Homeproducts

Inte värd en enda stjärna däremot 1 miljon minusstjärnor! Jag har hållit på sedan november 2021 med en beställning där jag inte fått mitt paket. De har inte gjort något i att försöka hjälpa till att s... Se mer

Ska verkligen inte ha en stjärna av mig 🤬😭jag beställde ett puzzle med eget tillverkat foto på som jag skulle ha givit i födelsedagspresent till min man beställde i november har inte fått det än och... Se mer

Urdåligt. Beställt skor som långt ifrån motsvarar förväntningarna. Ingen orderbekräftelse, ingen info i leveransen hur man går tillväga för att returnera. Av klarna fick jag en länk till en hemsida s... Se mer

Helt bedrövligt. Beställde skor, fick inget ordermail, ett mail med ursäkt om att leveranser kommer dröja dök upp. Däremot kom fakturan till Klarna "som ett brev på posten". Har nu försökt bli av med... Se mer

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Fick hem en trasig leksak!

Fick hem en trasig leksak!
Skickade mail till deras kundtjänst och fick till svar att vi skulle få tillbaka pengarna.
Sen hända det inget på flera dagar!
Efter det fick jag ett Mail från nån annan på kundtjänst där vi fick till svar att vi bara kunde få tillbaka 25% av priset eller skicka tillbaka leksaken men vi skulle betala frakten till Holland?!
Bluff företag och oseriösa!!

30 januari 2021

Fruktansvärt dåliga produkter

Fruktansvärt dåliga produkter. Ingenting i närheten av vad som är i annonserna sen tvingas man returnera tillbaka till Kina eller så erbjuder de att man bara betalar halva priset.
Det man får är alltså typ hushållsavfall och man tvingas mer eller mindre att betala då returen är dyrare än priset på produkten.

30 januari 2021

VARNING för detta företag

VARNING för detta företag. 100% pengar tillbaka garanti innebar för min del att jag efter 1,5 månad (med mail till företaget som de eventuellt svarar på och diverse kontakter och mail till Klarna och när Klarna pressar så får du tillslut returinfo) inser att bästa valet är att acceptera deras första "bud"; att behålla den värdelösa produkten som bäst hör hemma i soptunnan (finns ingen likhet med bild och stinker ohälsosamt av lim e.d) och "endast" betala 50%.
De samarbetar med ett varuhus i Kina och självklart är det dit du får returnera varan. Du kommer få betala returen själv, spårbart till Kina. Det är dyrt och i många fall blir det då sannolikt billigare att acceptera 50% tillbaks och behålla produkten. Det står inget om gratis retur så dom kommer undan och Klarna kan inte hjälpa dig. I slutändan kostade detta mig endast 178:- och en massa energi. Lärdomen är att inte handla från Homeproducts och Klarna är ingen garanti för att det är ett hyfsat seriöst företag man har att göra med.

29 januari 2021

BESTÄLL INTE DÄRIFRÅN!!!

BESTÄLL INTE DÄRIFRÅN!!!
Jag beställde en produkt någon gång i december men har fortfarande inte fått varan MEN ENLIGT DOM SÅ HAR JAG FÅTT PRODUKTEN..
Jag har försökt kontakta dom för ungefär 2 veckor sedan men jag har fortfarande inte fått något svar från dom..

28 januari 2021

Värsta företaget jag någonsin handlat…

Värsta företaget jag någonsin handlat av! Avråder alla från att handla där. Beställde en vara 29 nov och den kom inte förrän 4 jan. Varan var dåligt paketerad och visade sig även vara sönder. Deras kundservice har varit under all kritik - tog jättelång tid att få svar och sedan är de krångliga med returer (vill att jag ska betala för returen). Man kan inte ringa för de har inget telefonnummer. Har tagit massor av tid och energi i anspråk. Kommer aldrig handla från dem igen.

28 januari 2021

Totalt oseriösa och skickar inte det…

Totalt oseriösa och skickar inte det man man beställer. UNDVIK!!! Bluff. Inget av det de skriver är sant.

Klippt från deras web:
Home Products. Praktiska produkter för hemma och på språng. Beställt före 22:00 = skickas idag. 14 dagars öppet köp. Gratis frakt. Idag: 40% rabatt. Kundomdömen: 9,7/10.

28 januari 2021

Beställde en boxningsboll i december

Beställde en boxningsboll i december, den kom men bara till hälften, saknades fästen för att kunna montera den... mailade o de bad mig maila foto på det jag hade fått, det gjorde jag 18 december. 24 dec skrev de att min produkt är på väg... har fortfarande inte kommit, mailat upprepade ggr och de svarar inte.. finns inget nummer att ringa. Man känner sig verkligen blåst!! :(

28 januari 2021

Fick ej det som skulle levererats

Fick ej det som skulle levererats. Betalade tyvärr innan jag fick det resterande eftersom Klarna fanns som möjlig betalning och de brukar ju ha koll på sina företag. Mejlade många, många ggr men inga svar. I mitt sista mejl hotade jag med att polisanmäla företaget för bedrägeri och DÅ kom ett svar inom en timma. Förstås med många ursäkter, förklaringar med undanflykter och en försäkran att det saknade skulle komma snart. En vecka sedan nu och än har inget paket dykt upp. Första och sista gången och aldrig mer Homeproducts.
Ingela Olsson

25 januari 2021

Blåsning

Blåsning! När man spårar paketet så står det att den levererats, men inget har kommit till mig.
Sen svarar dom inte på mail, Omöjliga att få tag på!!

25 januari 2021

AVSTÅ Home Products

Herrejösses, alla gör såklart som de vill men jag vill verkligen ge er som funderar på att handla från detta företag - en gåva - DON'T.
Glättiga bilder på hemsidan motsvarar inte den support som följer om man vill returnera. 48 timmar blev ett antal dagar innan de ens svarade och sen, trots att jag sa att produkten inte motsvarade vare sig bild eller pris (och inte gick att ha i möblerade rum) så ville de dra av 50% på pristet. Det kan tyckas schysst, men produkten kostande närmare 800 kr och den är inte ens värd 50 kr! Sen när de ger med sig avseende retur så skriver de (på engelska och inte alls som svarsmailet på svenska) att jag måste stå för returen och det kan jag räkna med blir dyrt. Skälet är "difficult times"?! Och sen igen, men vi drar gärna av 50%. Mitt råd - håll er borta från Home Products.

22 januari 2021

Fruktansvärt

Fruktansvärt, ett skämt till företag. Beställde två sjungande elefanter, men när jag får produkten så hör man inte ens sången för ljudet är så värdelös. Jag vill skicka tillbaka varan och får då ett formulär som ska fyllas i - står på spanska och engelska? Får inte ens info om adress vart det ska skickas tillbaka - dem slutade även svara på mail när jag frågade vilken adress det ska tillbaka till.

Bluff, blev 700kr fattigare. Funderar på att anmäla.

19 januari 2021

Vilket skämt .

Vilket skämt .
Jag beställde spöhållare men fick tillskickat ett grytunderlägg i aluminium.
Sen har dom mage att säga att jag kan reklamera en vara samt att jag skal stå för returporto på någonting som jag ej beställd.
Värderar att låta konsumentombudsmannen ta en titt på deras affärsidéer å deras100 procent nöjd kund garanti .

19 januari 2021

Totalt värdelöst

Som många skriver så motsvarar vara inte alls varan i verkligheten. Beställde en tomtemask i november, den kom 8 januari... beställde även en annan vara samtidigt som inte kommit än...
de svarade en gång på mail, nu går det inte få tag på dem. Beställ inte. Klarna, bryt samarbete!!

18 januari 2021

KÖP INGET HÄR!!!

KÖP INGET HÄR!!!
Ångrar mig djupt att jag inte läste omdömen innan jag beställde...
Beställde en ”stjärnhimmel” till julklapp den
23 nov...har fortfarande inte fått den...dom säger den är levererad??
Har haft kontakt via mejl några gånger men nu är det knäppt tyst...
Undrar hur mycket pengar dom fått in på detta vis...
Man lär så länge man lever...

18 januari 2021

De vägrar acceptera avbeställning innan…

De vägrar acceptera avbeställning innan leverans då de hävdar att prylen är på väg vilket går emot Konsumentköplagen. Som tur är valde jag 14-dagar med Klarna och har där pausat fakturan, jag tänker inte betala och varnar samtidigt alla för detta oseriösa företag.

16 januari 2021

Riktigt dåligt

Riktigt dåligt. Har just skickat tillbaka ett paket till Kina för nästan 500kr.
Kan/ska/bör man polisanmäla dem? Jag tycker dem är så hemska... känner mig lurad

15 januari 2021