstedelige opfÞrsel. Jeg havde booket en aftale kl. 8, men de dukker fÞrst op kl. 9.10. Jeg er opmÊrksom pÄ de... Se mer
Jeg havde besÞg af Alex og Claus, der monterede to lamper over mit spisebord. Bookede aftalen lÞrdag pÄ hjemmesiden - superflot arbejde udfÞrt mandag, der blev ryddet op og sat pÄ plads bagefter og... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Online hĂ„ndvĂŠrksfirma hvor du selv kan bestille tid i vores online kalender. Vi har fast pris pĂ„ alle opgaver, sĂ„ du kender prisen pĂ„ forhĂ„nd. Vi har fastprisgaranti, hvilket betyder at prisen ikke stiger, uanset vores tidsforbrug. Book tid online til montering af TV, montering af alle typer lamper, montering af alle typer gardiner, samling af alle mĂžbler, ophĂŠngning & montering af alt i hjemmet - Vi har fast pris pĂ„ alle opgaver uanset vores tidsforbrug, sĂ„ du ved prisen pĂ„ forhĂ„nd - Vi tilbyder ikke arbejde pĂ„ timepris, da vi har faste priser pĂ„ alle opgaver - Vi yder altid 2 Ă„rs garanti pĂ„ alt, sĂ„ du altid kan vĂŠre helt tryg ved os - Alle vores medarbejdere er forsikret, sĂ„ hvis noget gĂ„r galt, er du altid dĂŠkket af vores forsikring - Hos os er det super nemt, med kun 3 trin kan du selv bestille en opgave online - Du skal ikke at vente hele dagen, for vi ankommer indenfor en 2 timers frist - Du kan selv beregne din pris pĂ„ alle opgaver - Vores online booking er Ă„bent 24/7, sĂ„ du kan altid kan bestille en tid, nĂ„r det passer dig. - Vi lever af tilfredse kunder, sĂ„ vi tilbyder â100% tilfreds eller pengene tilbageâ - LĂŠs mere eller bestil tid nu pĂ„ vores hjemmeside www.homesetup.dk
Kontaktuppgifter
PrĂŠstelĂŠngen 30, st. tv., 2400, KĂžbenhavn NV, Danmark
- info@homesetup.dk
- homesetup.dk
Har inte besvarat negativa omdömen
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
Jeg var meget glad for jeres hjĂŠlp
Jeg var meget glad for jeres hjĂŠlp
Mange hilsner til jer
Birte
Fuld tilfredshed đ
Hurtigt og effektivt
Jeg har aldrig brugt Homesetup fĂžr, men de to mĂŠnd der kom og satte mit TV op var meget hjĂŠlpsomme og effektive. Jeg vil nĂŠste gang jeg har brug for hjĂŠlp ikke tĂžve med at henvende mig til Homesetup.
Kan klart anbefales
Dygtige, servicemindede, venlige, meget lydhĂžre overfor kundeĂžnsker og til en yderst rimelig pris. Kan kun anbefales.
To fantastiske hĂ„ndvĂŠrkere skulle samleâŠ
To fantastiske hÄndvÊrkere skulle samle mit nye klÊdeskab. Meget kompetente og utroligt venlige. Bruger helt sikkert Homesetup en anden gang.
Hurtig hjĂŠlp til IKEA mĂžbler
Mine IKEA-mĂžbler blev samlet hurtigt og resultatet var rigtig fint.
Altid professionelt arbejde udfĂžrt medâŠ
Altid professionelt arbejde udfĂžrt med et smil og en dejlig venlighed đ
Perfekt service.
Professionel og serviceminded
Professionel og serviceminded - fik hÊngt TV pÄ vÊggen
Flot resultat og kompetente medarbejdere
Fik sat 65â TV og soundbar op pĂ„ vĂŠggen (inkl kabelbakker) - det er SĂ
flot!
MontÞrerne, Andreas og Alex, var sÄ kompetente og rare - var helt tryg.
Kan kun anbefale!
KĂŠmpe anbefaling!
KĂŠmpe anbefaling!!
Vi har fÄet vÊgmonteret 2 TV og alt blev gjort super professionelt. Ydermere er Alex og Andreas de flinkeste teknikere vi nogensinde har mÞdt!! Vi vil helt sikkert bruge HomeSetup igen i fremtiden!!
Det er vĂŠre en rigtig god oplevelse atâŠ
Det er vÊre en rigtig god oplevelse at have HomeSetup pÄ besÞg i to dage og sÊtte nye vinduer i. Alex og hans team har vÊret sÞde, omhyggelige og dygtige, og de har vÊret nemme at fÄ fat i hele vejen igennem. Resultatet er blevet virkelig flot, og vi er meget glade for vinduerne. De har ryddet grundigt op efter sig hver gang. De havde ogsÄ plastic med, som de lagde over vores overtÞj. En helt igennem anbefalelsesvÊrdig oplevelse!
Jeg fik en yderst god og professionelâŠ
Jeg fik en yderst god og professionel hÄnd af et velforberedt og stabilt team, som klarede tingene uden problemer! Og alt spillede bare, stort tak herfra.
En varm anbefaling
Homesetup vÊgmonterede mit nye tv. De gav sig god tid til at mÄle op, hÄndtere tv'et forsigtigt og f.eks. forklare hvordan jeg selv kunne lÞsne sikkerhedsskruerne hvis der skulle blive behov for det. Rigtig flinke og glade medarbejdere som gjorde det hele til en rigtig god oplevelse. En varm anbefaling fra mig.
Samt smilede imĂždekommen
SpĂžrger til kunden om hvad de Ăžnsker er i ĂžjenhĂžjde med os kunder .
Kan kun anbefalede dette fantastiske Firma
Er mere end tilfreds
Er mere end tilfreds med den service, jeg har fÄet fra Homesetup! :-) FÞrst og fremmest var der hurtigt svar pÄ min fÞrste mail til dem. Derudover var det intet problem for dem, at sÊtte to kÞkkenskabe op for mig - pÄ trods af at det ikke var blandt de forskellige valgmuligheder/ydelser pÄ hjemmesiden. Og sÄ blev jeg mÞdt af de sÞdeste og mest imÞdekommende to medarbejdere, som ordnede de forskellige ting for mig - og de var gode til at hjÊlpe med at give gode rÄd ift. hvor de forskellige ting skulle placeres og sÄdan. Og sÄ er det bare fedt med to altmuligmÊnd, som bÄde kan sÊtte lamper og skabe op, sÄ man ikke behÞver finde forskellige fagmÊnd til forskellige opgaver.
Alt i alt en virkelig god oplevelse og det bliver bestemt ikke sidste gang, at jeg benytter mig af dette firma.
Et yderst uprofessionel firma!
Et yderst uprofessionel firma, der ikke har forstÄelse for hvad KUNDESERVICE er.
Jeg har ingen tvivl om at de sikkert har nogle gode hÄndvÊrkere, men medarbejdere der betjener deres telefon er arrogante og evner ikke at tale ordentligt med kunderne.
Jeg har haft bestilt montÞrer til en lang rÊkke opgaver til klokken 10 lÞrdag morgen. NÄr klokken sÄ nÊrmer sig omkring 11, efter jeg har gÄet og ventet en hel time vÊlger jeg at ringe til firmaet. SelvfÞlgelig, reagerer de fÞrst nÄr jeg skriver til dem pÄ Messenger. I stedet for blot at beklage og forklare, at de er forsinkede, hvilket kan ske for alle, sÄ bliver jeg beskyldt for ikke have forstÄelse for hvordan firmaets politik omkring aftaler. Det er jo mig fuldstÊndig uvedkommende hvad deres politik er. Jeg har blot fÄet besked pÄ, at de kom kl 10 og det er dét jeg forholder mig til.
Tonen fra âkundeserviceâ medarbejderen er meget grov og uforskammet og jeg vĂŠlger derfor at skrive til firmaet pĂ„ Messenger, at de bĂžr overveje at fĂ„ en anden til at passe deres telefon og henviser til en anden kundes anmeldelse pĂ„ Facebook, som netop pĂ„peger det samme. Det skal siges, at der i Trustpilot ogsĂ„ findes lignende anmeldelse.
Klokken 11:15 kommer montĂžren ud til dĂžren og sĂ„ vĂŠlger at gĂ„ derfra, fordi de har besluttet sig for ikke at udfĂžre opgaven, fordi jeg har (hold fast): â...krĂŠvet at de skal fyre deres medarbejder...â og at â...de er bange for mig...â, og at det skulle vĂŠre chefens beslutning.
Jeg beder om at tale med deres chef, og fÄr besked pÄ at han kan fÞrst trÊffes om en uge.
SĂ„ ja, det kan vĂŠre de har en flot hjemmeside, men kundeservice og en service mindset skal man lĂŠnge sĂžge efter. Hold jer fra det firma. Find en handyman privat, som er mennesker til at snakke med!

Svar frÄn Homesetup.dk
OpsĂŠtning af loftslampe
Bestilte opsÊtning af lampe, og var heldig at de kunne med en dags varsel. MontÞren kom midt i det totimers interval der var givet - iklÊdt mundbind, hvilket jo er rart i disse tider :) Venlig og professionel service. Vil klart tage fat i Homesetup igen hvis jeg fÄr brug for montering eller installation i anden sammenhÊng.
Varmt anbefalet!
Det var et fantastisk arbejde udfĂžrt af Alex og Andrea ifm opsĂŠtning af vores pendlelamper. Det ser meget flot ud.
Havareret IKEA-skab
Havareret IKEA-skab
Mit PAX-skab fra IKEA var gÄet i oplÞsning og mÄtte have nyt korpus. Det blev monteret til den aftalte tid af venlige montÞrer, der brugte mundbind og handsker - til den aftalte pris!
Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.