Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Opgave/ordre: Opsætning af to stk. VP Flowetpots i entré. Loftshøjde 2,4m. Montering i et lanpeudtag. Bestilling: Tilbud på fastpris ca. DKK2.400 for montering af lamper og afmontering af eksi... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi havde besøg af to montører fra HomeSetup over to dage ifm. flytning til en ny lejlighed. Der skulle både monteres tv, hænges billeder og lamper op, væltesikres og meget andet. Montørerne var... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Arbejdet blev gjort fint og hurtigt. Min anmeldelse skyldes montørens fuldstændigt utilstedelige opførsel. Jeg havde booket en aftale kl. 8, men de dukker først op kl. 9.10. Jeg er opmærksom på de... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde besøg af Alex og Claus, der monterede to lamper over mit spisebord. Bookede aftalen lørdag på hjemmesiden - superflot arbejde udført mandag, der blev ryddet op og sat på plads bagefter og... Se mer

Företagsinformation

1. Allt-i-allo
  2. Elektriker
  3. TV-reparationer

Skrivet av företaget

Online håndværksfirma hvor du selv kan bestille tid i vores online kalender. Vi har fast pris på alle opgaver, så du kender prisen på forhånd. Vi har fastprisgaranti, hvilket betyder at prisen ikke stiger, uanset vores tidsforbrug. Book tid online til montering af TV, montering af alle typer lamper, montering af alle typer gardiner, samling af alle møbler, ophængning & montering af alt i hjemmet - Vi har fast pris på alle opgaver uanset vores tidsforbrug, så du ved prisen på forhånd - Vi tilbyder ikke arbejde på timepris, da vi har faste priser på alle opgaver - Vi yder altid 2 års garanti på alt, så du altid kan være helt tryg ved os - Alle vores medarbejdere er forsikret, så hvis noget går galt, er du altid dækket af vores forsikring - Hos os er det super nemt, med kun 3 trin kan du selv bestille en opgave online - Du skal ikke at vente hele dagen, for vi ankommer indenfor en 2 timers frist - Du kan selv beregne din pris på alle opgaver - Vores online booking er åbent 24/7, så du kan altid kan bestille en tid, når det passer dig. - Vi lever af tilfredse kunder, så vi tilbyder “100% tilfreds eller pengene tilbage” - Læs mere eller bestil tid nu på vores hjemmeside www.homesetup.dk

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårligst service jeg nogensinde har…

Dårligste service jeg nogensinde har oplevet!!
Jeg ringede for at forhøre mig om prisen ang montering af en lysekrone, men fordi min datter faldt og begyndte at græde i baggrunden og jeg hurtigt skulle kalde på min kæreste, så han kunne trøste hende, valgte ekspedienten at lægge på. Obs det tog mig kortere tid end 3 sek at kalde på min kæreste.
Jeg ringede op igen i god tro, da jeg tænkte at det umuligt kunne være med vilje, her svarede hun at hun bevidst lagde på fordi at jeg skulle have være klar til at snakke kun med hende, da jeg ringede. Desværre virker det til at denne virksomhed ikke har plads til at hjælpe almindelige mennesker med familie/ børn til at sætte en lampe op.
Elendig service!! I burde genoverveje hvem I har ansat på jeres telefoner. Fortjener 0 stjerner.

16 december 2023

Excellent service!

Excellent service!

I needed 4 LED lamps installed. They came in on time and performed everything as I requested. Very professional. I couldn't have asked for more.

2 november 2023

Professionelle og dygtige

Bookede nemt igår på nettet, og i dag hængte de mit Samsung the frame 65" op på væggen.

Super professionelle og dygtige. Dem bruger jeg gerne igen.

27 september 2023

Professionel og godt arbejde

Uagtet HomeService var adskillige timer forsinket, så møder de op professionelle og giver en god service nøjagtig som man forventer. Altid godt udført arbejde og venlige og professionelle medarbejdere.

18 augusti 2023

Med kort varsel

Med kort varsel opsatte og monterede Alex & Claus i dag en ældre PH lampe med glasskærme, flot arbejde og meget venlig service tak. Kan anbefales.

17 augusti 2023

Førsteklasses oplevelse - varme anbefalinger

Jeg havde besøg af Alex og Claus, der monterede to lamper over mit spisebord.
Bookede aftalen lørdag på hjemmesiden - superflot arbejde udført mandag, der blev ryddet op og sat på plads bagefter og det hele krydret med masser af højt humør.

Jeg giver mine varmeste anbefalinger og booker helt sikkert igen når jeg har flere opgaver, der kræver hjælp fra et par friske handymen.

19 juni 2023

Tak til Alex og Klaus

Tak til Alex og Klaus, som har gjort et godt job med Deres omhyggelighed og service til opsætning af emhætte.
Hjemmesiden fungerer super godt og prisen for opgaven var rimelig.
Kan varmt anbefales.
Mvh
Jan Vielsted

12 juni 2023
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Prisen var god og arbejdet blev gjort

Prisen var god og arbejdet blev gjort. Der blev givet en nøjagtig tid for samling. Jeg oplevede kun det aftalte blev gjort.
Kan trygt anbefale Home Set up til hjælp for samling og flytning af "flat packs"

30 april 2023

Svar från Homesetup.dk

Kære Lise. Tusinde tak for din anmeldelse. Det betyder alverden for os, at du fandt tid til at skrive anmeldelsen. Hilsen Homesetup.

God og fin service

God og fin service, handymændene var flinke, ordentlige og leverede et godt stykke arbejde, som altid.

17 april 2023

Svar från Homesetup.dk

Kære John. Tusinde tak for din anmeldelse. Det betyder alverden for os, at du fandt tid til at skrive anmeldelsen. Hilsen Homesetup.

Super oplevelse

Super oplevelse, alle 3 gange indtil videre.
Fra lamper i alle størrelser til billeder og gardiner og lamelgardiner. Så lærte vi de unge mennesker et nyt ord: klokkestrenge fra mormor!!
Så søde, behagelige og omhyggelige og ikke mindst fornuftige priser.

26 april 2023

Svar från Homesetup.dk

Kære Pia. Tusinde tak for din anmeldelse. Det betyder alverden for os, at du fandt tid til at skrive anmeldelsen. Hilsen Homesetup.

Omhyggeligt udført

Fik hængt en ny lampe op med perfekt resultat af to omhyggelige medarbejdere. Vil bruge dem igen, hvis behovet opstår.

22 februari 2023

Svar från Homesetup.dk

Kære Joe. Tusinde tak for din anmeldelse. Det betyder alverden for os, at du fandt tid til at skrive anmeldelsen. Hilsen Homesetup.

Perfekt opsætning.

Opsætning af et par pendler forløb rimelig hurtigt, blev udført absolut tilfredsstillende.. Montøren var meget pertentlig - tør godt sige perfektionistisk...
Ved næste nødvendige opgave spørges efter Alex, for bedre ambassadør for homesetup tror jeg ikke findes..

13 februari 2023

Svar från Homesetup.dk

Kære Michael. Tusinde tak for din anmeldelse. Det betyder alverden for os, at du fandt tid til at skrive anmeldelsen. Hilsen Homesetup.

Jeg er meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds, det var en god oplevelse at have besøg af de søde mennesker selvom det tog flere besøg at komme helt på plads. Billeder mm hænger fint på væggene, der blevet ryddet op i mit ledningsvirvar og tv hænger på væggen og ser godt ud og virker.
Jeg vil helt bestemt anbefale Home set up og vil bruge dem fremover.

7 februari 2023

Svar från Homesetup.dk

Kære Marianne. Tusinde tak for din anmeldelse. Det betyder alverden for os, at du fandt tid til at skrive anmeldelsen. Hilsen Homesetup.

Bedste anbefaling herfra

Vi har brugt Homesetup.dk flere gange efter at vi flyttede til nyt hus.
Mine bedste anbefalinger herfra. De overholder tiden, og de opgaver jeg har bestilt er blevet løst meget tilfredsstillende.

29 januari 2023

Anbefales

God service. Kommer til aftalt tidspunkt. Godt udført arbejde. Og pænt ryddet op efter sig. Kan varmt anbefales.

27 januari 2023

Svar från Homesetup.dk

Kære kunde. Tusinde tak for din anmeldelse. Det betyder alverden for os, at du fandt tid til at skrive anmeldelsen. Hilsen Homesetup.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meget effektiv og detaljeret…

Meget effektiv og detaljeret installation. Kan godt anbefale.

8 februari 2023

Opstarten var noget forvirrende

Opstarten var noget forvirrende. Oprettede opgaven i eget navn og skulle have den udført på anden adresse, hvilket blev anført i bestillingen. Kontrolopringning afslørede dog at de ville ankomme til min adresse fremfor anden adresse. Det blev dog korrigeret under samtalen, ellers havde fandet været løs i Laksegade. Opgaven blev udført tilfredsstillende.

22 januari 2023

Svar från Homesetup.dk

Kære Dion. Tusinde tak for din anmeldelse. Det betyder alverden for os, at du fandt tid til at skrive anmeldelsen. Indtil videre har vi desværre kun et adressefelt til hvor opgaven skal udføres, så det er nemmere hvis du indtaster opgavens adresse og skriver din egen information i notefeltet. Hilsen Homesetup.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.