Je devais récupérer une somme d'argent. Le simple suivi des instructions reprises sur le site de Saxo Investor ne me permettaient pas de réaliser ce retrait. Et ce, à plusieurs reprises. J'ai alors dé... Se mer

Företaget har svarat
Mme Roxane m'a super bien écouté, avec beaucoup de compréhension, de sourire. Mr Dimitri est patient avec moi. Il prend le temps d’expliquer, effectivement, c’était mon mari qui gérait saxo. Je co... Se mer
Företaget har svarat
Vriendelijke man, deed erg zijn best ook al stond mijn bericht in het Nederlands. Probleem ligt bij Saxo, het duurt maanden vooraleer je een antwoord krijgt (als je al een antwoord krijgt). Callcenter... Se mer
Företaget har svarat
Schandalig. Ik probeer al verschillende malen telefonisch contact op te nemen met Saxo bank omdat ik niet kan inloggen. Al drie maal meer dan een uur geprobeerd binnen te geraken, uiteindelijk dan m... Se mer
Företaget har svarat
Met meer dan 850.000 klanten wereldwijd en 30 jaar beleggingservaring vindt u in Saxo Bank dé partner voor uw beleggingsavontuur. Of u nu zelf wilt beleggen of uw geld wilt laten beleggen, met Saxo Bank gaat er letterlijk een wereld aan beleggingsmogelijkheden voor u open. Zit u met een vraag? Ons team is gek op beleggen en getraind om u te helpen. Zie hier hoe u contact met ons opneemt: https://www.home.saxo/nl-be/contact-us --- Avec plus de 850 000 clients dans le monde et 30 ans d'expérience en matière d'investissement, Saxo Bank est le partenaire de votre aventure d'investissement. Que vous souhaitiez investir vous-même ou faire gérer vos actifs, Saxo Bank vous ouvre littéralement un monde de possibilités d'investissement. Vous avez une question ? Notre équipe adore investir et est formée pour vous aider. Pour savoir comment nous contacter, cliquez ici : https://www.home.saxo/fr-be/contact-us
Skrivet av företaget
Italiëlei 124, Bus 101, 2000, Antwerpen, Belgien
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Kalu was zeer professioneeel, geduldig en behulpzaam
absolute top voor moeilijke vragen

Svar från Saxo Group - Saxo Belgium
Prima geholpen, mocht mss nog iets meer plus/detail-info gegeven worden.

Svar från Saxo Group - Saxo Belgium
De Saxo consulent heeft me uitstekend geholpen en de nodige info gegeven om het probleempje op te lossen!

Svar från Saxo Group - Saxo Belgium
Ik kreeg een vriendelijke en geduldige persoon aan de telefoon die mij geholpen heeft om in te loggen. Hij heeft mij geholpen tot ik effectief was ingelogd.

Svar från Saxo Group - Saxo Belgium
ik heb verschillende malen mijn vraag herschreven in andere bewoordingen en toch kreeg ik het antwoord dat ik niet kan geholpen worden
Organiseren regelmatig webinars, webinar ivm Autoinvest was nuttig, maar presentator kon iets vlotter.

Svar från Saxo Group - Saxo Belgium
snel en vakkundig verder geholpen
to the point, geen 'stuur een mail naar'

Svar från Saxo Group - Saxo Belgium
Ik vermoed dat dit een opgenomen webinar was. Mijn vragen gesteld via chat werden niet beantwoord.
Teksten af en toe klein getoond.
Vragen:
Onduidelijk als bvb de prijs van een etf 40€ is en ik beleg elke maand 250€ dit overeenkomt met 6 etf en er dan 10€ op de rekening blijft.
Van welke rekening wordt de 2€ afgenomen?

Svar från Saxo Group - Saxo Belgium
Vriendelijke mevrouw, die me goed geholpen heeft.

Goede klantenservice
Ik ben goed geadviseerd door Bashier Jagoori. Alleen jammer dat men het automatisch laten beleggen via een beleggingsplan heeft afgeschaft.

Svar från Saxo Group - Saxo Belgium
Mijn vraag werd snel behandeld en binnen de 24u ook opgelost. Erg professioneel en behulpzaam.

Svar från Saxo Group - Saxo Belgium
Problème de numéro de téléphone. Excellent contact avec le service clientèle.

Svar från Saxo Group - Saxo Belgium
Doelgerichte, efficiënte, effectieve, geduldige, vlotte en voorname dienstverlening door de telefonische helpdesk.

Svar från Saxo Group - Saxo Belgium
Algemeen zeer goed : gidsen in het menu om de simulatie te maken om USD om te zetten in EURO.
Minpunt voor de info om USD over te schrijven van een externe bank naar mijn USD rekening bij SAXO. Juisteinstructies ontbraken zoals, specifiek IBAN# en BIC- code

Svar från Saxo Group - Saxo Belgium
Chris heeft me héél goed geholpen met véél geduld. Ik ben er super mega blij mee.

Svar från Saxo Group - Saxo Belgium
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.