Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Opgave/ordre: Opsætning af to stk. VP Flowetpots i entré. Loftshøjde 2,4m. Montering i et lanpeudtag. Bestilling: Tilbud på fastpris ca. DKK2.400 for montering af lamper og afmontering af eksi... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi havde besøg af to montører fra HomeSetup over to dage ifm. flytning til en ny lejlighed. Der skulle både monteres tv, hænges billeder og lamper op, væltesikres og meget andet. Montørerne var... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Arbejdet blev gjort fint og hurtigt. Min anmeldelse skyldes montørens fuldstændigt utilstedelige opførsel. Jeg havde booket en aftale kl. 8, men de dukker først op kl. 9.10. Jeg er opmærksom på de... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde besøg af Alex og Claus, der monterede to lamper over mit spisebord. Bookede aftalen lørdag på hjemmesiden - superflot arbejde udført mandag, der blev ryddet op og sat på plads bagefter og... Se mer

Företagsinformation

1. Allt-i-allo
  2. Elektriker
  3. TV-reparationer

Skrivet av företaget

Online håndværksfirma hvor du selv kan bestille tid i vores online kalender. Vi har fast pris på alle opgaver, så du kender prisen på forhånd. Vi har fastprisgaranti, hvilket betyder at prisen ikke stiger, uanset vores tidsforbrug. Book tid online til montering af TV, montering af alle typer lamper, montering af alle typer gardiner, samling af alle møbler, ophængning & montering af alt i hjemmet - Vi har fast pris på alle opgaver uanset vores tidsforbrug, så du ved prisen på forhånd - Vi tilbyder ikke arbejde på timepris, da vi har faste priser på alle opgaver - Vi yder altid 2 års garanti på alt, så du altid kan være helt tryg ved os - Alle vores medarbejdere er forsikret, så hvis noget går galt, er du altid dækket af vores forsikring - Hos os er det super nemt, med kun 3 trin kan du selv bestille en opgave online - Du skal ikke at vente hele dagen, for vi ankommer indenfor en 2 timers frist - Du kan selv beregne din pris på alle opgaver - Vores online booking er åbent 24/7, så du kan altid kan bestille en tid, når det passer dig. - Vi lever af tilfredse kunder, så vi tilbyder “100% tilfreds eller pengene tilbage” - Læs mere eller bestil tid nu på vores hjemmeside www.homesetup.dk

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super tilfreds med montering af mit tv

Jeg havde besøg af 2 medarbejdere fra firmaet, som skulle montere mit tv. De var begge meget venlige og meget omhyggelige med mit store tv. Jeg var enorm tilfreds med resultatet. Det var en super god pris. Så 5 velfortjente stjerne fra mig.

17 september 2021
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Skuffet over organiseringen, men godt utført jobb

Avtalen min ble utsatt til neste dag, noe jeg ble informert om 5min før arbeiderne skulle komme. Jeg fikk beskjed om at jeg skulle få en bekreftelse på den nye tiden på epost, men denne fikk jeg aldri. Vi ble kun informert etter at jobben var gjort om at de har hatt serverfeil. På den nye avtalte dagen, kom arbeiderne mer enn 2.5 timer senere enn planlagt. Vi ble ikke oppdatert om noe som helst, og måtte selv ringe arbeiderne for å sjekke om de var på vei eller ikke.

Jeg har sendt et forslag for å gjøre det mulig å bestille et tidsvindu (for eksempel 16:00-18:00) i stedet for et bestemt tidspunkt (16:00), fordi vi bare fikk ansvarsfraskrivelsen etter at vi har bestilt tid, som er: «Når du har booket en tid hos os, beder vi dig være oppmerksom på, at våre montører ankommer indenfor 2 timer fra det aftalte tidspunkt.» Men jeg setter pris på at lampen var godt montert og at arbeiderne var vennlige, når de først kom.

30 augusti 2021
Logotyp för Homesetup.dk

Svar från Homesetup.dk

Hej Amira. Mange tak for din anmeldelse.

Som vi også skrev til dig, havde vi en serverfejl i systemet, som gjorde at vores montører ikke kunne se tidspunkter.

Det er rettet nu & hvis du bestiller os igen, vil du få mulighed for at fravælge 2 timers fristen.

Vi er meget glade for at du synes om vores arbejde.

Hilsen kundeservice

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fik samlet et helt walkin closet rum m…

Fik samlet et helt walkin closet rum m 6 Ikea skabe, incl diverse indhold af skuffer, hylder, buksebøjler etc af 2 mand på en eftermiddag. Det ville have taget os 3 weekender og en del konflikter……og det stod snorlige og i “vater” . Vi er supertilfredse og vender helt sikkert tilbage med nye opgaver.

29 augusti 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ingen tid til opgaven og ingen kundeservice

Vi havde en rigtig dårlig oplevelse og kan ikke anbefale Homesetup til nogen.
Vi havde bestilt ophæng af vægmonteret fjernsyn og lamper.
- Montørerne ankom to timer efter det aftalte tidspunkt. Vi får at vide, at deres vilkår tillader en "buffer" på to timer. Irriterende, men ok.
- Montørerne er meget tidspressede og tydeligvis bagud ift. deres tidsplan for dagen. Den ene (som er meget utålmodig) flår vores fjernsyn ud af indpakningen, så indpakningen går i stykker, og læner fjernsynet op af indpakningskassen, hvor vi påpeger, at det let kan vælte.
- Mens vi holder fjernsynet op foran væggen og laver nogle justeringer for at være sikre på, det hænger korrekt, udbryder den utålmodige montør, at "nu kan vi ikke bruge mere tid," han "har en tidsplan, som skal overholdes," og "det skulle vi have tænkt på noget før," og begynder at flå poserne med skruer op. Vi havde brugt tre minutter på at instruere ham, og der var i ordrebekræftelsen sat 1 time og 45 minutter af til opgaven.
- Da vi svarer, at vi vil have lov til at være sikre på, at fjernsynet hænger korrekt, og det ikke kan være vores problem, at de er blevet to timer forsinkede på dagen, bliver han ophidset og stormer ud af døren.
- Vi ringer til Homesetup for at forklare, hvad der er sket. Efterfølgende ringer montørens chef tilbage til os, ikke for at undskylde for dårlig service eller tilbyde en forklaring, men for at irettesætte os for vores måde at være kunder på.

25 augusti 2021
Logotyp för Homesetup.dk

Svar från Homesetup.dk

Hej Lennert.

Vi kan ikke finde dit navn som kunde hos os.
Er det fordi du skriver for en anden kunde ?
Har du et faktura nr. ?, så vi kan finde dig i vores system.

Hilsen kundeservice

Fremragende service

Absolut hver en øre værd!

Havde købt nyt dyrt TV som jeg ikke selv turde danse med at få hængt op, og bliver simpelthen mødt af 2 smilene professionelle gutter som var mere effektive end jeg nogensinde havde drømt om.

Kæmpe skulderklap herfra!

24 juni 2021

Dygtigt firma

Jeg er yderst tilfreds med det udførte arbejde.
Dygtige håndværkere, ovenikøbet også smilende og venlige.
Det er ikke sidste gang jeg benytter mig af Homesetup.
Thumbs up.

22 juni 2021

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Meget venlig installatør, Andreas, hang en lampe op for mig. Hurtig og effektiv betjening - super herfra :-) vil helt klart bruge Homesetup igen

17 juni 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Left everything on hands of their crew - it was amazing.

I quoted my project online, via e-mail, as I did had several tasks to manage at the apartment; I saw their website very user friendly and straightforward.

From email quoting to delivery the experience was super smooth. The crew arrived and I advised what I wanted to get done, show pictures and they also gave me advised given their expertise. I continued with my daily meetings and the crew got everything done professionally, leaving my apartment looking amazing.

17 juni 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Genialt - helt igennem fed oplevelse

Bestilte en montør online, hvilket er genialt. Han satte 3 lamper op, et tv og nogle malerier. Sjældent er det, at kvalitet, super service & billige priser matcher hinanden. Bestemt ikke sidste gang, at de har sat noget op hos mig!

15 juni 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har nu brugt Homesetup et års tid…

Jeg har nu brugt Homesetup et års tid og kan varmt anbefale virksomheden.
Medarbejderne er ærlige, dygtige, høflige, og de rydder altid pænt op efter sig selv. Jeg har anbefalet Homesetup til både familie og venner, som også er glade for den service, de har modtaget af Homesetup.

13 juni 2021

Super god service!

Virkelig sød håndværker som løste en besværlig opgave med et smil, hurtigt og supereffektivt, selv om brugsanvisningen var uforståelig. Det var tydeligt, at han havde rigtig meget erfaring og kunne sagtens regne ud logikken. Jeg er supertilfreds og vil varmt anbefale firmaet.

5 juni 2021

Hjælp hvor Elgiganten svigtede

Jeg købte et fjernsyn inkl. montering af Elgiganten, men de (Elgiganten medarbejdere) borede bare huller i væggen til at opgive til sidst og forlade mig uden udsigt til hjælp efter en time.
Jeg fik heldigvis prisen for montering refunderet af Elgiganten og derved bestilte hjælp fra homesetup. De har endnu fyldt de efterladte huller op og monterede fjernsynet i godt humør.

31 maj 2021

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.