Holyart.pl Omdömen 502

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Polecam tę firmę. Miła obsługa w BOK, szeroki asortyment produktów wysokiej jakości, atrakcyjne ceny i dostawa na czas. Perfekcyjnie zapakowany towar. Na pewno w przyszłości dokonam kolejnych zakupów... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Consegna rapida, imballaggio accurato. Assolutamente nessun problema. Statuette bellissime. Dal design lussuoso. Ho ordinato per la quarta volta. Sempre senza problemi. Lo consiglio!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Witam serdecznie. W ostatnim czasie odebrałem kilka zamówionych rzeczy. I cóż tak jak ostatnio wszystko w najlepszym porządku. Towar taki jaki oczekiwałem. Wszystko piękne, dopracowane, zgodnie z opis... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dokonuje zakupów od roku i jestem bardzo zadowolony ze znalazłem Was w internecie. Zaczęło się od zakupu figurki Matki Bożej Opiekunki do mojej kapliczki jako wotum za uratowanie mojego życia. A przy... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Butik för religiösa artiklar

Om Holyart.pl

Skrivet av företaget

Holyart to wiodąca włoska platforma e-commerce, ceniona na arenie międzynarodowej za sprzedaż online artykułów religijnych, sztuki sakralnej oraz produktów bożonarodzeniowych.

Założona w 2006 roku firma Holyart była pierwszym włoskim sklepem internetowym w pełni poświęconym sztuce sakralnej i artykułom religijnym. Obecnie z dumą obsługujemy ponad 1 000 000 klientów na całym świecie, oferując katalog liczący ponad 60 000 starannie wyselekcjonowanych produktów, przeznaczonych dla klientów indywidualnych, parafii oraz wspólnot religijnych.

W centrum działalności Holyart znajduje się silne zaangażowanie w włoskie rzemiosło. Współpracujemy bezpośrednio z małymi, wyspecjalizowanymi rzemieślnikami we Włoszech, promując ich tradycję, kreatywność oraz dbałość o detale na rynku międzynarodowym. Jednocześnie współpracujemy z zaufanymi dostawcami zagranicznymi, aby zapewnić szeroki i stale dostępny asortyment.

Oferujemy szybką, bezpieczną i w pełni monitorowaną wysyłkę na cały świat, bezpieczne metody płatności oraz dedykowaną, wielojęzyczną obsługę klienta, gotową wspierać klientów na każdym etapie zakupu. Każdy produkt prezentowany jest wraz z szczegółowymi zdjęciami i precyzyjnymi opisami, co gwarantuje przejrzyste i godne zaufania doświadczenie zakupowe.

Dlaczego warto zaufać Holyart?

• Katalog: ponad 60 000 produktów, w tym artykuły religijne, sztuka sakralna, wyposażenie liturgiczne oraz dekoracje bożonarodzeniowe
  • Klienci: ponad 1 000 000 klientów obsłużonych na całym świecie
  • Wysyłka: szybkie, bezpieczne i w pełni śledzone przesyłki międzynarodowe
  • Obsługa klienta: dedykowane i wielojęzyczne wsparcie
  • Jakość: produkty starannie wyselekcjonowane pod kątem autentyczności, jakości wykonania i dbałości o szczegóły

Holyart tworzy młody, wielokulturowy i zaangażowany zespół, którego celem jest zapewnienie najwyższej jakości, rzetelności i profesjonalnej obsługi. Wierzymy w wartość ludzi, szacunek dla pracy rzemieślniczej oraz realne wsparcie wspólnot religijnych na całym świecie.

Holyart to nie tylko sklep internetowy – to połączenie wiary, tradycji i innowacji, które czyni nas zaufanym punktem odniesienia dla wszystkich poszukujących autentycznych artykułów religijnych oraz solidnej obsługi.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 83 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Produkty kupione na Holyart są dobrej jakości

Produkty kupione na Holyart są dobrej jakości. Dokładny opis i zdjęcia. Wysyłka jest szybka i dobrze zapakowana. Jestem bardzo zadowolony.

21 april 2026
Omdöme utan inbjudan

Svar från Holyart.pl

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że jakość produktów oraz opis, wysyłka i pakowanie spełniły oczekiwania.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Długi okres oczekiwania na przesyłkę.

Długi okres oczekiwania na przesyłkę.

21 maj 2025

Svar från Holyart.pl

Dziękujemy za opinię. Rozumiemy, że czas oczekiwania był dłuższy niż oczekiwano. Pracujemy nad tym, aby realizacja zamówień była coraz sprawniejsza.

Polecam ten sklep

Polecam ten sklep
Asortyment jak nigdzie
Krzyż który kupiłem wygląda rewelacyjnie.

21 juli 2025

Svar från Holyart.pl

Dziękujemy za polecenie i podzielenie się opinią. Cieszy nas, że asortyment oraz zakupiony krzyż tak bardzo się spodobały.

Super

Super, extra OK

13 april 2026

Svar från Holyart.pl

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że wszystko spełniło oczekiwania.

Figurka jest przepiękna

Figurka jest przepiękna, bardzo starannie wykonana, tak jak na zdjęciu. Paczka dobrze spakowana. Kontakt bezproblemowy.

10 april 2026

Svar från Holyart.pl

Bardzo miło czytać taką opinię. Cieszy, że figurka oraz cały proces zamówienia spełniły oczekiwania.

Pełne zadowolenie

Pełne zadowolenie. Dziękuję i pozdrawiam.

3 april 2026

Svar från Holyart.pl

Cieszy nas tak pozytywna opinia. Dziękujemy za zaufanie.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bardzo dobry kontakt ze sklepem

Bardzo dobry kontakt ze sklepem. W przypadku pytań, wątpliwości, czy reklamacji służą radą i pomocą, wybierając rozwiązania satysfakcjonujące obie strony. W sklepie można znaleźć wiele cieszących oko okazów i pojawiają się ciekawe promocje. Warto tu zerkać. Polecam!

Svar från Holyart.pl

Bardzo cieszy taka opinia. Ważne jest dla nas, że kontakt i wsparcie zostały docenione, a oferta okazała się interesująca.

Jest ok

Wiarygodność

Svar från Holyart.pl

Dziękujemy za opinię. Cieszy nas pozytywna ocena.

Bardzo dobrej jakości produkty

Bardzo dobrej jakości produkty. Solidnie zapakowane.

9 april 2026

Svar från Holyart.pl

Dziękujemy za opinię. Miło widzieć, że jakość produktów i pakowanie zostały docenione.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Polecam zakupy w tym sklepie

Polecam zakupy w tym sklepie, wszystkie produkty najwyższej klasy. Polecam

Svar från Holyart.pl

Takie słowa bardzo cieszą. Wysoka jakość produktów to dla nas priorytet.

Miłe doświadczenie z Holyart

Moje doświadczenie ze sklepem Holyart jest bardzo pozytywne. Zakupów dokonywałam kilka razy i za każdym razem transakcja przebiegła sprawnie i bezproblemowo.

16 april 2025

Svar från Holyart.pl

Bardzo cieszy taka opinia. Powtarzalność pozytywnych doświadczeń ma dla nas duże znaczenie.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Sono vostra cliente da diversi anni e

Sono vostra cliente da diversi anni e, per la prima volta, ho annullato un ordine ben due volte.

La prima volta ho aspettato l’ordine per due mesi; mi è stata inviata un’email che è finita nello spam. Mancava un articolo all’ordine e avete bloccato la spedizione, nonostante fosse stata pagata interamente. Si trattava di regali per gli ospiti di un hotel a cinque stelle a Sosnówka – una grande pubblicità gratuita per la vostra azienda.

La seconda volta è successa la stessa cosa: di nuovo regali. Ho contattato il vostro ufficio, informando che si trattava di regali di Natale. La consegna si è bloccata e l’ordine non è arrivato in tempo. Questo tipo di collaborazione non mi soddisfa affatto.

16 december 2025

Svar från Holyart.pl

Grazie per aver condiviso la sua esperienza e per la fiducia dimostrata negli anni.
Ci dispiace che le recenti esperienze non siano state in linea con le aspettative, soprattutto in presenza di tempistiche importanti.
In caso di esigenze urgenti, il nostro servizio clienti è a disposizione per valutare insieme la soluzione più adatta.
Il suo feedback è stato preso in considerazione.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Andava tutto bene

Andava tutto bene, ma dopo aver aperto il pacco, era ovvio che qualcuno stava rovistando all'interno alla ricerca di oggetti di valore

Svar från Holyart.pl

Grazie per aver segnalato quanto accaduto. Dispiace per questa situazione, soprattutto dopo una consegna apparentemente regolare. Si invita a contattare direttamente il servizio clienti fornendo qualche dettaglio o foto, così da poter verificare e gestire al meglio la segnalazione.

SUPER

SUPER. SUPER. SUPER. SUPER. SUPER

15 mars 2026

Svar från Holyart.pl

Aż chce się czytać takie opinie.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.