Inte värd en enda stjärna däremot 1 miljon minusstjärnor! Jag har hållit på sedan november 2021 med en beställning där jag inte fått mitt paket. De har inte gjort något i att försöka hjälpa till att s... Se mer
Homeproducts
Ska verkligen inte ha en stjärna av mig 🤬😭jag beställde ett puzzle med eget tillverkat foto på som jag skulle ha givit i födelsedagspresent till min man beställde i november har inte fått det än och... Se mer
Urdåligt. Beställt skor som långt ifrån motsvarar förväntningarna. Ingen orderbekräftelse, ingen info i leveransen hur man går tillväga för att returnera. Av klarna fick jag en länk till en hemsida s... Se mer
Helt bedrövligt. Beställde skor, fick inget ordermail, ett mail med ursäkt om att leveranser kommer dröja dök upp. Däremot kom fakturan till Klarna "som ett brev på posten". Har nu försökt bli av med... Se mer
Leveransen kom inom utlovad tid och…
Leveransen kom inom utlovad tid och produkten var ungefär som utlovad
Varning!!
Varning!!
Tänk efter först innan........
Nonchalerar total kosumentlagen när det gäller retur.
Först svarar dom på svenska och sen bara på engelska.
Begär att jag skall skicka varan tillbaka till kina och bekosta returen.
ALDRIG.
Handla aldrig där!!!
Handla aldrig där!!!! Min mamma blev lurad för pengarna!!! Icke existerande kundtjänst som vägrar göra återbetalning!! Äkta er!!
Dålig info om leveranstider - bra produkt
Jag kan hålla med övriga recensenter som är missnöjda med informationen om att leveransen dröjer väldigt länge. Och det är väl det som de behöver arbeta med.
För det dröjde väldigt länge innan produkten kom, och det fanns inga förklaringar till varför den dröjde (att de agerar mellanhand mellan producent/säljare i Kina framgår inte riktigt...).
Produkten som sådan var det inga som helst fel på.
Beställde 5 Januari 2021
Beställde 5 Januari 2021, fick varan idag efter flera mail till kundservice och det ska vara en super fin box, vykort, påse och halsband. Fick inget förutom halsband i en liten kuvert och halsbandet är trasig. Herregud vilket katastrof företag? Varför har klarna överhuvudtaget någon samarbete med dem? Jag kommer maila klarna och gör ni alla med. Dem kan inte fortsätta med det här företaget! Jag kommer även kräva mina pengar tillbaka från Klarna!
Leverans försenad men supporten hörde…
Leverans försenad men supporten hörde av sig så jag är nöjd med köpet och supporten
Fruktansvärt dåligt!
Fruktansvärt dåligt!
Har inte fått en paket
Beställde för en o en halv månad sedan
Ångrar jag beställde en vara
Ångrar jag beställde en vara, stod att leverans tiden va 2-3 dagar sen kom ett mejl där dom skyllde på covid-19 och leverans tiden kunde va runt 15 dagar. Jag spåra paketet och det lämna kina 6 feb, hur i hela friden kan dom påstå 2-3 dagars lev när det kommer från kina.
NÄ aldrig mer köpa från dom
Jag beställde en galaxy lampa långt…
Jag beställde en galaxy lampa långt innan jul 2020 och har fortfarande inte fått varan, och det är nu februari. Jag får heller inte svar när jag har skrivit till dom flera gånger.
Kommer polis anmäla dom för svindel
Missnöjd, känner mig lurad
Fick en trasig produkt och tog kort och mailade. Har fått svar att jag ska få en ny, men fortfarande har inget kommit och det har nu gått över en månad.
Har nu begärt återbetalning, men får ingen respons. Känner mig lurad. Ångrar att jag inte kollade omdömet först.
Beställde klotång 10/1-21!
Beställde klotång 10/1-21!
Deras normala lev tid 7-23 dagar måste vara en bluff.
Har skrivit till dem, men får inget svar. Visserligen knappt 200:-. Men jag kommer polisanmäla dem.
Beställde magiska pennor för 250kr (ord…
Beställde magiska pennor för 250kr (ord pris 350kr) när jag fick hem pennorna ser jag att dom är från kina och kostar 45 kr på Wish... exakt samma pennor! Dessutom fungerade dom bara en gång! Beställ inte därifrån!!
Totalt värdelöst
Totalt värdelöst! Samma saker som finns från t ex. Wish men med 200% påslag på priset 👎 riktigt dåligt så rekommenderas EJ!!
Under all kritik..
Beställde varor 28/11, försenad leverans, standardiserade svar med hänvisning till "track" där det stod att varan var levererad.. Fler turer o dåliga svar. Ordnade upp sig till slut efter kontakt med klarna och har nu 2,5 mån senare fått pengarna tillbaka. Rekommenderar INTE homeproducts.
VARNING VARNING VARNING!!!!!
VARNING VARNING VARNING!!!!!
KÖP EJ!!!!! DETTA ÄR ETT BLUFF FÖRETAG!!!
Dom utger sig för att vara ett svenskt företag och deras metod är att skicka saker från Kina! Du får din orderbekräftelse på svenska men om du mailar dom tar det till och börja med dagar innan dom svarar och då på engelska. Allt är en bluff.
Om du mot förmodan får din produkt men vill ångra ditt köp så måste du stå för kostnaden till Kina!!!
Jag har anmält dom till Konsumentverket, Klarna och ska göra en polisanmälan med.
De vill att vi inte ska orka bråka och därmed betala. Dom är tjuvar. HANDLA EJ!!!!!!!!
Långsamt men det kom
Läste dåliga omdömmen här och blev lite orättvis med firman - Varorna kom idag efter 1 månads väntan - OK kvalitet, men lång leveranstid.
Köpt på faktura och fick Klarna att pausa betalningen tills varorna anländer
Fruktansvärt dåligt.
Fruktansvärt dåligt.
Beställde en liten skrivare långt innan jul, skulle vara en julklapp. (645:-) Har fortfarande inte fått nåt och idag är det 2 feb.
Fått flera mail att min vara är påväg men inget händer. Skrattretande att i det senaste mailet uppmanade dom mig till att lämna ett gott omdöme.
Riktigt skräp företag!!!!!
Skickade efter ett målarset för 500:-…
Skickade efter ett målarset för 500:- som visade sig vara rena skämtet.Var inte det set som visades på fb.Krångligt och returnera därför behöll jag det men kommer aldrig mer och handla något från er igen👎👎👎
BESTÄLL INTE
BESTÄLL INTE! Detta är lurendrejeri!!! 40 dagar senare jag har inte fått min produkt! Kundservice vägrar att samarbeta!